Ja i dalje dosta ulazem u svoju profesiju, koristim svaku mogucnost da se profesionalno unapredjujem i ne mogu oni mene da pokolebaju u mojim misljenjima i stavovima. Ovde mislim na strucna misljenja i stavove koje dajem.
Pozdrav svima.Ma zato i imash problema na poslu thethe .Shto si edukovana,vredna,radna i shto volish istinu,pametna i koja radish na sebi .E to "njima" ne odgovara .Oni bi nekog ,ko tjuti i radi shta oni kazu .Pokornu i gloopoo ovchitzu.Sama vidish da kod nas bolje prolaze takve osobe.A tek oni shto nemaju ni shkole i od diplome im je naj veca sholska sprema "venchani list" zavrshe neki kursitj ,iznajme lokal i kaze JA SAM BOS :oops:Imam takve i u kuci.Iznajmili im lokal .I" G.Dja" kaze JA SAM SHEF "Da ,i direktor je ona ,ima radnitzu koja oshisha ponekog ,ofarba i nadogradi noktice .I ona se dernja na tu radnitzu jer je ONA "shef "Radnitza ima bar shkolu .I josh kad im dodje kontrola kuka, Boze moj ,treba prijaviti radnitzu :)E i njima ce dotji kraj ,njihovim torturama i diplome zvane VENCHANI LISTOVI vratit ce se na mesta kao i svih supruga ,majki A vashe ce doci na mesto gde i pripadaju.Znanje imate i polako