Bez namere da ti objasnjavam neke stvari, mislim da je besmisleno...
NE vidim nikakvu razliku izmedju mojih fazana koji su potopljeni u pac, te lepo dekorisani i kokosi, koji su aranzirani u izlogu mesnice! Moji su gajeni 10 meseci u fazaneriji i pusteni te sportski odstreljeni, a one kokoske se gaje u mracnim kokosinjcima,spavaju u svom izmetu, hrane se kojekakvim koncentovanim djubretom, koje se naravno pojede kroz te koke. NAravno, kolju se. Los nacin za umreti, priznaj! Ovde pricamo o poboljsanju kvaliteta ishrane, a ja Vas upravo pokusavam uputiti na kvalitete mesa divljaci. Vas stav o meni i mom nacinu zivota je Vas i nemora znaciti da je neminovno ispravan, kao ni moj. Ipak, lov je legalna aktivnost, regulisana zakonom i obuhvata kud i kamo vise od cina odstrela (uzgoj, cuvanje kako divljaci, tako i prirodne sredine, pa teko potom odstrel).
Neznam koje kompetencije imate da izjavite ovako nesto:
To su teske reci te ih morate podkrepiti naucnom tezom.tanka je linija između tvog hobija kad je u pitanju ubijanje životinja i ljudi...
Ovo je Vase misljenje, opet ne znaci da je isprevno. Ipak ja odlucujem na kojem cu forumu i podforumu ucestvovati dok kolega admin ne kaze drugacije, mada bi bilo lepo da mi i on pojasni, ako se odluci na bilo koji cin. Podforum nije Vase privatno vlasnistvo. Mozete me smatrati mobberom, ali mogu i ja Vas, zar ne? Na tome se zasniva demokratija kojoj tezimo.mislim da ti nije mesto na ovom pf...vrati se na smeh kao lek pa tamo zasmejavaj tvojim krvoločnim idejama!!!
Svakako cu se vratiti (nisam nikad ni otisao sa nje) na temu Smeh kao lek. Zanima me koje su to moje krvolocne ideje na tom PF, druzenje, zezanje, smeh, muzika, klipovi, zajednicki ruckovi... Mozda je to krvolocno, ko zna

Moje cilj postovanja na ovom forumu je da ukazem na kvalitetniju ishranu koju pruzaju jela od divljaci, pre svega onima kojima je to potrebno.
Eh, ni sam naslov ovog PF mi nije najjasniji.
KAko uopste Mobbing i stres mogu dovesti do lose ishrane?
Ako uzmem ta tri parametra slozio bih sledecu recenicu:
Maltretiranje dovodi do stresa koji u kombinaciji sa losom ishranom moze dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema fizioloske i psiholoske prirode!
S dobrom namerom, iskreno Vas pozdravljam!