Dragi Uspehu,Uspeh napisao:Draga snsara,
da li se secas Brionskog plenuma.
posto imam 39 godina ne mogu se secati Brionskog plenuma, ali se zato secam sta smo o njemu ucili, kao i sta su mi moji roditelji pricali
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
A to jesnsara napisao:Dragi moji samo kratko javljanje .....
virus se ukombinovao pa povukao konjuktivitis ...... tako da ne smem puno da naprezem oko gledajuci u kompjuter![]()
![]()
Pre svega da pozdravim sve zainteresovane za ovu temuUspeh napisao:Ja sam bivša žrtva mobinga 1963 samo se to tada drugacije zvalo.snsara napisao:Drage moje forumasice i forumasi![]()
![]()
![]()
Kako bi nas narod rekao treca - sreca, cemu se i ja nadam.
Moje namere su i dalje iste .... pomoc jedni drugima ... pomoc bivsih sadasnjim zrtvama mobinga i sprecavanja ili barem zaustavljenje mobinga.
Citajuci i slusajuci toliko ljudi oko sebe shvatih da je mobing postao jedna previse rasirena pojava u drustvu. A mobing utice na toliko toga .... izmedju ostalog i na ishranu, dovodeci nas do ozbiljnih problema u tom delu.
Nadam se da ce ova strana isputniti svoju misiju i viziju - da bude jedna topla ljudska strana, bez vredjanja i naravski mobinga![]()
. Urednici cemo biti zajedno vi, dragi moji forumasi i forumasice i ja, uz naravski budno oko "big brother"-a
![]()
![]()
Vasa
Sara
Koliko vidim ti nudiš pomoc, ja nemogu pomoci tebi ali pomozi ti meni.
Izvoli Saro, opravdaj sada ovo što si napisala.
Moje namere su i dalje iste .... pomoc jedni drugima ... pomoc bivsih sadasnjim zrtvama mobinga i sprecavanja ili barem zaustavljenje mobinga.
Izvinjavam se uspehu ipak si napisao makar nesto o svom problemu. Slazem se da je tesko, strasno, uzasno mladom coveku lomiti krila kad ih tek sirom rastvara.Uspeh napisao:Ujedali su me svuda ali nisu imali dovoljno velike zube da me ujedu za srce.Izgubili su ono ušta su bili sigurni da ce pobediti.snsara napisao:Eh a uspehu, uspehu .....
A pe svega se pozabavi svojom ogorcenoscu jer ce te pojesti kad tad.
Ovo o cemu ti pises, smešno je, smešno je zato jer neznaš dokle sistem može da dovede coveka.
Ogorcenost je za uzrast od dvadeset godina kod mene je to odavno mrtvo.
Strpljivo sam procitao tvoje postove i mislim da ti ustvari nemaš nikakvih problema.
Hoces li uspeti da rešiš svoje virtualne probleme? Ovde na forumu ili tamo gde to trebaš da uradiš.
B.Popovic
Kao sto si video ono prethodno nije izbrisano.Uspeh napisao:Pošto ce sve ono napisano biti obrisano, verujem da ce ovo ostati.
CUVAJTE SVOJE SRCE ONO JE JEDINO KOJE CE VAS VOLETI DO KRAJA
Eto vidish thethe ,i ovako tmurni dani ,hladni i kishoviti znaju ti ozariti dushu !Nekim lepim dogodjajem ,kao retzimo ovim ne dolaskom na posao osoba koje ti zeludatz podizu gde mu nije mesto!Tako cesh i ti jednom naci mir na radnom mestu !Kako kazu?Nishta nije vechno i nichije nije do zore svitalo !Bit ce bolje nadati nam se je :E sad nekom pre a nekom kasnije.Zeludac mila moja od nervoze se nadima i boli .Podize dijafragmu.Pomeraju ga ne ljudi iz lezishta !A nikom nije prijatno kad ga uzurpirash posebno zeludtzu.Onn bi svario hranu ,samo chemer i nervozu ne podnosi!Bit ce bolje!thethe napisao:Pozdrav svima.
Kod mene sve po starom. Jos sam na starom poslu. Ove nedelje je moj sef na nekom sluzbenom putu, a i onaj moj "vrli" kolega danas nije tu, tako da je to olaksanje. Ne moram da ih gledam, sto je vec nesto.
Problemi sa zeludcem su i dalje prisutni, narocito juce i danas. Za razliku od onih koji uzimaju previse hrane zbog stresa ja sam u drugoj krajnosti. I da hocu da jedem ne mogu jer mi smeta. I dalje sam na istoj hrani (bareno povrce, piletina, kuvana jaja, nikako masno i mleko). Juce sam jela malo mleka u nekoj hrani i mislim da su mi od toga ovi problemi.