BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

ma jednostavno neverujem u ta "magicna" sredstva za skidanje kilaze... preparati za ubrzanje metabolizma- da! a tablete koje "tope" kg-e dok se vi lepo prezderavate, ma daj... ako ogranicite unos cal i malo provezbuckate nista vam drugo ne treba... (po 1000-ti put :lol: )
beograd67
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 10:14 pm

Post od beograd67 »

Evo malo i mog licnog iskustva...

Vec 20 godina kuburim sa viskom kg i probala sam sve i svasta. Uglavnom se nista nije desavalo osim par kg dole dok nisam zaista krenula na ozbiljnu dijetu, pridrzavala je se skoro godinu dana i skunula 20 kg. Cim sam prestala pocela da se gojim... Znaci jedini pravi odgovor je - rajsferslus na usta i malo vise fizicke aktivnosti nego obicno...

Razlog sto se javljam na ovoj temi je sto sam posle duzeg perioda opiranja da uzmem bilo sta od carobnih tableta pre dva meseca izabrala bas Bozen tablete. I meni osim toga sto sam imala cesca praznjenja nego inace nista drugo se nije desilo. A, da - za 2 meseca sam se ugojila 3 kg... To me inace prati u poslednjih godinu dana... dobijam na tezini a razlozi su najverovatnije zdravstvene prirode... tako da sam resila da krenem da ispitiujem prvo hormone a posle i sve ostalo...

Znaci - kod mene Bozen nije delovala ni pozitivno ni negativno. Ono za crvice nisam probala. Koliko znam to je bilo u pitanju zaista jos davno kod nekih tableta (kapsula) koje su se zvale Kokosai koliko se secam i koje zamalo nisam kupila jer sam tad bila u periodu kad sam isprobavala sve i svasta. Doduse puno mi je svojevremeno pomogla i akupunktura u Vitalisu ali je to bilo isuvise skupo za moj dzep da nastavim sa redovnim tretmanima svaka 3 meseca.
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macadamia »

Da, da, bravo! Kokosai! Tačno! Znam da je bio čudan naziv, koji je podsećao na "koksai". Izgleda da je njihov efikat bio podjednako dramatičan. 8)

Nego, evo mog skromnog doprinosa temama vezanim za tretman gojaznosti... U pitanju je ebook, tj elektronska knjiga u PDF formatu (za čitanje vam je potreban Acrobat Reader koji sigurno već imate na kompjuteru), koja je, istina, na engleskom jeziku.

U pitanju nije neko "wonder" otrkiće o mršavljenju, niti knjiga koja će biti naročito zanimljiva nekom laiku, ali pošto, koliko primetih, veliki broj forumaša već ima određeno znanje iz medicine, a i kako imamo dobar broj doktora na forumu, možda nekome bude interesantno.

Dakle, u pitanju je knjiga "Handbook of obesity", napisana od strane tima US lekara, u kojoj su "pokriveni" svi tretmani gojaznosti koji se danas praktikuju, sa naročitim osvrtom na preparate koji se koriste u "doctor-controlled" mršavljenju. Knjiga je utemeljena na brojnim kliničkim ispitivanjima, i laicima deluje prilično suvoparno, ali...

Ako imate iole pristojno poznavanje engleskog, naći ćete sve što vas zanima o aktuelnoj terapiji gojaznosti. :wink:

link za download: Handbook_of_Obesity.pdf
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

E jest, vidi stvarno. Moja bakuta mi je o tome pričala, a ja joj se smejala.Ona je pila te tabletice-BOŽEN. ostavila ih je jednom na stolu, ,koji je bio mokar...kad se vratila videla je da su se izlegli crvići. Ko bude želeo da ih koristi, nek prvo jednu tabletu žrtvuje u vodi. .. Jer pantljičaru i ja mogu da mu nabavim dosta jeftinije. :D
valen77tina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 1:31 pm

Post od valen77tina »

Evo i ja da podelim svoje iskustvo posto sam koristila Bozen tablete.
Apsolutno mi nisu nista pomogle , nisam smrsala , cak sam imala dobar apetit,
ali mi je totalno poremetila menstruaciju , cim sam prestala da ih pijem sve mi se regurisalo.

