MA de ste mile moje, ja sad rucala..dok sam sve obaveze pozavrsavala, nest kuckam za ispit pa reko da vas obidjem malo..A za te avatre, neka sacekaju malo,da mi prodje ispit, pa posle!!! LAGANICA!!
POzdrav svima usput MARTAT recept je super i extra zdrav , moza moze od toga da se smrsa a , probacu pa cu da vam kazem !!!! SAlim se nar5avno ali dobra je ta kombinacija kao zamena za beli hleb!
haha, nije me bilo od jutros, a vi se razgalamile slatke moje projaritze ako samo vi uzivkajte i rapredajte o iskustvima, a recept naravno moram a pohvalim, slican ko sto bih ja sam' sto bih malo ubacila blitve ili spanaca, daje mu neki smek a i zdravo mu isto dodje, bez mlecnih proizvoda posto i sama nisam bas za sirac!
Probajte sve i svasta pa cete naci sigurno sta vam godi, kao meni moja pekaritza jedina sto ima najlepsu projitzu pa idem ujutru opet u posetu
danas bas dok sam cekala u redu, svi oko mene samo proje, pa mi drago ono vidim pune stolove, i zapazim bas 2 cure, onako vesele, pa jutarnja trac partija uz proju i jogurt...uh divote li!
Ljub vas sve i prijatno ujutru
Dobar dan projaritze moje .Jutros i ne stigoh se javiti .Muz ne radi pa otishao po hleb i meni zna se pojela sam dve proje i hladan jogurt ,Nisam mogla odoleti pa shta Bog da ..Ali juri se danas sprema potroshit tje se te "kalorije".Ma nije to strashno .Jel takoc Poz i Bubim Vas sveeeee
I ja volim bez sira .A tek jesy?Ona nevoli mlecne proizvode.......
Stiiizemo samo javi kad i shta da ponesemo .Prstenje ili burme ? Ili tjesh neshto drugo hmmmm
Hvaaaaaala mazuljo nasha na pozivu ..
Pik moja dechica ja ih chuvam sutra ?
Ljub vas projaritze moje svee! Gde to mirishe proja?! Odmah dolecem Ja juche imala nekih baveza od ranog jutra po gradu, uletela onako gladna u onu pekaritzu, a oni tek stavljaju one proje u vitrinu, ja presrecna...uh sto su ih lepo napravili, ono testo mirishe na kukuruz, pa malo spanaca, pa hladan mmm...jogurt...mmmm
jao jao...odoh po dorucak
proju sam stavila sad da se pece, bez sira, sve ste dobro doslo, a radimo i kucnu dostavu putem e-maila, a hladan jogur jos nema, otiso muzic da kupi i ceru da proseta, a proja se peeece, danas nema leb da se jede nego proja mesto leba!! Pozz moras JESY i ti da odedjes, ma zavoleces proju garant... POOOZZZZZ
Pozdravche za moje projaritze.Jutros sam jela hladnu proju zamislite ?Ali nije mi se otela chak mi se i svidelo sa tunjevinom.Neshto mi doshlo da jedem kupus mladi kuvani.Pochela sam od jutros da pripremam.Ali ima bash oko njega posla ako hotjesh da bude ukusan a blag i zdrav.Nasekla sam dosta junetine bez onih zila.I curetine na kockitze sve.Pre toga dosta crnog luka i onda prvo luk izdinstala tu dodam 2 velika paradajza (sveza) oguljena i onda tu 2-3 mlade paprike iseckam,celera puno nasechem i pershunovog lista i belog luka .kad je to evo krchka od 10h .sad polako dodajem kupus pomalo,pomalo i prvo dve chase vode tek toliko da prekrije kupus,.Au shto mirishe.Viche suprug, pa zar ti nije bilo lakse da si ispekla mesa krompirica salata i gotovo.Ispecicu ti reko,meso .To nije teshko .Ali ovo mi se bash jede samo zaista puna kuca zelenisha .Ima se oko toga posla ali uhm.I muz ode naruchio crnu pogachu a ja rekla da mi donese koju toplu proju (nemasnu) pa cu uz to umesto hleba>Ajte damoitze moje da se zajedno sladimo.maliskice mogu i dechica slobodno jesti,bez zaprshke je blago .Hijenche nashe cmokic za tebe malisku i jesy moju.Pishemo se kad se stigne.Evo josh jedna kafitza mirishe
Pozdrav za ovu temu i ljude na njoj!Mozda cu zasmetati svoim mirisom ,jer nishta ne mirishe toliko lepo kao topla proja!Obozavam proju ,te mi privuche paznju tema
Pozdrav svim projaritzama, i dobrodosli novi clanovi, bice vama super ovde, videcete! Lju vas sve, cujemo se kasnije, odo po toplu projitzu i jogurt...mmmm