FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
hahahah a josh mi se ne umireharry_mason napisao:sorry, ja sam skapriao da oces jos tih 65kg da smrsas.
Sad kapiram zasto "mars" ima onako divan recnik u zenskim temama![]()
Nije ni cudo sto muskarci pored vas zena izlude nacisto ...

!Muke moje dok sam ih skinula!Rekla sam sad ako vratim i 1kg pravim jasle i seno samo jedem kao kRAVA!!!!
A mars ?Uh sa njim sam se krvila non stop zato on kaze ovoj Olji da nebude kao ja kao osetlljiva?Pa ja sam prvo lepo pokusala sa njim !Ali kad je prevrshio sa vredjanjima ,na zalost morala sam da se spustim na njegov "nivo"Nisam mogla drugachije ali sam morala vulgarnoscu odgovarati na njegove prozivke !Mogu da cutim ali na SVE?NE !NITI HOCU NIT MORAM!
Idem da se kupam .
Prijatno i laku noc
Cao ljudi, zenske! Pa Mikalja naravno da sam malo zujala svuda po netu, ali ono sto me interesuje vezano za dijetu jesu ustvari bas ta iskustva i prakticni saveti!
Pitanje je npr dali mogu voce koje nosi 0 poena da pojedem u vecoj kolicini npr. kad god osetim glad? Naravno da bi izbegla pregladnjivanje, a samim tim prezderavanje!
S druge strane tamo mi preporucuju za uzinu kiflu ili jogurt, a ja bih radije za uzinu neko voce, jer je leto, a mlecne proizvode nevolim bas i tako to! Ko ima neka iskustva neka kucka!
POZZZ
Pitanje je npr dali mogu voce koje nosi 0 poena da pojedem u vecoj kolicini npr. kad god osetim glad? Naravno da bi izbegla pregladnjivanje, a samim tim prezderavanje!
S druge strane tamo mi preporucuju za uzinu kiflu ili jogurt, a ja bih radije za uzinu neko voce, jer je leto, a mlecne proizvode nevolim bas i tako to! Ko ima neka iskustva neka kucka!

POZZZ
`De li mi je moja Martat ona svasta zna o ovoj dijeti, samo da je pitam koliko lubenice mogu da pojedem! Ma ne mogu da zivkam stalno one ljude da bi ih pitala koliko mogu cega da pojedem i tako to! A Martat bi mogla da zna, da li je neko video Martat?
Evo Miko i pozdrav za tebe, da ti mozda nesto ne znas oko te lubenice?

maliska napisao:`De li mi je moja Martat ona svasta zna o ovoj dijeti, samo da je pitam koliko lubenice mogu da pojedem! Ma ne mogu da zivkam stalno one ljude da bi ih pitala koliko mogu cega da pojedem i tako to! A Martat bi mogla da zna, da li je neko video Martat?![]()
Broj poena zavisi od hranljive i kalorijske vrednosti svake namirnice. Povrce i voce s malo secera nose 0 poena (tikvice, brokoli, celer, sampinjoni, krastavac, patlidzan, spanac, boranija, praziluk, luk, sve vrste zelene salate, paradajz... sve osim krompira, kukuruza i graska; jabuke, kajsije, ananas, „klementine“, jagode, maline, kivi, lubenica, nektarine, grejpfrut, breskve, kruske, pomorandze). Meso, riba i povrce koje sadrzi skrob nose dva poena po porciji, dok neke namirnice nose mnogo vise, ali pogledajte tabelu! Kad je rec o namirnicama s mnogo secera (kolaci) i picima, ne preporucuje se da nedeljni zbir predje 14 poena.
Evo Martat je tu,nervira se dok gleda Djokovica

- mikalja
- Stalni član
Ljubim ja tebe tako maljenumaliska napisao:E evo je moja stara Mika koju toliko ovde svi volimo! Meni si posebno draga, al si nesto bila zahladnela prema meni i sad evo sad si ona stara! Ma otoplilo vreme, pa i ti oprostila tvojoj Maliski sto se nije mogla da javlja.![]()
![]()

- mikalja
- Stalni član
A meni moj endokrinolog mi je STROGO podvukao da lubenicu nesmem ni na slici videti a kamoli jesti
,kao zbog shecera
Ili recimo u 1kg limuna ima mnogo vishe shecera od 1kg jagoda
jbmlg ja
!E sad?
Pozdravljam Vas! Maliskitze moja kako li dechitza trpe ovo zlo od vremena?
Coliknii de ih jednom krpushitzu onu nashu
maljenu a dechkic se vec neda 

Pozdravljam Vas! Maliskitze moja kako li dechitza trpe ovo zlo od vremena?