To je bacanje para. :(
Karima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 11:23 pm
Kontakt:

Post od Karima »

Moram vam reci da je moja majka koristila Bozen i smrala veoma,ali je dobila dijebetis...Mislim da je od tih tableta,poremecen metabolizam ili ko zna sta.Uzas,ja ih ne bih nikome preporucila,a kao sto neko rece g-dja Bozen je debela zena pa ona bi prva oslabila da je to dobro... :o
milos 666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:17 pm

Post od milos 666 »

ranije su bile dve tableta crvena i plava. crvenu popijes i razviju se ti organizmi a nakon odr. perioda plavu da ih ubijes.. i prodavalo se ko alva..

dok nisu skapirali da dele hranu koju pojedu sa "decama" :o
just watch me burn
nicy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 22, 2006 8:29 pm

Post od nicy »

Bozen tablete NI SLUCAJNO!

ja imam samo najgore iskustvo sa njima,opasne su po zdravlje ja sam imala ozbiljnih zdravstvenih tegoba,ali sad je sve ok...
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Ne znam kada ce ljudi ukapirati vise da je to sve samo prodavanje magle.Da je taj ili bilo koji slican proizvod dobar ne bi mu trebala tolika reklama nego bi prodavao sam sebe.Nadam se da me razumete.Jedna drugoj bi usmenim putem prenosile pozitivna iskustva i sve zene u Srbiji bi pile Bozen i izgledale kao Klaudija Sifer.Nazlost,realnost je malo drugacija,a doticnoj gospodji Bozen bi mogli poruciti da nam na sopstvenom primeru pokaze efikasnost svojih tabletica!
Ninuska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 1:13 pm

Post od Ninuska »

Lele, bas sam dosla u Srbiji, Kikindi i htela sam da odem sa mojom sestrom da nakupim nekoliko paketcica Turbo Slank. Dobro je da sam videla ovaj topic, i hvala vam. Meni svakako ne trebaju visak kilograme i onaki ih imam :P !
*****open your eyes*****
gabriella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 7:30 pm

Post od gabriella »

Pre 5 godina sam koristila turbo slank, puno su mi pomogle, skinula sam suvisne kilograme, ocistile su mi kozu i naterale da pijem vise vode nego obicno. sad sam kupila opet da ponovim kuru. secam se da sam bila jako zadovoljna njima.
sn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 10:07 pm

Post od sn »

BOZEN PILULE za mrsavljenje sam popilu celu kutijetinu i nisam ni gram skinula! To je shit nevidjeni!
Samo da bi se g-dja Bozen obogatila na nama koji neceno da citamo knjige o makrobiotici nego bi nabrzaka da doteramo liniju.
sn
bojanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 18, 2007 9:43 pm

Post od bojanna »

Moje iskustvo sa Bozen tabletama je negativno,takodje.Naravno posle par dana koriscenja primetila sam da mi se probava poboljsala tj.ubrzala sto i nije bilo lose.Dok jednog dana posle upotrebe nisam dobila takve grceve u stomaku da sam jedva uspela da stignem do toaleta(bilo bi strasno da sam bila na ulici :roll: ).Posle sam pogledala sadrzaj tableta i nasla da sadrzi MgS04 koji je laksativ.Pretpostavljam da je to jedna od ideja kako oslabiti,tako sto ce sve brzo proci kroz creva,ali tako se steti organizam.
Potpuno se slazem sa onima koji kazu da treba prvo pogledati vlasnicu,koja se pravda hormonskim poremecajima(pitam se od cega :roll: )
zemzem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 2:04 pm

Post od zemzem »

moja devojka :D (24god) je koristila bozen za mrsavljenje,tri meseca i posle se oporavljala 6 meseci,neredovni ciklusi,bolovi u stomaku,poremecaj metabolizma...katastrofa.Dobro da je neko pokrenuo ovu temu,ali izgleda sa zakasnjenjem,mada nikad nije kasno.NIKAKO ne koristiti moja topla preporuka!!! :evil:,a nije verovala kad su joj ljudi pricali da nevalja.A u ostalom i zasto je poznati DR.Pfaf raskinuo saradnju sa njom,naravno, cim je video da je prevara.Odavno vise ne reklamira Bozen.
Pozz
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Ne verujem da su Bozen proizvodi efikasni i zdravi,ali mi se namece pitanje kako je onda toliko dugo opstala na trzistu i zasto je niko do sada nije tuzio!
Odgovori