MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

zmaj76 !Osecam da si mi danas prepuna ,negativne energije i gorchine :-? !Rekla sam ti tamo,jedan je zivot i kakav god da je?JEDAN je i opusti se bre ,puno pozdrava i pokushaj da uzivash ,ne vredi zalud batzati nerve !Zato za tebe veliki kiiiiisicko Slika i svima na ovoj temi !P.S
Bash mi se svideo onaj post od.. snowman !Ali poshto je pricha i stav extra ,zato je i nezanemarljiv !Da su glooposti neke bilo bi pastovano svuda . Ma uzivaj !
Slika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Ej Miko,pa skroz si me pogrešno shvatila ,pročitaj postove prethodne ,uopšte nisu negativni,navodila sam samo dobre savete za borbu tj.njih sam nalazila i kopirala i citirala,baš sam danas lepo raspoložena,veruj mi,a nisu mi prethodni postovi negativni,pogledaj...
kiss
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Izvini samo mi se uchinilo :oops: !Mozda ja chitam naopachke :wink: !Neshto mi se neda ni da kuckam ni da chitam,danas mi je dan ljak :x!Tamo mi se svidelo ono srce i drvce :D !Ma ti si jedno veliko srculence :P :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

mikalja napisao:Izvini samo mi se uchinilo :oops: !Mozda ja chitam naopachke :wink: !Neshto mi se neda ni da kuckam ni da chitam,danas mi je dan ljak :x!Tamo mi se svidelo ono srce i drvce :D !Ma ti si jedno veliko srculence :P :D
Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Snowman??? Moj srug snowman - JAric ili neki drugi Snowman???
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Slika

Zli Hunter puca iz fotoaparata!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Zmajice Slika Idem tamo znash,bash mi se neda a moram,brzo cu ja to .I ovu kofertu sam ti maznula !Samo markicu zalepim i u sanduche na e-majil :wink: :D
Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Slika

" PULITZER PRIZE " winning photo taken in 1994 during the Sudan famine.
The picture depicts a famine stricken child crawling towards an United Nations food camp, located a kilometer away.
The vulture is waiting for the child to die so that it can eat it. This picture shocked the whole world. No one knows what happened to the child, including the photographer Kevin Carter who left the place as soon as the photograph was taken.
Three months later he committed suicide due to depression.

Slika koja je zabelezena 1994. godine tokom sudanske nestasice za hranom, je osvojila „Pulitzer-ovu nagradu. Slika prikazuje izgladnelo dete koje je puzalo prema kampu s hranom Ujedinjenih naroda udaljeno samo 1 km od mesta sa slike.

Na slici, lesinar ceka da dete umre kako bi ga mogao pojesti. Slika je sokirala celi svet. Nitko ne zna sto se dogodilo s detetom, kao ni Kevin Cartner koji je napustio mesto nakon sto je snimio fotografiju.

Tri meseca kasnije fotograf je pocinio samoubistvo
.

Ovo je pronadjeno u njegovom dnevniku:

„Dragi Boze, obecavam da nikad necu bacati svoju hranu bez obzira kako loseg ukusa bila ili kako sit budem bio. Molim se da ce On sacuvati ovog malog decaka, voditi ga i sacuvati od bede. Molim se da cemo biti osetljiviji na svet oko nas i da necemo biti zaslepljeni nasom sebicnom prirodom i interesima.

Nadam se da ce nam ova slika biti podsetnik koliko smo sretni i da nikad necemo uzimati stvari olako.“

Molim te ne prekini mail … posalji ga svojim prijateljima na ovaj dobar dan. Pomolimo se za one koji pate bilo gde na svetu i posalji ovo kao prijateljski podsetnik. Seti se slike kad pozelis da se pozalis na hranu ili kad je pozelis baciti….

OBECAJTE DANAS ….

NIKAD SE NECU RASIPATI S HRANOM
. . .
kažu da slika govori više od hiljadu reči....
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Saro izvini,morala sam ,bilo je jače od mene...
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Zgrozen fotkom, procitah i text...I meni nesti pricas, kako sam krvolok...
Zmajcek, isuvuse te postujem da bih rekeo da te mrzim, zbog forke, mrznju ne ponajem,

Zmajchek, savetujem ti da poradis na sebi pod hitno, zabrinjava me tvoje stanje....
Molim te budi pametna!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ako zelis iskreno cu ti pomoci i u vezi hrane, mobinga i ostalih sranja!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Saro oprosti,moja namera nije bila uopste losa,poslala sam ti obrazlozenje na pp,kao i molbu adminu da obrise sliku,
pozdrav
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav svima. Iako je vreme kisovito i sumorno, trudim se da nadjem nesto lepo i da tako lakse prebrodim i ovu radnu nedelju.
Fotografija deteta i lesinara je bas potresna. Pitam se zasto taj fotograf nije pomogao detetu vec je samo molio boga da on to uradi, sto i nije bas realna molba.
Sto se tice novog posla jos nisam nista nasla, a kako vidim da se broj otpustanja povecava pitanje je da li ce i biti nekog posla u skorije vreme. Broj oglasa za poslove se smanjio.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Potresno zaista.Thethe,i ja sam u sebi postavila isto pitanje a sada ga i pisem.Sta je fotografa sprecilo da pomogne ovom neduznom detetu?Svaki drugi komentar je suvisan.
Zmaj 76,zaista me ne zanima tvoj razlog postavljanja ovakve fotografije ali u svakom slucaju dovoljno govori o tebi.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

thethe napisao:Pozdrav svima. Iako je vreme kisovito i sumorno, trudim se da nadjem nesto lepo i da tako lakse prebrodim i ovu radnu nedelju.
Fotografija deteta i lesinara je bas potresna. Pitam se zasto taj fotograf nije pomogao detetu vec je samo molio boga da on to uradi, sto i nije bas realna molba.
Sto se tice novog posla jos nisam nista nasla, a kako vidim da se broj otpustanja povecava pitanje je da li ce i biti nekog posla u skorije vreme. Broj oglasa za poslove se smanjio.
Bash je vreme :-? !Neda mi ni da razmishljam normalno.thethe,znachi josh nishta novo za posao?Pa bit ce ,nadati se nije greh?Nadaj se boljem i bit ce.
Ja idem,bash jedva i ovo iskucah ,okoshtavanje vratnih prshljenova me otkida :( !Pozdrav za sve!
Slika
Slika
Neruda
Odgovori