MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

thethe napisao:A koja je svrha da napisem o kojoj se firmi radi. Da bi imala jos vece probleme. Moyete i pretpostaviti o kojoj grupi se radi. Firma u kojoj radim je deo vece grupacija, a ta grupacija moze sve..........
Ma nikakve svrhe nema,tvoje je pravo da li cesh retji ili ne?Pozdrav za sve :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Prvo moja draga thethe da se naslutiti koja je firma u pitanju .... a ako se i ne napise na sajtu, usmenim putem se uvek sve cuje tj. gde je kakva atmosfera na poslu.

Velika je stvar pre svega za tebe kada si javno napisala o tome i nastavi tako. Eto nacina da izbacis iz nervnog sistema i sebi pomognes da nadjes potreban mir, dok ne nadjes bolji posao.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eh a uspehu, uspehu .....

tvoje ponasanje je jos jedan ocit primer ponasanja mobera. Cemu toliko zuci, podrugljivosti, zlobe i bez veznih komentara tipa "da si biomed pila...".
Niko te ne tera da se na ovom mestu oglasavas.
A za vezu izmedju mobinga i nutricionizma pa ..... ukljuci vijuge pa ti mozda i sine :wink: :wink: :wink:

Ova je tema namenjena da pomogne zrtvama mobinga koje/koji su vec dovoljno izmaltretirani pa im ponasanje tvoga tipa i nije potrebno u zivotu. Da im pomogne u svakom smislu pa i kako da povrate navike dobre ishrane, da shvate kako stres od mobinga utice na ishranu pa tako i na ceo organizam.....

Znas onu parolu ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE. A pe svega se pozabavi svojom ogorcenoscu jer ce te pojesti kad tad.

Slika

Slika
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Kontakt:

Post od Uspeh »

Draga snsara,
da li se secas Brionskog plenuma.
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Re: MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Post od Uspeh »

snsara napisao:Drage moje forumasice i forumasi :D :D :D

Kako bi nas narod rekao treca - sreca, cemu se i ja nadam.

Moje namere su i dalje iste .... pomoc jedni drugima ... pomoc bivsih sadasnjim zrtvama mobinga i sprecavanja ili barem zaustavljenje mobinga.
Citajuci i slusajuci toliko ljudi oko sebe shvatih da je mobing postao jedna previse rasirena pojava u drustvu. A mobing utice na toliko toga .... izmedju ostalog i na ishranu, dovodeci nas do ozbiljnih problema u tom delu.

Nadam se da ce ova strana isputniti svoju misiju i viziju - da bude jedna topla ljudska strana, bez vredjanja i naravski mobinga :wink: :wink: . Urednici cemo biti zajedno vi, dragi moji forumasi i forumasice i ja, uz naravski budno oko "big brother"-a :wink: :wink:

Vasa
Sara
Ja sam bivša žrtva mobinga 1963 samo se to tada drugacije zvalo.
Koliko vidim ti nudiš pomoc, ja nemogu pomoci tebi ali pomozi ti meni.
Izvoli Saro, opravdaj sada ovo što si napisala.
Moje namere su i dalje iste .... pomoc jedni drugima ... pomoc bivsih sadasnjim zrtvama mobinga i sprecavanja ili barem zaustavljenje mobinga.
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Uspeh »

snsara napisao:Eh a uspehu, uspehu .....
A pe svega se pozabavi svojom ogorcenoscu jer ce te pojesti kad tad.
Ujedali su me svuda ali nisu imali dovoljno velike zube da me ujedu za srce.Izgubili su ono ušta su bili sigurni da ce pobediti.
Ovo o cemu ti pises, smešno je, smešno je zato jer neznaš dokle sistem može da dovede coveka.
Ogorcenost je za uzrast od dvadeset godina kod mene je to odavno mrtvo.
Strpljivo sam procitao tvoje postove i mislim da ti ustvari nemaš nikakvih problema.
Hoces li uspeti da rešiš svoje virtualne probleme? Ovde na forumu ili tamo gde to trebaš da uradiš.
B.Popovic
Poslednja izmena od Uspeh u Čet Nov 13, 2008 6:59 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Uspeh »

