FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
A mislis sta kazu moji prijatelji, mislis prijateljice moga muza, to nikako nisu moji prijatelji! Salim se naravno!Kolege moga muz su drzale ovu dijetu, tacnije i muz i zena! Pa su boami podosta smrsali i evo ni do danas, a proslo je oko3god od njihovih debelih dana se nisu ugojili!
To je tao verovatno zato sto ti u dijeti nista nije zabranjeno, pa iz dijete ne "izađeš ničega željan"! Pa nema ni potrebe da posle "opalis "po hrani!
To je tao verovatno zato sto ti u dijeti nista nije zabranjeno, pa iz dijete ne "izađeš ničega željan"! Pa nema ni potrebe da posle "opalis "po hrani!
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MAliska udji u google i ukucaj
francuska dijeta tamo imas sve !Ovo je i martat ispisala otuda jel martat?Imash i koliko chega mozesh pojesti i koliko ti odbija bodova i imash ljude koi su na toj dijeti i njihova iskustva !Glupo mi da ti pastujem sve kad imash tamo sve lepo ispisano i PRAVILA I SVE da se ne muchish
Cmokim te pile moje

francuska dijeta tamo imas sve !Ovo je i martat ispisala otuda jel martat?Imash i koliko chega mozesh pojesti i koliko ti odbija bodova i imash ljude koi su na toj dijeti i njihova iskustva !Glupo mi da ti pastujem sve kad imash tamo sve lepo ispisano i PRAVILA I SVE da se ne muchish

Naravno da je sa neta,pa vidi se iz avionamikalja napisao:MAliska udji u google i ukucaj
francuska dijeta tamo imas sve !Ovo je i martat ispisala otuda jel martat?Imash i koliko chega mozesh pojesti i koliko ti odbija bodova i imash ljude koi su na toj dijeti i njihova iskustva !Glupo mi da ti pastujem sve kad imash tamo sve lepo ispisano i PRAVILA I SVE da se ne muchishCmokim te pile moje
![]()
![]()

- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- mikalja
- Stalni član
Martat jesi li videla kako smo naveli onu Zelj pa je harry ispao po njoj neradnik ,zenskonja ,trandza hahaha i shta sve ne?

I uzgred da ti kazem da sam jedva smrshala 18 kg i imam ih josh podosta ne brigaj hhhaaa jedno 65 bar

I uzgred da ti kazem da sam jedva smrshala 18 kg i imam ih josh podosta ne brigaj hhhaaa jedno 65 bar

Poslednja izmena od mikalja u Sub Avg 02, 2008 10:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- mikalja
- Stalni član
haahahah Ali nishta ne konta zenskaharry_mason napisao:bla bla bla... glupa guska samo cu to reci (sa svih onih 30 i koliko godina ima)

P.S Ima 38 za dve godine cetiri banke

Poslednja izmena od mikalja u Sub Avg 02, 2008 10:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.