FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Eto ti sad :D ha ha,pa lekari onda ipak bolje znaju ali ako Maliska jos nesto sazna neka nam napise.Pozz
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Cao Miko, cao Martat Ja ne podnosim ovo vrme bas pakleno iako sa klincima idem svakoi dan na bazen, sa sve bebom!~ Bebu naravno da ne kupamop, ali mama se skine u bikini i pliva i trosi kalori8je sve u sesnest!!!!!! :P
nASLA SAM NACIN KAKO DA IZRACUNAM BODOVE, I SAD SE JOS MALO MUCIM SA TIM MATEMATICKIM DELOM I STARUJEM SUTRA! Ovako se racuna broj poena za 100gr. kalorije podelis sa 60, a masnocu proizvoda sa 9 i te dve cifre saberes. Prosta matematika, nema sta!
Ustvari ova dijeta je izuzetno laka, ono sto je tesko izbodovati i smisliti sta ces da jedes, a u sustini mozes sve da jedes, ali u maloj kolicini koja je merena bodovima!
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Sta je ovo jos niko nije naucio francuski?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ko ce na sto tema? :wink: Brzo se smore :lol: :lol: :lol: Ljub te ja! Bye, bye, bye :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Cao narode , ja krenula sa franhcuskom, ma srpski nacin! :oops: :oops: :oops: Jutros poruckala proju i jogurt i unela 10 pena, sad pokusvam da rucam nesto sa malo oena kako bi usla u 15-18 poena! :cry: Sta cu kad sam ne disciplinovana! A ceka me i rumenko sa o,5 poena, SUUPERRR! POZZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Rekoh ja tebi !Francuska dijeta je za Francuze brej Heheheeheh :D !Drz se ti SRPSKE :D :D :D CMOKITJ :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E Miko moja tesko da cu sa ovom srpskom i da odrzim liniju, a kamoli da smrsam :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:E Miko moja tesko da cu sa ovom srpskom i da odrzim liniju, a kamoli da smrsam :o
Moze,moze dushitze moja :wink: ljub Vas ja :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E opet sam pocela sa brojanjem na francuski nacin! Jutros mi je nesto bolje krenulo nego juce, nadam se da cu biti istrajnija!
Jutros sam izbrojala kafu bez secera ( inace je tako i pijem), sok od narandze, crunchy muesli i jogurt, sad ruckam dinju bez poena! :P
Mogu vam reci zabavna je ova dijeta*(osim ako se ne zabrojis kao ja juce)! Nije uopste teko, ma super je ! Bi cu mrsava kao prut! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:E opet sam pocela sa brojanjem na francuski nacin! Jutros mi je nesto bolje krenulo nego juce, nadam se da cu biti istrajnija!
Jutros sam izbrojala kafu bez secera ( inace je tako i pijem), sok od narandze, crunchy muesli i jogurt, sad ruckam dinju bez poena! :P
Mogu vam reci zabavna je ova dijeta*(osim ako se ne zabrojis kao ja juce)! Nije uopste teko, ma super je ! Bi cu mrsava kao prut! :wink:
KAO PRUT :o ?Onda cemo s`tobom tuci detzu po guzi ? :D :D :D :D
Ajde zelim ti da uspesh,samo nemoj preterivati !Zapamti da mushko ma shta rekao kad shtipne ili legne mrzi kad ga bode i zulja :wink: Ne vole ni debele ali on se taman opusti ono koska boc !Spane cuna ispuva ko dushitza u sekundi (secash li se doli bel ) :roll: :wink: :lol: :D
Idem da nastavim :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Ma MIKO ti si potpuno u pravu! Moj muz ne voli mrsavice, ali ja se bolje osecam kad sam mrsavija! :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:Ma MIKO ti si potpuno u pravu! Moj muz ne voli mrsavice, ali ja se bolje osecam kad sam mrsavija! :-?
Slushaj ti tvoju miku dushitze moja :wink: Eno na pirinchu sam ti odgovorila :D :D :D !Cmokaja! :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Danas pojela svega 15 poena! :wink: Kad bi i nesto htela da pojedem, mrzi me da brojim! Tao mi bude lakse da ne pojedem nego da brojim! Dobra fora za ovu dijetu! :)
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

:D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E Martat stigla si malo i na moju temu, da me podržiš!! Bas lepo od tebe nema sta!! :lol: :lol: :lol: POZZZZZZ
Odgovori