Srecna vam Nova godina. Neka bude dobra ,da zanjemo dobre plodove.
Iz iskustva,kada se posti i pocnu da ,,pomalo,,krse pravila, radi,uvek se dese neke neprijatnosti,ja kazem opomene.
Post ide uvek sa molitvom.Neko je ovde dao ,sajt o postu,procitajte.
Ljubim vas i sve najbolje zelim
Vala bas,a tek od kada pominjem Sv. Nektarija mi ne da mira...Znam i sama da seam prekrdasila u bahtosti, ,ali dace Bog,bice valjda bolje...A ,moram dapriznam da sam bas shvatila opomenu...
Bas sam se vratila iz teretane i dovrsavam sendvic... priznajem da jedva cekam 7. Nije mi tesko pao post do sada, ali mi se iz nekog razloga jutros strasno jela pileca dzigerica. Prosto mi mirise koliko mi se jede Svako valjda ima svoje iskusenje.
ja sam luda jos "postim" cekajte moram da skuvam kafu da se omrsim malo sa mlekom
tako mi je cudno sada ovako, uvek kada prodje post, ja bi da traje koji dan duze
Neka vas sreca prati!!!
Uskoro ce i Vaskrsnji post, bice jos recepata
ljubim vas
E,vala ja jedem sladoled... Pojela sam tonu!Malo me otkida stomak,ali sta je tu je....Za mene pot treba da bude trajnostanje.Ko das sam ,ne daj boze,iz Jasenovca dosla.Prozdrljivosti,ime ti je Milena... P.S Ljudi,kako vam stomaci?
ja se jos nisam navikla na ovu hranu, ne vredi, kafa mi je bas nedostajala, ali ostalo...jok
stomaci su nam poludeli, zeludac me nesto ne slusa...a tek creva
fabrike za preradu celuloze ce se radovati
Micooo, kakav sladoled na ovu temperaturu i u ovo doba godine gde ga nadje?!
sad si me podsetila...kad se malo priviknem...jede mi se jedna lepa palacinka s eurokrem
izdrzi samo malo!!
Necemo vise, ne brini...ne bih mogla da zamislim temu koja bi se bavila MRSNIM specijalitetima...to bi bilo pogubno
Nije bila poenta da ti pravimo zazubice, samo da ti damo ideju sta da pravis veceras...sada imas cemu da se radujes kad stignes kuci