Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav projaritze moje :D .Pozdrav za sve a posebno za nove ke su nam se pridruzile.U drushtvu s sladje jede :D :D :D .Uh nisam josh doruchkovala.A sad mi drago jer proja vruca mirishe ..Donela sam kuci da uzivam polako aaa kako sam srecna shto mirishe i shto je nisam smazala a sad idem :D :D :D
Cmokim Vass sve
dede jesuy da ruchkash proju znash ? :oops: Cmokim teee videcesh kako cesh se bolje osecati ???? :D :D :D A ja te volim mnogo Kosovski Bozure pa zato zelim da i ti budesh zdravija jedi proj bit cesh mnogo zdravija jesy milo moje.
Cao projarice moje hijena kisko :P
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Uh zaboravih uci ovde i evo stidim se :-? .Pozdravljam vas sve i mogu vam reci da sam jutros palentu jela.Od sad svaki dan po jedan obroj,Proja :) Svacano se zaklinjem :wink: .Hvala vam na gostoprimstvu DIVNE STE... Zurim i ljubim vas sve mirisne projanice moje!!!!Cmokkkkkkk Veceras cu naletei idem spremam neki rad .Pa mi je lakse u drustvu .Ima o na sajtu dosta ljudi za proucavanje i mogu vam reci ba mi je super.Dobro su me uputili.Pozdrav za jesy mog KJosovskog Bozura! mikalju dobricu nasu!Malisku pametnicu i hijenu veselicu .U ostalom pozdrav za sve ljude dobre volje.natrcat cu opet net me zeza.Idem opreko fona,onda moram gasiti tel sekretaricu fax i znate kako to ide .Ali ulete cu ja mnogo pozitivno uticete na mene .Bubic za vas
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm

Post od Ken »

Kao prvo sve pohvale za temu :roll: To je nashe jelo koje je mnoge odhranilo ,pogotovu nashe velike umove i lichnosti.Od Nikole Tesle pa do sad poznatih glumaca,pisaca likovnih umetnika ,politichara bivshih i sadasnjih.I bash sam se prijatno iznenadio kad sam video ovu temu..Jer sad zaboravljamo mnogi shta je to proja i inache proizvodi od zutog zlata (kukuruza) .Ali zato ne zaboravimo da se hvalimo kavijarom (snobovskom hranom) koju iskreno mislim malo ko i voli da jede ,samo pishu o njemu jer se zove kavijar .A pri tom zaborave da je to ikra od ribe iz koje je trebalo mnogo,mnogo ribica da ugleda svet i poraste u velike ribice.Ali eto da nahrane svoj ego ,pa lupetaju kao i negde videh ?Jeo sam ili jela sam ptichije mleko :o .To sad trebalo je biti poruka da je iz neke snobovske "imucne" porodice?Koja glupost :roll: .Pticije mleko je moja baka zvala, prosto 'snenokle .Koje se prave od belanca ulupanog i obarenog u mleku .Povadi se u cinije i odozgo prelije sa ulupanim zumancadima (preostalim) i pomesanim sa vanilin pudingom :roll: .Par kasika secera i to je sva mudrost :o .Ali nije snobovski izraz [hranjen - hranjena sa ptichijim mlekom.E tad misli uh sad sam ,iz elitne porodice :lol: :lol:
Zato me i odusvila ova tema kao i ljudi sa iste .Jedu zdravo i ponasaju se ne izkompleksirano ...Jednom recju NORMALNO...
I moram vam reci da i ja obozavam proju ...I chesto je jedem
Pozdrav za sve ljude koi se ne stide onog sto je odhranilo ako nije njih?Onda njihove predke i ostali su na zemlji.A stajati chvrsto na zemlji verujte velika je chast.
Iskrene pozdrave za sve vas tu
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ljubi te baka :D

Ovakvi muskarci su danas zaista retkost?!?Samo ne diraj mi pticije mleko da ne bi imali problem!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

CMOKKK :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Sanyalice,dobices bronhitis :D
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

O O O, Ken pronasao si nas?Samo da vas pozdravim Ken tebe mnogo pozdravljam i moje projaritze bubimm :D hijence,mikalja,bozuru(jesy) maliska Ljubim vas i zurim hvala Ken i ovde cmok vas fiju zurim :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Jaoj gde ste ljudi, ja se obrukas ,sad sam dosla sa faxa :oops: , al nisam zaboravila na nase projarice..Vidim ima i novih i to me raduje..Tacno je da je proja mnogo zdrava, dannas sam cak pojela dva parceta, kod fakulteta i mogu vam reci da su je u toj pekari lepo napravili..Zivela poja i svi ostali koji je ovde konzumiramo sa ogromnim uzitkom!! :lol:
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član

