Chuj proja shto se zove kukuruza HaHaHa?Proja je proja a kukuruza je kukuruza.I kukuruza je mnogo zdravija.Nema u sebi sira nit bilo shta,kalorichno .To je kao hleb samo tvrdji i ukusniji i nije od pshenichnog brashna,nego od kukuruznog(Znachi kukuruzni hleb).A koritza podebela hrskava .Nedaj Boze da kog odozgo pogodim sa parchetom izvrnuo bi se ,kao da ga bomba pogodila?
ponesi maliska malo vecheras
Da Mikalja bas ta kukuruza i bas prija meni mislim ovaj deci, i bas mi prija toliko da cu da predjem sa hleba na kukuruznu, zdravu,posnu i bez icega, a lepo se porucka sa nekim dijetalnim jogurtom..Zivela deca, bez njih ne bi znala sta je kukuruza, koja cisti i dusu itelo
Miko draga de nabavi taj avon, pa mozel jedan carter let nas ovda sa foruma?
Gde putujes draga, tamo gde ti je srce jel da?
Da Da,maliskitze moja tamo putujem.Imam ja i vetji, taj mi je za pijatzu HaHa
Sedite idemo pa da odozgo pljutzkamo .Napisala sam jesy da je vidim u K Mitrovitzi gde je chuchnula i pi*ki . Opomeni je da se onde to ne radi .Inache bit ce svashta
ti si mika nash idol da nije tebe nebi bilo zanimljivo,bash si me slatko nasmejala sa avionom,ma mi iz KM smo veeellliiikkkiii svuda se vidimo,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
D.Jutro projaritze moje .jesy draga ,moram se malo zezati. U svakom sluchaju bolje se na svoj rachun zezati nego ujedati samo drge,nije lepo a i ni pametno bash.Idem u neku sitnu kupovinu tj sitnitza nekih.hijena ljub te ja svratjam na proju toplu i jogurt .Da ti donesem? .Pozdravvvvv
Ljub Mika i svima projaritze moje slatke...hehe kakvo spavanje, ustala ja rano i vec jela i proje i jogurta, napapala se fino a sad cekaju obaveze!
Ajmo svi koji vec nisu na jutarnju papicu pa se hvatajmo rada!!!
Hijenche dobro jutro mila.Idem malo s muzitjem do Palickog jezera i tamo cu na doruchak.Shta mislish shta? Proja ispod sacha i jogurtic
Cmokim te i mislit cu na tebe.Idemo malo u zivot
Kisssssssss
Znam da radish jbg
Ajde samnom
Jao Mika srtze si, rado bih al ne znam gde mi je glava...uzivkaj ti u muzu i projitzi pa cemo se drugi put svi druziti, uz kafitzu i projitze...ma bice veselo!
Bubim te puuuunooooo! Mwaaa
Pozz i ostalim projaritzama!