E hijeno milo moje srcdashtze .Nebih ti bash pozelela moje spavanje

.Jer te ne mrzim ,naprotiv .Dusho moja ,ja u zivotu samo sam sna zeljna.Ajde pre dok nisam imala vremena pa i nekako sam batrljala.A sad

?Celu zimu kad bih izbrojila sate sna stali bi u jedan dan

.Samo se smirim ,diz se u wc .a to je jedan znak diabetichara da chesto uriniraju.Nije mi teshko ustati ali posle zaspati nikaaako ,sanse nema.Te bole kosti i td itd.Tako da sam ja bila presretjna da notju odspavam 2h za celu notj.Ali kako prodje zima ,i vreme se malo ustabili ,kao da i ja poche spavati,pa koliko toliko?Zao mi te da radish i Nedeljom

.A sutra milo moje valda ce neko da ti kupi projitze i jogurt.Masda ja mogu i hladnu proju

.Stavim je u kesu ili foliju i na prozor gde ima sunca ?Ona se ugreje zalij jogurtitjem i super.
malishkice moja danas ce da te chisti proja

.da joj malo rime damo da ne kuka nasa proja kako je samo smazati znamo
I ja sam jutros projitzu i jogurt a i za vecheru cu ..Sinoc sam preterala qq.Zato jutros hocu da se iskupim i radim vezbe duplo ..A nekidan sam imala zenitze pa su celu kutju malo prechistile .Ono zavese,prozore drvenariju, tepihe,kupatila . A muz ce da usisa danas kucu celu tako smo se dogovorili da on to uradi

.A ja sedoh na pola ruchka sam ,tachnije pri kraju.Chorbitza junetja, junetina na lesho ,prilog paprika pechena i gljive umesto hleba ja cu proju tachnije kukurzu (kukuruzni hleb) a muz nece ,ne voli to eno mu leb .DEzertirat cemo kako ko?

Muz ce kolach (ledene kocke) A ja shipak nema

.Ali tju sladoled jedan LIght ..Dosta ce i to biti.Ajte na ruchak lepojke moje