BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Post od edelina »

Ni u kom slucaju ne koristite BOZEN tablete za mrsavljenje jer znam ljude koji su Ozbiljno oboleli od njih i jos se ugojili vise! Neki su zavrsili na operaciji creva, dijagnoza - vezana creva! Ne usudjujte se da probate!!! U pitanju su larve koje izjedaju creva! O ovome treba govoriti u medijima i apelovati da se ovaj slucaj prijavi!!!
Imzadi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:59 pm

Post od Imzadi »

edelina, lepo je od tebe što upozoravaš druge na ono što ne valja, mene si npr. uspela da pokolebaš ovom izjavom, ali naravno - ne mogu biti sigurna u to što pričaš. Moja majka hoće da ih uzme, i upravo sam tražila njihov sajt, jer me zanima gde imaju da se kupe i koliko koštaju.
Najviše mrzim kad naiđem na ovakvu izjavu, jer niti ima dokaza, ni argumenata - ništa... ostaje nam samo da ti verujemo na reč, što je priznajem, prilično teško s obzirom na to da o tebi ne znam apsolutno ništa. Šta znam, možda si plaćena da im uradiš negativnu reklamnu kampanju :) Dakle, da takav slučaj postoji o kome ti pričaš, sigurno bi se pročulo negde u medijima, lekari bi digli frku, a božen kozmetik bi već bio zatvoren...
Ja znam samo za slučajeve gde su ove tablice bile skroz efikasne, i nikome nije falililo ništa... :wink:
Rome wasn't build in a day.
Njanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm

Post od Njanja »

moja mama ih je koristila i nisu imale nikakvog efekta ni pozitivnog ni negativnog. Znači "ne rade" ili bar nisu kod nje.
Da su dobre dotična debela Božen gospođa bi prva smršala, to sam mami i rekla pre kupovine ali nije vredeleo i ona je jedna od mnogih koji žele da veruju u čuda pa samim tim pune džepove raznim prevarantima.
Imzadi, jasno je da je teško nekom poverovati tek tako na reč ali čitava reklamna mašinerija se zasniva upravo na tome. Kažeš da je možda edelini plaćeno za negativnu reklamnu kampanju a spremna si da poveruješ pozitivnoj TV reklamnoj kampanji koja je sigurno plaćena
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Post od galina »

Da su dobre dotična debela Božen gospođa bi prva smršala-e ovo si dobro rekla :D [/i]
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

"Da su dobre dotična debela Božen gospođa bi prva smršala" :D
Ziva istina!!!
Ali, oooooogrooomne pare su u igri, tako da mi obicni smrtnici najcesce pojma nemamo sta unosimo u organizam. A za te larve sam i ja cula, jos pre 5, 6 godina. Kazu, ubacite samo u casu sa vodom jednu tabletu i nikada to necete da popijete! Kao gliste, fuj. Zato ljudi, ne trujte se, nego idite da vam dr prepise dijetu prema vasim godinama, polu, dnevnim aktivnostima, TO JE JEDINI PRAVI I ZDRAV NACIN DA SKINETE KG.

P.S. imzadi, nisam placena, samo mi zdrav razum porucuje da nikako ne verujem u taj proizvod. To je kao da odete kod dermatologa da vam sredi lice (u sigurnim ste rukama, zna svoj posao) a pritom njegovo lice u cirevima i sa svakakvim cudima! Pa bobecicete glavom bez obzira!
GoGa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 06, 2006 8:18 pm

Post od GoGa »

Moja drugarica je koristila bozen tablete za mrsavljenje i zavrsila je na urgentnom! Cak su ih i tuzili, ali valjda imaju jaku vezu (ili mnogo para) pa im niko nista i ne moze, ili sta vec, nisam zalazila mnogo u te probleme, pa ne mogu da tvrdim nista... Samo cu vam dati savet - ako ipak kupite bozen tablete za mrsavljenje, stavite jednu tabletu u casu sa vodom, posle nekoliko sati pogledajte tu tabletu u sta se pretvorila... Pa ako ste i pored toga ipak cvrsto resili da pijete bozen tablete (crve) za mrsavljenje... Prijatno... A da, slazem se sa izjavom: "da su dobre doticna debela Bozen gospodja bi prva smrsala"...
plavihaos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 8:00 pm

Post od plavihaos »

ma ljudi bozen je cool
alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Post od alexa Va »

ja sam koristio, u dve ture, vezbao i promenio ishranu, i nista mi nije pomoglo.
sada kad vidim ove izjave, zadovoljan sam, mogao sam i gore da prodjem :D
anica62
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 10:02 pm

Post od anica62 »

alexa Va napisao:ja sam koristio, u dve ture, vezbao i promenio ishranu, i nista mi nije pomoglo.
sada kad vidim ove izjave, zadovoljan sam, mogao sam i gore da prodjem :D
:lol: Da si vežbao i promenio ishranu smršao bi i bez Božen tableta. Neko tu ipak malko ...:oops: :wink: Možda si ti samo mislio da si promenio ishranu :o i postao vatreni vežbač - u mislima ili ispred televizije.
Nije caka u Božen i neznamtičemu već u promeni stila života - fizička aktivnost, češći a manji obroci i naravno - sve dolazi iz glave. Ne postoje tablete koje mogu rešiti problem gojaznosti ukoliko jedeš kao inače! :evil:
Znam devojke kojima su Božen tablete pomogle ali i onima kojima nije. Ali ne znam nikoga kome nije pomogla izbalansirana ishrana preporučena od nutricioniste. :P
alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Post od alexa Va »

to je najveci problem, sto se prisvajaju dijete, i uzimaju bilo koje. stvar je u tome, da dijeta treba da se dobije od nutricioniste, strogo za tebe napravljenja, i onda tu ima efekta.

ja sam radio sa bozenom, i nije mi uspelo. a uporedo sam drzao proteinsku dijetu.

kada se budem naterao , mozda i odem do nutricioniste.
anica62
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 10:02 pm

Post od anica62 »

alexa Va napisao:
kada se budem naterao , mozda i odem do nutricioniste.
To je jedino ispravno rešenje. :lol: :lol: :lol:
buhu bahu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 7:10 pm

Post od buhu bahu »

Ja sam bas sada htela da kupim, ali posle toga sto ste pisali....nema sanse... pfujjjjjj :roll:
Moja drugarica je smrsala 20 kg s tim, i zato sam htela i ja da probam, ali muka mi je....
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Ako ovako nastavimo (da prosvetljujemo one koji jos uvek ne znaju), mozda nam i ugase forum :o :lol:
[/img][/i]
RoMaNtIcArKa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm

Post od RoMaNtIcArKa »

Moja drugarica je stavila tabletu u vodu i ujutru su tu bili crvici.NE IGRAJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 4:11 pm

Post od keva »

do skoro sam pila bozen, ali sam prestala zato sto mi je muz kupio herbalife, od bozen tableta mi se poboljsa probava i to je ok, ali moja mama je bas imala vidljive rezultate sa njima, i nikakve probleme!!!!
sad sam stavila tabletu u vodu i sutra vam javljam dali je istina to za crve!!!
moze li mi neko reci nesto vise o herbalife-u, ima li neko iskustva sa tim?
Odgovori