Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Jao maliska odusevila si me s ovom porukom i obradovala! Mnogo mi je drago, samo tako nastavi, ruckaj proju i jogurt svaki dan i bice rezultata! Covece, ja moram da rizikujem da se urocim, ali reci cu! Nikad nisam ranije imala redovnu stolicu i to me izludjivalo, imala sam zatvore, bila naduta ko balon u donjem delu stomaka i sl. Otkako sam pocela da svaki dan ustaljeno jedem proju, a uz nju i po 350 ml jogurta, crevca mi rade ko kod bebe
Dal je zbog toga il neceg drugog (mada nema sta drugo da bude) meni je lepo
Ljubim vas sveee!

Dal je zbog toga il neceg drugog (mada nema sta drugo da bude) meni je lepo
Ljubim vas sveee!
E HIJena draga tako je ja smrsala..PRvo sam za 3 meseca skinula 10 kg, sad jo 1 kg, pa super samo mnek se kila tope to je bitno, a i muzic mi promenio smenu, pa je uvece kuci pa mi on malo pomaze oko sagorevanja kalorija ia tako to
sto vam toplo preporucujem..AL bitna stvar ne jedem hleb samo proju, ne veceravam i za 7 dana kilogram manje....Jos 3 imam viska i ulecem u farmerke, a bogami iu bikini i pravac moreee juppppiiiii, ko ce sa mnom?????
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
samo ti kakajhijena napisao:Jao maliska odusevila si me s ovom porukom i obradovala! Mnogo mi je drago, samo tako nastavi, ruckaj proju i jogurt svaki dan i bice rezultata! Covece, ja moram da rizikujem da se urocim, ali reci cu! Nikad nisam ranije imala redovnu stolicu i to me izludjivalo, imala sam zatvore, bila naduta ko balon u donjem delu stomaka i sl. Otkako sam pocela da svaki dan ustaljeno jedem proju, a uz nju i po 350 ml jogurta, crevca mi rade ko kod bebe![]()
![]()
![]()
Dal je zbog toga il neceg drugog (mada nema sta drugo da bude) meni je lepo![]()
Ljubim vas sveee!![]()
![]()
Kazem ja Vama, proja a pogotovu kukuruza je shmirgl za crevca
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lepo lepo maliskice moja
.Projaritze moje mirisne ljubim Vas..
Vidi Maliskica kako nam jesy ima lep avatar mnogo je sladak i moramo tebi neki da postavimo.Kad budesh imala vremena i volje?Vazi ova maca bi ti stajala samo tako maliskica maca.Ima za tebe luche bash mnogo.A ovaj mi je od jesy predivan
Ljub Vas bezim ..
Vidi Maliskica kako nam jesy ima lep avatar mnogo je sladak i moramo tebi neki da postavimo.Kad budesh imala vremena i volje?Vazi ova maca bi ti stajala samo tako maliskica maca.Ima za tebe luche bash mnogo.A ovaj mi je od jesy predivan
Ako niste,probajte ovaj nacin spremanja proje:
1 solja kukuruznog brasna
1 solja razanog brasna
1 prasak za pecivo
1 kasicica soli
1 soljica ulja
kisela voda po potrebi da se zamesi gusce nego za palacinke
Sipati u podmazani kalup pleh i peci.
Extra je ukusna a moze da se jede 2-3 dana jer joj razano brasno cuva vlaznost i socnost
PRIJATNO!
1 solja kukuruznog brasna
1 solja razanog brasna
1 prasak za pecivo
1 kasicica soli
1 soljica ulja
kisela voda po potrebi da se zamesi gusce nego za palacinke
Sipati u podmazani kalup pleh i peci.
Extra je ukusna a moze da se jede 2-3 dana jer joj razano brasno cuva vlaznost i socnost
PRIJATNO!