Kao prvo sve pohvale za temu

To je nashe jelo koje je mnoge odhranilo ,pogotovu nashe velike umove i lichnosti.Od Nikole Tesle pa do sad poznatih glumaca,pisaca likovnih umetnika ,politichara bivshih i sadasnjih.I bash sam se prijatno iznenadio kad sam video ovu temu..Jer sad zaboravljamo mnogi shta je to proja i inache proizvodi od zutog zlata (kukuruza) .Ali zato ne zaboravimo da se hvalimo kavijarom (snobovskom hranom) koju iskreno mislim malo ko i voli da jede ,samo pishu o njemu jer se zove kavijar .A pri tom zaborave da je to ikra od ribe iz koje je trebalo mnogo,mnogo ribica da ugleda svet i poraste u velike ribice.Ali eto da nahrane svoj ego ,pa lupetaju kao i negde videh ?Jeo sam ili jela sam ptichije mleko

.To sad trebalo je biti poruka da je iz neke snobovske "imucne" porodice?Koja glupost

.Pticije mleko je moja baka zvala, prosto 'snenokle .Koje se prave od belanca ulupanog i obarenog u mleku .Povadi se u cinije i odozgo prelije sa ulupanim zumancadima (preostalim) i pomesanim sa vanilin pudingom

.Par kasika secera i to je sva mudrost

.Ali nije snobovski izraz [hranjen - hranjena sa ptichijim mlekom.E tad misli uh sad sam ,iz elitne porodice
Zato me i odusvila ova tema kao i ljudi sa iste .Jedu zdravo i ponasaju se ne izkompleksirano ...Jednom recju NORMALNO...
I moram vam reci da i ja obozavam proju ...I chesto je jedem
Pozdrav za sve ljude koi se ne stide onog sto je odhranilo ako nije njih?Onda njihove predke i ostali su na zemlji.A stajati chvrsto na zemlji verujte velika je chast.
Iskrene pozdrave za sve vas tu