ma nije da tolko volim proju mogu da je jedem ali retkoali...vi ste mi mnogo slatke dok tako pishete o njoj uz vashe postove cu zavoleti i proju ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Jesam, naravno da sam je nasla i mogu vam reci da je ova bila EXTRAAAA!!!
Nekako su je mnogo dobro napravili, jos bila vruca...uh uh...kad se samo setim podje mi voditza na usta!
Vredelo je ustati!
A ne brini jesy, navuci cemo i tebe na nasu miljenitzu! Uskoro ces i ti biti redovna ovde, samo malo vremena...
Ljupkim vas sve puuunooo i uzivkajte mi u projitzi i ostalim divnim kukuruznim tvorevinama!
Svekrva danas nije stigla da mi napravi proju, al obecala za sutr zato sto DECE VOLE, pa i ja sam necije dete ai necia zenica.
LJubac za Jesy i Mikalju
Pametno receno maliska...veoma mudro...vidi se da proja povoljno utiche na mozdane vijuge
Naravno da ce Jesyka a i svi ostali zavoleti proju uz nas! Podrazumeva se!
More ljudi, da vam kazem al najiskrenije, meni uopste ne skodi sto jedem proju svaki dan, al sad sam najozbiljnija...neko mi reche kao:pa da zdrava je al ne treba svaki dan...
ma sto da ne, pa neki svaki dan npr jedu burek il djevrek i jogurt, a proja je 10 puta zdravija...tako bar ja mislim, i nemam nameru da zbog takvih komentara prestanem sa svojim ritualima!
Ma oni su samo ljubomorni sto mi volimo nesto, a da to nesto nije zabranjeno ili nezdravo... ne znam sta vi mislite...
Pozz
Pa sta ?I ja jedem jedan obrok obavezno proja i jogurt !Ali svaki dan,vecinom to bude doruchak a nekad i doruchak i vechera .Pa shta?Samo moze biti zdravije
Tako je Mikalja, i ja isto mislim! Uostalom, ranije kad su ljudi svaki dan mesili, pravili proju i sl stvari, ziveli i po 100 god, a danas sve to zamenjeno picama i drugim lisnatim testima pa nije ni chudo kad mladoj osobi od 20-30 godine ustanove neku boljku!
Nisam onaj tip:ne jedi UOPSTE nezdrave namirnice...pa i ja sam covek i pojedem koji put neku glupost, ali nastojim sto manje to raditi...zato svaki dan hasam moju projitzu!
A uz to koliko samo jogurta popijem...pa mi stomache radi 200na h!
D Jutro hijenche .Pa u pravu si .Ja evo posle vezbanja ,znash kako mi godi projitza .samo sad je jedem sa salotom mmmmm.Probaj pa tjesh videti .Ljub teeeeee