Pošto ce sve ono napisano biti obrisano, verujem da ce ovo ostati.
CUVAJTE SVOJE SRCE ONO JE JEDINO KOJE CE VAS VOLETI DO KRAJA
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Uspeh napisao:Pošto ce sve ono napisano biti obrisano, verujem da ce ovo ostati.
CUVAJTE SVOJE SRCE ONO JE JEDINO KOJE CE VAS VOLETI DO KRAJA
Bash tako !E danas sam ja jako kratka sa vremenom i samo da Vas pozdravim sve i pozelim lep dan.Da ga gledamo bar lepo ako ikako mozemo a sad koliko je lep?I koliko ce biti lep?To ne zavisi od vremenske prognoze,nego o zbivanju koji nosi dan.Poz za sve :wink: :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Uspeh napisao:Dovedeš ljude do ocaja i onda manipulišeš sa njima kako želiš.
.
apsolutno tačno,iako ja kasno citiram ovo što si napisao,slažem se sa tobom...
ali baš zato mnogi ćute,jer ne smeju ni da se suprotstave ni da objave u kojoj firmi rade,a i čemu??
ŠTO, DA NEĆE NEKO MOŽDA OD MOĆNIKA DA NEŠTO REŠI???
sve se svodi na to da moramo sami da nađemo način da se borimo...ili da propadnemo...zato kako kaže mikalja treba uživati u lepom danu,koliko se m ože...
pozdrav svima !!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dragi moji eto mene ....

Prvo da vas sve obavestim da se na sajtu Ministarstva rada/Propisi/Zakoni nalazi nacrt Zakona o sprecavanju zlostavljanja o radu koji svako moze da "skine", a na uvidu i javnoj raspravi je bio do 11.11.

Nadam se da ce skoro uci u proceduru.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

zmaj76 napisao:
.
ali baš zato mnogi ćute,jer ne smeju ni da se suprotstave ni da objave u kojoj firmi rade,a i čemu??
sve se svodi na to da moramo sami da nađemo način da se borimo...ili da propadnemo...zato kako kaže mikalja treba uživati u lepom danu,koliko se m ože...
pozdrav svima !!
Draga Zmajice,

vec mi danas dobro zvucis. Nadam se da je ipak bolje na poslu nego ranije.
A to da li ce neko od mocnika (samo zavisi na koga se to odnosilo "Big bossova" - modernih tajkuna ili na politicare) da resi, kao sto sam u prethodnom postu napisala nacrt Zakona o sprecavanju zlostavljanja je tu ... znaci ipak se nesto pokrenulo sa mrtve tacke. Dodala bih cak vise, jer je ovde kod nas u Vojvodini palo par dobrih presuda (sa zatvorskim i uslovnim kaznama) za mobingovanje.
Ono na cemu po mom misljenju treba da poradimo jeste na svesti svih nas - tacnije da takvo ponasanje NIJE PRIHVATLJIVO I NIJE PUT USPEHA.
Jer tek kada se udruze svest i zakon mozemo se nadati stvarnom boljitku ili znacajnom poboljsanju.

A pricati treba, ali ne zato da bi se padalo dublje u depresiju i potrebu za klopom :wink: :wink: :wink: , vec zato sto je put izlaska iz zacaranog kruga onog momenta kad zrtva shvati da nije nista skrivila, da nije sama. Kad prestane stalno pricati i misliti o tome, ima mogucnosti da smisli pravu taktiku kako resiti nastalu situaciju.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

A sto se tice tebe/Vas uspehu, odgovoricu nesto kasnije na postove, koje kao sto vidis/te nije izbrisao moderator.

A i da ih je izbrisao sacuvala sam ih pa bih opet odgovorila....

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zmaj76 napisao:
.
pozdrav svima !!
Pozdrav za sve ovde.Pa zar nisam bila u pravu zmajchek?Danas dan vetj nije lep kao juche,mada mozda i bude petak je :wink: :D
Pishemo se posle.Pozdrav za USPEH a snsaru Zmajitzu nashu thethe i sve ljude ali LJUDE :wink: :D .
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Dragi moji eto mene ....

Prvo da vas sve obavestim da se na sajtu Ministarstva rada/Propisi/Zakoni nalazi nacrt Zakona o sprecavanju zlostavljanja o radu koji svako moze da "skine", a na uvidu i javnoj raspravi je bio do 11.11.

Nadam se da ce skoro uci u proceduru.
Sinoc sam trazila i videla .Nadam se da ce biti sada bolje?A gde je NADA tu je i bolji zivot .Pa koliko toliko :wink: Pishemo se mozda posle ,sad idem malo troshiti paritza koje nemam :wink: :lol: :lol: :lol:
Kutzkamo se :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dragi moji samo kratko javljanje .....

virus se ukombinovao pa povukao konjuktivitis ...... tako da ne smem puno da naprezem oko gledajuci u kompjuter :( :( :(

Slika

Slika
Odgovori