FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Cao Miko, cao Martat Ja ne podnosim ovo vrme bas pakleno iako sa klincima idem svakoi dan na bazen, sa sve bebom!~ Bebu naravno da ne kupamop, ali mama se skine u bikini i pliva i trosi kalori8je sve u sesnest!!!!!!
nASLA SAM NACIN KAKO DA IZRACUNAM BODOVE, I SAD SE JOS MALO MUCIM SA TIM MATEMATICKIM DELOM I STARUJEM SUTRA! Ovako se racuna broj poena za 100gr. kalorije podelis sa 60, a masnocu proizvoda sa 9 i te dve cifre saberes. Prosta matematika, nema sta!
Ustvari ova dijeta je izuzetno laka, ono sto je tesko izbodovati i smisliti sta ces da jedes, a u sustini mozes sve da jedes, ali u maloj kolicini koja je merena bodovima!

nASLA SAM NACIN KAKO DA IZRACUNAM BODOVE, I SAD SE JOS MALO MUCIM SA TIM MATEMATICKIM DELOM I STARUJEM SUTRA! Ovako se racuna broj poena za 100gr. kalorije podelis sa 60, a masnocu proizvoda sa 9 i te dve cifre saberes. Prosta matematika, nema sta!
Ustvari ova dijeta je izuzetno laka, ono sto je tesko izbodovati i smisliti sta ces da jedes, a u sustini mozes sve da jedes, ali u maloj kolicini koja je merena bodovima!
E opet sam pocela sa brojanjem na francuski nacin! Jutros mi je nesto bolje krenulo nego juce, nadam se da cu biti istrajnija!
Jutros sam izbrojala kafu bez secera ( inace je tako i pijem), sok od narandze, crunchy muesli i jogurt, sad ruckam dinju bez poena!
Mogu vam reci zabavna je ova dijeta*(osim ako se ne zabrojis kao ja juce)! Nije uopste teko, ma super je ! Bi cu mrsava kao prut!
Jutros sam izbrojala kafu bez secera ( inace je tako i pijem), sok od narandze, crunchy muesli i jogurt, sad ruckam dinju bez poena!

Mogu vam reci zabavna je ova dijeta*(osim ako se ne zabrojis kao ja juce)! Nije uopste teko, ma super je ! Bi cu mrsava kao prut!

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
KAO PRUTmaliska napisao:E opet sam pocela sa brojanjem na francuski nacin! Jutros mi je nesto bolje krenulo nego juce, nadam se da cu biti istrajnija!
Jutros sam izbrojala kafu bez secera ( inace je tako i pijem), sok od narandze, crunchy muesli i jogurt, sad ruckam dinju bez poena!![]()

Ajde zelim ti da uspesh,samo nemoj preterivati !Zapamti da mushko ma shta rekao kad shtipne ili legne mrzi kad ga bode i zulja

Idem da nastavim