FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nisam ali razmisljam da pocnem :D Cak ne poznajem nikoga ko je drzao a volela bih da se javi neko i da nam prenese svoje iskustvo.
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

E Marttat i ja bas cekam ne bili se neko prevario da se javi lepo, ovako na francuskom! Ja sam u poslednjem postu tebi napisala ime pogrenim redosledo slova :oops: ali nije bilo namernio, samo da znas! Ipak, izvini zbog toga! :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

A ja pomislih da mi se obracas na francuskom :D Nego,sta kazu tvoji prijatelji koji su drzali ovu dijetu?
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

A mislis sta kazu moji prijatelji, mislis prijateljice moga muza, to nikako nisu moji prijatelji! Salim se naravno!Kolege moga muz su drzale ovu dijetu, tacnije i muz i zena! Pa su boami podosta smrsali i evo ni do danas, a proslo je oko3god od njihovih debelih dana se nisu ugojili!
To je tao verovatno zato sto ti u dijeti nista nije zabranjeno, pa iz dijete ne "izađeš ničega željan"! Pa nema ni potrebe da posle "opalis "po hrani!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

MAliska udji u google i ukucaj
francuska dijeta tamo imas sve !Ovo je i martat ispisala otuda jel martat?Imash i koliko chega mozesh pojesti i koliko ti odbija bodova i imash ljude koi su na toj dijeti i njihova iskustva !Glupo mi da ti pastujem sve kad imash tamo sve lepo ispisano i PRAVILA I SVE da se ne muchish :wink: Cmokim te pile moje :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Autori dijete kazu da se gubi 1 kg nedeljno,sto bi bilo 4 kg mesecno a to je sa medicinske strane prihvatljivo.Samo bez fizicke aktivnosti-NISTA!Znaci,nije izmisljen carobni stapic :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

mikalja napisao:MAliska udji u google i ukucaj
francuska dijeta tamo imas sve !Ovo je i martat ispisala otuda jel martat?Imash i koliko chega mozesh pojesti i koliko ti odbija bodova i imash ljude koi su na toj dijeti i njihova iskustva !Glupo mi da ti pastujem sve kad imash tamo sve lepo ispisano i PRAVILA I SVE da se ne muchish :wink: Cmokim te pile moje :D :D :D
Naravno da je sa neta,pa vidi se iz aviona :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dole skroz imash DESNO pishe SUPE I CHORBE posle kad prochitash sve tu klikni i videt cesh shta kako skuvati i koliko bodova i td :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Mislim da ona nije skontala ?Ako nije nek zna i nek udje sama i vidi Ako VOli nek izvoli :wink: Ako i jeste?Mozda nije gde ima pa? :wink: :D Da udje tamo :) :roll: To mlado i brzo sve samo Bzzzz :D
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

mikalja na koliko si ti majke ti dijeta ili koliko si ih razlicitih drzala. Ja te zamisljam kao da imas 20kg sa sve krvetom od tolikih dijeta...
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Oooooooooo Hari dobro vece i tebi :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo na jednoj i to pirinach uz fizicke aktivnosti i redukovanje hrane evo skoro 6 meseci !A ovo maliski prenosim shta je interesuje ako pronasdjem da kom shta treba (trazi a naletim ja) zato i dobijem hvala kao i ti :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Martat jesi li videla kako smo naveli onu Zelj pa je harry ispao po njoj neradnik ,zenskonja ,trandza hahaha i shta sve ne? :P :D :D :D :D
I uzgred da ti kazem da sam jedva smrshala 18 kg i imam ih josh podosta ne brigaj hhhaaa jedno 65 bar :wink:
Poslednja izmena od mikalja u Sub Avg 02, 2008 10:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

bla bla bla... glupa guska samo cu to reci (sa svih onih 30 i koliko godina ima)

nikog ne volim ovako javno da pljujem ali devojka/zena je zaista zasluzila... curka jedna neotesana
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:bla bla bla... glupa guska samo cu to reci (sa svih onih 30 i koliko godina ima)
haahahah Ali nishta ne konta zenska :o A ti ubuduce idi radi neshto shta ce musko na forumu ? :D :D :D E bash je koza :(
P.S Ima 38 za dve godine cetiri banke :evil: a josh joj rano da bude prvorotka??????To njen "dragi" joj puni glavu da bi ko imao rintati a on ima troje dece zaboli njega hm "zensko" :evil:
Poslednja izmena od mikalja u Sub Avg 02, 2008 10:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori