BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Evo malo i mog licnog iskustva...
Vec 20 godina kuburim sa viskom kg i probala sam sve i svasta. Uglavnom se nista nije desavalo osim par kg dole dok nisam zaista krenula na ozbiljnu dijetu, pridrzavala je se skoro godinu dana i skunula 20 kg. Cim sam prestala pocela da se gojim... Znaci jedini pravi odgovor je - rajsferslus na usta i malo vise fizicke aktivnosti nego obicno...
Razlog sto se javljam na ovoj temi je sto sam posle duzeg perioda opiranja da uzmem bilo sta od carobnih tableta pre dva meseca izabrala bas Bozen tablete. I meni osim toga sto sam imala cesca praznjenja nego inace nista drugo se nije desilo. A, da - za 2 meseca sam se ugojila 3 kg... To me inace prati u poslednjih godinu dana... dobijam na tezini a razlozi su najverovatnije zdravstvene prirode... tako da sam resila da krenem da ispitiujem prvo hormone a posle i sve ostalo...
Znaci - kod mene Bozen nije delovala ni pozitivno ni negativno. Ono za crvice nisam probala. Koliko znam to je bilo u pitanju zaista jos davno kod nekih tableta (kapsula) koje su se zvale Kokosai koliko se secam i koje zamalo nisam kupila jer sam tad bila u periodu kad sam isprobavala sve i svasta. Doduse puno mi je svojevremeno pomogla i akupunktura u Vitalisu ali je to bilo isuvise skupo za moj dzep da nastavim sa redovnim tretmanima svaka 3 meseca.
Vec 20 godina kuburim sa viskom kg i probala sam sve i svasta. Uglavnom se nista nije desavalo osim par kg dole dok nisam zaista krenula na ozbiljnu dijetu, pridrzavala je se skoro godinu dana i skunula 20 kg. Cim sam prestala pocela da se gojim... Znaci jedini pravi odgovor je - rajsferslus na usta i malo vise fizicke aktivnosti nego obicno...
Razlog sto se javljam na ovoj temi je sto sam posle duzeg perioda opiranja da uzmem bilo sta od carobnih tableta pre dva meseca izabrala bas Bozen tablete. I meni osim toga sto sam imala cesca praznjenja nego inace nista drugo se nije desilo. A, da - za 2 meseca sam se ugojila 3 kg... To me inace prati u poslednjih godinu dana... dobijam na tezini a razlozi su najverovatnije zdravstvene prirode... tako da sam resila da krenem da ispitiujem prvo hormone a posle i sve ostalo...
Znaci - kod mene Bozen nije delovala ni pozitivno ni negativno. Ono za crvice nisam probala. Koliko znam to je bilo u pitanju zaista jos davno kod nekih tableta (kapsula) koje su se zvale Kokosai koliko se secam i koje zamalo nisam kupila jer sam tad bila u periodu kad sam isprobavala sve i svasta. Doduse puno mi je svojevremeno pomogla i akupunktura u Vitalisu ali je to bilo isuvise skupo za moj dzep da nastavim sa redovnim tretmanima svaka 3 meseca.
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da, da, bravo! Kokosai! Tačno! Znam da je bio čudan naziv, koji je podsećao na "koksai". Izgleda da je njihov efikat bio podjednako dramatičan.
Nego, evo mog skromnog doprinosa temama vezanim za tretman gojaznosti... U pitanju je ebook, tj elektronska knjiga u PDF formatu (za čitanje vam je potreban Acrobat Reader koji sigurno već imate na kompjuteru), koja je, istina, na engleskom jeziku.
U pitanju nije neko "wonder" otrkiće o mršavljenju, niti knjiga koja će biti naročito zanimljiva nekom laiku, ali pošto, koliko primetih, veliki broj forumaša već ima određeno znanje iz medicine, a i kako imamo dobar broj doktora na forumu, možda nekome bude interesantno.
Dakle, u pitanju je knjiga "Handbook of obesity", napisana od strane tima US lekara, u kojoj su "pokriveni" svi tretmani gojaznosti koji se danas praktikuju, sa naročitim osvrtom na preparate koji se koriste u "doctor-controlled" mršavljenju. Knjiga je utemeljena na brojnim kliničkim ispitivanjima, i laicima deluje prilično suvoparno, ali...
Ako imate iole pristojno poznavanje engleskog, naći ćete sve što vas zanima o aktuelnoj terapiji gojaznosti.
link za download: Handbook_of_Obesity.pdf

Nego, evo mog skromnog doprinosa temama vezanim za tretman gojaznosti... U pitanju je ebook, tj elektronska knjiga u PDF formatu (za čitanje vam je potreban Acrobat Reader koji sigurno već imate na kompjuteru), koja je, istina, na engleskom jeziku.
U pitanju nije neko "wonder" otrkiće o mršavljenju, niti knjiga koja će biti naročito zanimljiva nekom laiku, ali pošto, koliko primetih, veliki broj forumaša već ima određeno znanje iz medicine, a i kako imamo dobar broj doktora na forumu, možda nekome bude interesantno.
Dakle, u pitanju je knjiga "Handbook of obesity", napisana od strane tima US lekara, u kojoj su "pokriveni" svi tretmani gojaznosti koji se danas praktikuju, sa naročitim osvrtom na preparate koji se koriste u "doctor-controlled" mršavljenju. Knjiga je utemeljena na brojnim kliničkim ispitivanjima, i laicima deluje prilično suvoparno, ali...
Ako imate iole pristojno poznavanje engleskog, naći ćete sve što vas zanima o aktuelnoj terapiji gojaznosti.

link za download: Handbook_of_Obesity.pdf

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

E jest, vidi stvarno. Moja bakuta mi je o tome pričala, a ja joj se smejala.Ona je pila te tabletice-BOŽEN. ostavila ih je jednom na stolu, ,koji je bio mokar...kad se vratila videla je da su se izlegli crvići. Ko bude želeo da ih koristi, nek prvo jednu tabletu žrtvuje u vodi. .. Jer pantljičaru i ja mogu da mu nabavim dosta jeftinije. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 1:31 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam kada ce ljudi ukapirati vise da je to sve samo prodavanje magle.Da je taj ili bilo koji slican proizvod dobar ne bi mu trebala tolika reklama nego bi prodavao sam sebe.Nadam se da me razumete.Jedna drugoj bi usmenim putem prenosile pozitivna iskustva i sve zene u Srbiji bi pile Bozen i izgledale kao Klaudija Sifer.Nazlost,realnost je malo drugacija,a doticnoj gospodji Bozen bi mogli poruciti da nam na sopstvenom primeru pokaze efikasnost svojih tabletica!
Moje iskustvo sa Bozen tabletama je negativno,takodje.Naravno posle par dana koriscenja primetila sam da mi se probava poboljsala tj.ubrzala sto i nije bilo lose.Dok jednog dana posle upotrebe nisam dobila takve grceve u stomaku da sam jedva uspela da stignem do toaleta(bilo bi strasno da sam bila na ulici
).Posle sam pogledala sadrzaj tableta i nasla da sadrzi MgS04 koji je laksativ.Pretpostavljam da je to jedna od ideja kako oslabiti,tako sto ce sve brzo proci kroz creva,ali tako se steti organizam.
Potpuno se slazem sa onima koji kazu da treba prvo pogledati vlasnicu,koja se pravda hormonskim poremecajima(pitam se od cega
)

Potpuno se slazem sa onima koji kazu da treba prvo pogledati vlasnicu,koja se pravda hormonskim poremecajima(pitam se od cega

moja devojka
(24god) je koristila bozen za mrsavljenje,tri meseca i posle se oporavljala 6 meseci,neredovni ciklusi,bolovi u stomaku,poremecaj metabolizma...katastrofa.Dobro da je neko pokrenuo ovu temu,ali izgleda sa zakasnjenjem,mada nikad nije kasno.NIKAKO ne koristiti moja topla preporuka!!!
,a nije verovala kad su joj ljudi pricali da nevalja.A u ostalom i zasto je poznati DR.Pfaf raskinuo saradnju sa njom,naravno, cim je video da je prevara.Odavno vise ne reklamira Bozen.
Pozz

Pozz