FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

molim ??? pa ti ces bre zeno da budes kost i koza ako tako nastavis !!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

harry_mason napisao:molim ??? pa ti ces bre zeno da budes kost i koza ako tako nastavis !!!
???????????Ja kako?Zashto?
Pa dechko ja shest meseci drzim dijetu i za sest meseci 18 kg zar je to mnogo?Imam josh 18 dana i gotovo!A imam sad 65 kg a imala sam 65+ 18 kao tenk sam bila :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A dijeta se drzi 200 dana i izdrzala sam .josh 18 dana i kvit :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku notj svima i harry izvini na shali tamo morali smo malo !A opomenuo te je MARS :D :D :D
maliska bubim te i dechitzu mi coki jednom :)
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

sorry, ja sam skapriao da oces jos tih 65kg da smrsas.
Sad kapiram zasto "mars" ima onako divan recnik u zenskim temama :)
Nije ni cudo sto muskarci pored vas zena izlude nacisto ... :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:sorry, ja sam skapriao da oces jos tih 65kg da smrsas.
Sad kapiram zasto "mars" ima onako divan recnik u zenskim temama :)
Nije ni cudo sto muskarci pored vas zena izlude nacisto ... :evil:
hahahah a josh mi se ne umire :D nikako .Meni dosta ovo 65 bila sam bre 83
!Muke moje dok sam ih skinula!Rekla sam sad ako vratim i 1kg pravim jasle i seno samo jedem kao kRAVA!!!!
A mars ?Uh sa njim sam se krvila non stop zato on kaze ovoj Olji da nebude kao ja kao osetlljiva?Pa ja sam prvo lepo pokusala sa njim !Ali kad je prevrshio sa vredjanjima ,na zalost morala sam da se spustim na njegov "nivo"Nisam mogla drugachije ali sam morala vulgarnoscu odgovarati na njegove prozivke !Mogu da cutim ali na SVE?NE !NITI HOCU NIT MORAM!
Idem da se kupam .
Prijatno i laku noc
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Cao ljudi, zenske! Pa Mikalja naravno da sam malo zujala svuda po netu, ali ono sto me interesuje vezano za dijetu jesu ustvari bas ta iskustva i prakticni saveti!
Pitanje je npr dali mogu voce koje nosi 0 poena da pojedem u vecoj kolicini npr. kad god osetim glad? Naravno da bi izbegla pregladnjivanje, a samim tim prezderavanje!
S druge strane tamo mi preporucuju za uzinu kiflu ili jogurt, a ja bih radije za uzinu neko voce, jer je leto, a mlecne proizvode nevolim bas i tako to! Ko ima neka iskustva neka kucka! :lol:
POZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav militze moja!Ako ti preporuchuju da jedesh to?A ti bi da pojedesh drugo ?Onda nije Francuska dijeta nego Srbska :wink: Ja nisam chula za ovu dijetu nikad do sad!To mozda samo Francuzi mogu da drze? :wink: :D :D :D Ljub te :)
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E evo je moja stara Mika koju toliko ovde svi volimo! Meni si posebno draga, al si nesto bila zahladnela prema meni i sad evo sad si ona stara! Ma otoplilo vreme, pa i ti oprostila tvojoj Maliski sto se nije mogla da javlja. :lol: :lol: :lol:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

`De li mi je moja Martat ona svasta zna o ovoj dijeti, samo da je pitam koliko lubenice mogu da pojedem! Ma ne mogu da zivkam stalno one ljude da bi ih pitala koliko mogu cega da pojedem i tako to! A Martat bi mogla da zna, da li je neko video Martat? :o
Evo Miko i pozdrav za tebe, da ti mozda nesto ne znas oko te lubenice?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

maliska napisao:`De li mi je moja Martat ona svasta zna o ovoj dijeti, samo da je pitam koliko lubenice mogu da pojedem! Ma ne mogu da zivkam stalno one ljude da bi ih pitala koliko mogu cega da pojedem i tako to! A Martat bi mogla da zna, da li je neko video Martat? :o
Evo Miko i pozdrav za tebe, da ti mozda nesto ne znas oko te lubenice?

Broj poena zavisi od hranljive i kalorijske vrednosti svake namirnice. Povrce i voce s malo secera nose 0 poena (tikvice, brokoli, celer, sampinjoni, krastavac, patlidzan, spanac, boranija, praziluk, luk, sve vrste zelene salate, paradajz... sve osim krompira, kukuruza i graska; jabuke, kajsije, ananas, „klementine“, jagode, maline, kivi, lubenica, nektarine, grejpfrut, breskve, kruske, pomorandze). Meso, riba i povrce koje sadrzi skrob nose dva poena po porciji, dok neke namirnice nose mnogo vise, ali pogledajte tabelu! Kad je rec o namirnicama s mnogo secera (kolaci) i picima, ne preporucuje se da nedeljni zbir predje 14 poena.

Evo Martat je tu,nervira se dok gleda Djokovica :D Nego Maliska,kome sam ja sve ono na prvoj strani napisala?Evo malo copi-paste,samo za tebe.Sve lepo pise,samo iscitaj pazljivo i navali na lubenicu :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:E evo je moja stara Mika koju toliko ovde svi volimo! Meni si posebno draga, al si nesto bila zahladnela prema meni i sad evo sad si ona stara! Ma otoplilo vreme, pa i ti oprostila tvojoj Maliski sto se nije mogla da javlja. :lol: :lol: :lol:
Ljubim ja tebe tako maljenu :D !Pishemo se popodne u prolazu sam :wink: Bubni mi dechitzu pogotovu onu malu chupitzu :lol: :lol: :lol:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Martat, hvala, hvala, lepse izgleda kad mi tako lepo objasnis! Ma salim se mada sam sad izgleda ukacila pravila i bacam se od sutra posto mi je princip da dijetu nikad ne zapocinjem ponedeljkom!!!
Mojoj Miki veliki, veliki pozzdrav i cmok!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nadjoh na netu da 100 gr lubenice ima samo 22 ccal sto znaci da stvarno mozes da je jedes i da ona ne nosi puno bodova iako masa ljudi misli da u njoj ima puno secera.Naravno,molim te da sve novo sto saznas napises :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A meni moj endokrinolog mi je STROGO podvukao da lubenicu nesmem ni na slici videti a kamoli jesti :( ,kao zbog shecera :-? Ili recimo u 1kg limuna ima mnogo vishe shecera od 1kg jagoda :o jbmlg ja :oops: !E sad?
Pozdravljam Vas! Maliskitze moja kako li dechitza trpe ovo zlo od vremena? :oops: Coliknii de ih jednom krpushitzu onu nashu :lol: :lol: :lol: maljenu a dechkic se vec neda :wink:
Odgovori