Bozicni post - ideje, podrska, iskustva
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član

ljubi ga tetka zaista

Slatko me nasmeja

Znas kako ma mora da ima i to svoje prednosti

morala je tetka malo da "predje na drugu stranu" cisto da bi bolje razumela pacijente

Sto se apsurda tice...meni je najveci to sto u svom ovom apsurdu meni nista ne izgleda apsurdno

Jel proba na kraju te palacinke?
Ja se jos navikavam na ovu hranu, ne smem...osladice mi se posle

Juce sam od silnog antuzijazma za tiganj zaspala kao kokoska posle teske borbe sa knjigom oko 9 uvece
I spavala kao top do jutros u 7.
Mislim da sam se dovoljno okrepila da napadnem pregradu ispod sudopere (univerzalno mesto gde sve zene ovog sveta drze tiganje) i napravim veceras komsijama zazubice. Naoruzala sam se Nutellom i dzemom od kajsija, javljam rezultate (nadam se da su palacinke kao voznja bicikle ili seks, t.j. da se brzo uhodas posle duzeg vremena apstinencije
)

Mislim da sam se dovoljno okrepila da napadnem pregradu ispod sudopere (univerzalno mesto gde sve zene ovog sveta drze tiganje) i napravim veceras komsijama zazubice. Naoruzala sam se Nutellom i dzemom od kajsija, javljam rezultate (nadam se da su palacinke kao voznja bicikle ili seks, t.j. da se brzo uhodas posle duzeg vremena apstinencije

-
- Aktivan član

mislim da ce tu vec biti problema

savetujem ti da prvo ispeces probnu turu od nekoliko desetina komada, za svaki slucaj

Kajsija je zakon

Nutellu nesto ne volim, lepsi mi je obican eurokrem, ne znam zasto...moze i malo visnji tu da dodje, plazma ili slicno...
Ja sam samo jednom probala kod tetke kombinaciju, pekmez od kajsija, topljena cokolada zajedno...ono je ubistvo za srce

javi kako je bilo, mozda ces morati da ponovis, za svaki slucaj

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član