BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Zwonce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 26, 2007 11:59 am

Post od Zwonce »

:D Pa iskreno da ti kazem desi se nemam para za to sve je skupo ne samo to ali za to vreme pazim sta jedem i narocito na kolicinu.Ukratko ni meni nije bila namera nikog da vredjam to je sve relativno nekom pomogne nekom ne i to je to mozda i od samog organizma zavisi sta znam?
zemzem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 2:04 pm

Post od zemzem »

pazi da te ti crvici nepojedu skroz,pa da posle zaradis anoreksiju,nedaj boze.Mani se Bozena ili ti je neki rod kad je branis toliko ili i ti uvaljujes te preparate pa svimas lepo.Mozda je u pocetku pomagalo kad se
pojavila ali kasnije ,iskustva korisnika govore,da se iskvarila.Pozz
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

:o :o :o :o :o

O kojim ti to crvicima pricas?????pa godinu dana ga pijem i sasvim sam ok kile se tope lepo i polako nista na silu a pri tom normalno funkcionisem,cak vise i ne patim od nekih bolesti a jesam pre na primer gorusica mi jela zeludac sad se to sve normalizovalo>A to da mi je rod eh bar da jeste!!!!!!!!i ne branim nju iskljucivo ja zenu ne poznajem ali ima mnogo dobrih proizvoda.probaj bar nesto pa se onda javi!!!!!!!!!......
zemzem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 2:04 pm

Post od zemzem »

cuj probaj???!!probala je moja devojka pa nagrabusila,zato i kazem.Ok mozda sve zavisi od organizma do organizma,ali bi to na neki nacin trebalo ispitati,kome odgovara a kome ne odgovara ,pa onda neka koristi ko hoce!
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

Pa zao mi sto to cujem ali prvo i osnovno pravilo koriscenja je da i uz Bozen ne treba se prezderavati nekim namirnicama,a uostalom kad kazem bozen ne mislim samo na Turbo slank nego i na ostale proizvode recimo ulje od cokolade za masazu itd.I ako mozes da kazes sta je tvoja devojka koristila??
pile86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2007 12:50 am

herbalife

Post od pile86 »

ja sam probala herbalife i za mesec dana smrsala 18 kg ali sam posle pola godine dobila takozvani jojo efekat i ugojila se preko 30 kilograma
pile86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2007 12:50 am

Post od pile86 »

sada mrsam sa necim sto je slicno kao taj sejk od herbalifa i zove se almased mnogo je dobro i efikasno i kada napravis pauzu od par meseci neugojis se nimalo
bar ja nisam :D
osecam se odlicno i ide brzo
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Bozena se bavi prevarama. Znam coveka koji je smrsao jer je prestao da se prezderava, a ona mu je platila da je reklamira u nekoj emisiji sa sve slikama pre i posle. Kao navodno je smrsao uz pomoc njenih tableta, a nije ih uopste koristio.
Zatim poznajem jednu zensku osobu koja je smrsala dok ih je pila, ali kada je prestala svi kilogrami su joj se vratili, cak i vise nego sto ih je imala...
Danijela-slo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 25, 2007 10:00 pm

Post od Danijela-slo »

Ćao svima.Eto slučajno sam nasla vas sait i primetila da pišete na temu
Božen kosmetik.Želim SVIMA da kažem da sam ga koristila lično mesec dana i nije bilo nikakvog efekta.Verujte mi svi oni koji niste probali
a želeli bi,nije zdravo i ne priporucujem vam.Istina je to što pišu, suprug je koristio isti taj preparat mesec dana dok na kraju nije dobijo ranice koje i nisu bile bas prijatne.Ako imate mogucnost smrsati na bilo koji zdrav naćin ućinite to ali bez Turbo šlanka koji vam moze samo naškoditi. Pozz svima...... :wink:
Danijela-slo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 25, 2007 10:00 pm

Post od Danijela-slo »

Kroz citanje poruka primećujem razlićito mišljenje,zaboravila sam da napiše dok sam bila u yu posetila sam prodavnicu Božen,i stvarno mi je savetovao prodavac da pre nego što počnem da koristim turbo slank da pozovem njihovog lekara koi mi je stvarno savetovao.Ali sve je to uzalud
sad vidim.Još uvek imam 3 boce tog turbo šlanga i verujte mi da nema sile da ponovo stavim to s....e u svoje telo.A ti koja mislis da ti to pomaže slobodno koristi nemoras se svađati ovde ali kada ti budu ti crvi stvarno uništili telo shvatices nadam se da neće biti kasno.Pozz svima :D
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

