Ma lepo ruckajte, lepe moje, pozz od mene, sta mislite sto me nije bilo ceo dan? Niste se zabrinule, da radim nesto zabranjeno ? NIJe to sto mislite, heeeeheee
bozhe kako mi chitash misli,sada sam htela na pirinchanoj dijetici da pitam shta nam je sa maliskom,ali predpostavila sam da si dechicu izvela u shetnju,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
He he, drago mi je da ti je lepo prosao dan Maliska! Ja se extra osecam posle moje vecheritze, sad da se spremim za sutrasnji dan i bacam se u krevetatz!!! Ljubim vas Projarice moje!
Laku noc!
jutros sam jela palentu,a za ruchak imam belo meso,e kako nisi napisala malo ranije pa da ostavim malo palente,ovako cu jesti sa tost hlebom,ali sledeci put cu probati tu konbinaciju.Pozdravljam te
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
de, de, ne sikiraj se zbog belog mesa i palente, sutra je novi dan a palente i kokoski ima, Bogu hvala, jos na ovom svetu
To ja kazem i za proju: krivo mi kad zavrsim svoj omiljeni obrok, ali isto tako kazem: sutra cu ponovo!
Ljubim vas SVE moje projaritze! Pozz mika, maliska jesy i co.
De s t projaritze moje? Ajte na proju ,verovali ili ne.Sad je doruchkujem i to pola one proje (okrugle) znachi 100gr i jedan paradajz i malo tunjevine .Ljudi moji mm al je to ukusno?A onu drugu polovinu proje cu sa jogurtom posle malo uz tv sa uzivanjem poslati ne onaj svet Ljubim te hijence moje,maliskicu nasu isto ,nesto se slabo javlja .samo da nam je dobro maliskica nasa?I sve Vi, pa i ja sa Vama ,jesy cmokitjak ..Idem poz za sveee koi svrate na proju dobro nam doshli
Joj mika moja draga naaajdraza!!! Upravo sam se vratila iz grada, dan je predivan, raspolozenje mi je extra! Ima razloga...hehe...malo sam skitala, obilazila butike, ali pre toga sam bila sela u omiljenu pekaru i uzela omiljeni obrok...hehe...projitzu i jogurt (dobro, da je proJITZA i nije, ogromna je, ali joj ja samo tako tepam ) Uh, ala mi je prijala! I to svi oko mene zderu pljeskavitze i pice na ovu vrucinu a ja uzivkam uz svezu proju i hladan jogurt
Pozz svima projaritzama...maliska, oglasi se projaritze nasa da znamo da je sve ok!
Pozdravche hijenche moja.Neka si ti meni raspolozena ,samo i vesela !Uvek takva ostala .Znachi skitala si mi se lutkitze moja i spuckala projitzu ? .Ako ,ako samo, tako ..I ja sam jutros projutzu s mazala i jogurt ..I evo josh nisam gladna,ne mogu ni da rucham .Mada cu morati sad malo jesti jer da ne ogladnim posle.A onda ce biti kasno ,vodim rachuna ako ikako mogu da ne vecheram posle 19h .Ljubim te .Vidim ni ovde maliske nema .Nema je ni tamo na temi pirinac .Samo da je sve u redu sa njom ?Navikla nas pa sad neobichno.Ajde teshim se da nema vremena i bla bla.S `nadom da nam je maliska u redu pozdravljam vas puno,puno puno projaritze moje.Pozd za jesy ako svrati ovde ?hijena cmokitjak
Dobar dan dame moje slatke!!! Divan je dan poceo, sunce sija, ljudi setaju ulicama a setala do malopre i ja...i to do moje pekaritze koja je kao i svako jutro (a i ceo dan) bila prepuna ljudi koji stoje u redu u zelji da kupe doruchak. Medju njima sam, naravno bila i ja, cupkajuci da narucim proju
Uf...znate onaj osecaj, stojis u guzvi, gledas u onu vitrinu a 20 parceta sveze proje te "gledaju" i cekaju da kupis jedno od njih... epa jedno od tih "srecnika" se sada zajedno sa jogurtom druze u mom stomachetu
Pozz svima kiss svima, volim vas sveeee!!!
Cao mile moje .Jao meni bash i ne prija ovo vreme,promene su nagle te tako ni shetnje me bash neshto ne privlache.Ja malo pospremila ovo i chekam muza.On je otishao meni po proju a sebi sa roshtilja batake piletje .Salate i dobro.Klima radi ,inache pfff .Ja vrucinu volim samo pored vode tj ja u vodi a vani vrucina .Inache znojim se uzasno.A najvishe na svetu mrzim smrdljivi znoj .E evo moje projitze i jogurta uh koi osmeh mi se razvuche na litzu .Pozdrav za sve projaritze a hijenche tebe ljub ja pa chujemo se ..Caooooooo