FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Podrzavam te al se JA ne pridrzavam brojanja poena.Malo mi to komplikovano iako bih ja smela da pojedem 20 poena dnevno.Kako da odredim sta je porcija iz restorana,kada se njihova velicina razlikuje od restorana do restorana.Ja bih nekako prihvatila onu najvecu,al bojim se da Francuzi nisu na to mislili.Evo,veceras sam jela proju i jogurt i sve sam prekrsila haha 

Lepo si ti meni ruckila nema sta! Ma nisi ti duso nista prekrsila, ti samo slusas svoje telo i sta ti prija! A ja volim da mucim sebe, jer ne bi smela da opet imam onoooooooollliiikoo KILA
, ubila bi se!
Slabo vezbam i to je moj osnovni problem, jednostavno ne stiyem! A i sad u ovim godinama, vrlo se lako ugojim, a vrlo tesko to skidam!

Slabo vezbam i to je moj osnovni problem, jednostavno ne stiyem! A i sad u ovim godinama, vrlo se lako ugojim, a vrlo tesko to skidam!
Ma kakve godine,to je ovde zabranjena tema
I meni fali fizicka aktivnost al me ovo vreme zeza i nikako ljudski da krenem da vezbam.Sve se tesim da ce mi plivanje pomoci al dok se ja dobro ne oznojim dzaba sve.Ma nije da imam puno da skinem al volela bih par kg-uostalom,koja zena je 100%zadovoljna svojom kilazom?

I meni fali fizicka aktivnost al me ovo vreme zeza i nikako ljudski da krenem da vezbam.Sve se tesim da ce mi plivanje pomoci al dok se ja dobro ne oznojim dzaba sve.Ma nije da imam puno da skinem al volela bih par kg-uostalom,koja zena je 100%zadovoljna svojom kilazom?

Ma kakve moje godine sića svega 30 komada, ali trudnoće, porođaji,stalno nesto spremas za decu, pa se i mama malo ogrebe... mužić kasno siže s posla pa mu pravim društvo da večera, i tako iskušenje, za iskušenjem i ne može živ čovek da se izbori sa svim tim prosto naprosto u najmanju ruku navalentnim kalorijama, koje samo nasrću gde god da se okreneš! 

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lepo moje maljeno ,samo ti broji !Mika samo da zavrshi ovo i kapak!Ti si mlada sreco moja ,mika tvoja matora zaboravila brojati i do 10
a tek te bodove jok ja !Nocas sam brojala sate, molila Boga da svane!Neki vrag me zaboleo iza vrata okoshtavanje imam i udarilo u ruke JOJ muke moje
E onda sam se zakashljala (a nikad ne kashljem inache) dushu bogu ,kao kad se chovek zagrcne i jutros do 7
!E tad sam se smirila ,pre toga popila chaj neki i zaspala nekih sat dva!Zato dushitze moja hvataj svaki minut slobodan i pavkaj (chuvaj se pilence moje) !Dok sam bila mlada? Ja kobila vukla rintala na posao s posla kuca se pravila ,dete malo ,kuvaj peri nishta mi nije teshko bilo !Na kamion istvoraj kao oni fizikaneri !Ako me je zapadalo nocu sat dva da zaspim bila sam presrecna
Niko kao ja!A sad dusho moja dzaba sve i novac i kuce imanje i srebro i zlato i SVO SLOBODNO VREME ovoga sveta !samo molish Boga da ne zaboli,da svane
Izvini shto ovde ispisah ,sad videh a komentarisala si na pirinchu
jbg nije bilo namerno !Ljubim ja tebe i chuvaj mila to zdravlje *ebesh bodove
Ruchkaj ti mila i onako si sva u jurnjavi !Te deca ,ruchak,kuca ,muz,majstori josh posao kad bude sad?
A pomoci niodkud kao ni ja milo moje shto je bila!I kad kazu pojedine (ja volim sama sve ) da im nema ko prigovarati
Ma volela bih ja da sam imala gde dete ostaviti dok cigle vuchem!Ili udjem sa posla a neko sherpicu stavi pred tebe!Sad dzaba sve ! Cmokim te i polako militze sa tim dijetama

Izvini shto ovde ispisah ,sad videh a komentarisala si na pirinchu

Ruchkaj ti mila i onako si sva u jurnjavi !Te deca ,ruchak,kuca ,muz,majstori josh posao kad bude sad?

A pomoci niodkud kao ni ja milo moje shto je bila!I kad kazu pojedine (ja volim sama sve ) da im nema ko prigovarati

Ma volela bih ja da sam imala gde dete ostaviti dok cigle vuchem!Ili udjem sa posla a neko sherpicu stavi pred tebe!Sad dzaba sve ! Cmokim te i polako militze sa tim dijetama

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Bio balans koristi moja seka i kaže da je super. Probala sam, meni je bljak. Već nekoliko meseci posle svakog obroka pijem KIRKOLINU ( za svaki slučaj da se ne vratim na staro....mislim salo).martat napisao:Maliska,
ja od veceras pocela da koristim bio balans,vlakna u kesici,pomesas sa jogurtom.Navodno detoxikuju organizam,uticu na probavu itd.Mozda tako uspem da se disciplinujem.Ima raznih ukusa al ja uzeh neki neutralan![]()
Al kako da znam koliko to nosi bodova,hmracunacu kao jogurt haha.Pozz