:roll: Bas mi je drago sto bas takve osobe poznajete koji su ga koristili i nije im pomogao ili im je placeno da ga reklamiraju svetski ste nema sta ali isto tako ako niste probali sta uopste pricate tu sve nesto rekla kazala??
anvan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2007 12:00 pm

Post od anvan »

Bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum. Pre vise godina isla sam na akupunkturu i doktor koji mi je i prijatelj i pacijent (ja sam stomatolog), vidim da je dosta smrsao i da izgleda odlicno. Pitam ga kako je uspeo da skine te silne kilograme i on mi preporuci Bozen. Ja odma odem i naoruzam se tabletama za nekoliko meseci, nedaj boze da nema, i pocela da uzimam po uputstvu. Popila sam sve, a rezultat nikakav. Jvim se doktoru da mu kazem moje iskustvo, kad mi njegova supruga kaze da je jako bolestan od karcinoma i da su mu dani izbrojani. Shok. Po izvesnog vremena covek je umro. Nisam se raspitivala puno, ali ostalo je da visi pitanje, dali je vec bio bolestan, a nije znao, pa zato smrsao ili mozda od silnih tableta koje je popio dobio tu bolest dzigera. Ja vise ni pod razno ne pomisljam o tim tabletama, narocito kad ima dosta alternativnih nacina. Zato moj savet nestrpljivima, kao sto sam ja, probajte dijetu UN, koja je zaista dobra,izbalansirana i daje odlicne rezultate. :D
Kupila sam Kombuhu i otkrila vas predivni sajt.Puno hvala za mnogo stvari koje sam od vas naucila.
Mary Poppins
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mary Poppins »

UN dijeta nije dobro izbalansirana, mada nije mnogo nezdrava, ali dosta ljudi je imalo uspeha sa tom dijetom.

Problem sa Božen tabletama je pre svega u tome što u njima ima mnogo sene.
Za neupućene - čaj od sene se pije kod jakog zatvora i proteruje garantovano. Problem je što izaziva zavisnost, odnosno od njega se ulenje creva, pa posle prestanka uzimanja nastupaju još gori problemi sa opstipacijom.

Zbog te sene, svako ko pije Božen (a to se može primetiti i na ovoj dijeti) primeti da ima znatno bolju probavu, odnosno da češće prazni creva. Međutim, posle prestanka uzimanja tableta nastaju užasni problemi sa zatvorom koji mogu da dovedu do ozbiljnih problema.
okablue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 6:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od okablue »

ne znam za UN dijetu da li deluje i da li je dobra,ne znam sta sadrzi,ali za bozen kazu da deluje ALI postoji jedan problem,sto te alge nisu bakterioloski ispravne,jer kad bi se skroz obrdile ne bi deovale,a ovo je pouzdano,farmaceut iz bozena rekao.
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Zwonce napisao::roll: Bas mi je drago sto bas takve osobe poznajete koji su ga koristili i nije im pomogao ili im je placeno da ga reklamiraju svetski ste nema sta ali isto tako ako niste probali sta uopste pricate tu sve nesto rekla kazala??
Zapitaj se malo kako se ponasas i sta pises...
I tebe mozemo svrstati u primer rekla kazala, da budemo paranoicni kao i ti pa da mislimo da nas ti u stvari lazes i da radis za Bozen...
Ljudi ovde pisu svoja misljenja, iskustva, prenose ono sto su culi. Ja sam napisala sta znam o tome, informacija je pouzdana i proverena. Ko ne zeli da veruje i ne mora, a ti prestani da se svadjas sa neistomisljenicima.
Ne bih sigurno napisala tako nesto ako nisam sigurna da je stvarno tako, ili bih se ogradila.
Ti verujes u ono u sta zelis da verujes i to je tvoja stvar. Ako mislis da treba da ih pijes-pij ih, ali ostavi druge ljude na miru, pusti ih da imaju svoj stav po pitanju toga i da sami odluce da li je nesto za njih dobro ili lose. Ako misle drugacije, ti ih sigurno neces sa svojim stavom navesti da promene misljenje. Kazala si sta si imala i mislim da je vreme da stavis tacku na ovu besmislenu raspravu, ili ti je primarno da svoje slobodno vreme ubijas na ovaj nacin...
Odgovori