Post od Ken »

Eh shta uradi proja? :D :D :D .Hvala Ruzice moja mirisna na pozdravima.I drago mi je da si zadovoljna sa onim radom.Ti si srce jedno i da te pitam?Primas li me u svoj Rajski Vrt?Od sad cu jos vise voleti proju i sa uzivanjem je ruckati .A jednom cemo zajedno svi otici na proju i hladan jogurt domaci .Uz jagnjetinu a i na jedno mesto gde sluze proju sa morskim plodovima skoljkama necete verovati kao u jastoga legne onako bas :P idem da se spremam Roses ako budes zelela i stigla u ostalom .Zvrcni samo i docice po tebe :)
Nista nije slucajno !Kako kazu ceo svet obidhjoh i gde da naletim prijatelje ?Na netu i to temi ?PROJA!!!E sad nije slucajno sto sam usao na ovu temu ,zainteresovala me tema PROJA.A imam posebno misljenje ,o ljudima ovde i sa uvazenim postovanjem rado ce biti uvek moja tema i inspiracija.Jer su mili i dragi ljudi,devojke koje nisu isprazne i povrsne!Sa uvazavanjem pozdravljam G mikalju ,sad o njoj mnogo vise znam i bogatiji sam za jedno veliko iskustvo osobe koja zavredjuje moju paznju i ne samo moju.Pozdravljam jesy i zelim joj da u miru provode leto sa svojom porodicom,takodje malisku ,hijenu i naravno Savage_Rose o kojoj cemo uskoro znati mnogo ,mnogo vise a i citati.Ko nju nije upoznao mnogo je izgubio!Ali imat ce vremena ...Odleteo sam ali sa tromim korakom koi kroci sigurnim utabanim stazama ...Dodjite :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za sve projarice,a i za nasheg kena koji isto voli proju,bravoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

I ju shta uradi proja ? :oops: .Josh cemo uci u istoriju sa projom :D .De si Kene? A naglo te pocese juriti zene :D .I ko nikad ovde nije bio i voleo proju ,pocheshe da ulaze i proganjaju muzevnost tvoju :lol: :lol: :lol:
Ziveli Ken i zene sa proje ..Pohitase za tobom zemske zbog poezije tvoje. Neko ce da slavi ovu temu o proji a da je nashe jelo uvek br1 bilo TO STOJI :wink: :P Pozdrav za projaritze moje .Kene chuvaj se Barbike tvoje :P
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Ju ju vidi ti ovo!!! :o Nema me pola dana, upadnem na nasu omiljenu temu kad ono i novi clanovi i milion poruka...ju ju !!! :D
Tako dragi moji, mnogo mi je milo sto vam se svidja ova tema i ovom prilikom zelim da vam urucim najveci pozz, kao clanovima nase grupice obozavaoca proje, starim i novim...Mika, maliska, jesy, martat, savage_rose, ken....ma svima svima, bas super sto se svi slazemo da je proja zakon!
Ovo ce biti jedan od nacina da izmanipulisemo ljudima (naravno, sa dobrom namerom) da jedu proju, blagoslov za creva i ceo organizam!
Ja danas pojela OGROMNU "onu moju" cetvrtinu i hladan jogurt, ljudi kako samo prija! :D :D :D
I unapred se veselim jutru, sve to zahvaljujuci projitzi! :D
Ljub vas sve!!!
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član

Post od Ken »

Tako je hijena :P ,Slazem se sa tobom i tvojom izjavom
I hvala na poljubcu mrtat Bako :D
Laku noc i hijena bash super sa idejom i proji :wink: Zasluzuje to proja ..Obozavam proju ..........
Laka vam noc bila ...
Prijatno!!!!!!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Mrtat ti cerka ona u Australiji,znas!!!!!!!!!
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Auuuuuuuuuu Kenj, pa tebe svugde ima. A sta da odes na neki forum gde su muskarci, a ne sa zenama da pises pesme???? Ili mozda napises neku o pticjem mleku????????? 8)
Zaključana tema