BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Apollonia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2007 6:26 pm

Post od Apollonia »

Jednom u zivotu sam ih koristila i nikad vise. Bila sam izgubila menstruaciju a tablete mi uopste nisu pomogle. Mozda su bile bajate. Tamo je ionako sve bajato,a preskupo. Hvala Bogu sto je zatvorila neka predstavnistva po Crnoj Gori. Sto ona ne smrsa ako je sve tako dobro?
Pamet zene se mjeri onim sto ne kaze.
zemzem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 2:04 pm

Post od zemzem »

cuj tuzio<???pa zar to ima svrhe u zemlji Srbiji,sa ovakvim pravosudjem i bez valjane zdravstvene zastite,ovde svako radi sta hoce!!??
JasnaP
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 12:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JasnaP »

Rizikovaću ovde da se ponavljam jer zaista moram da kažem da sam i ja koristila oaj preparat u jednom navratu. Dakle, uz te genijalne tablete oni vam predlažu dijetu koja se svodi na čisto gladovanje!!! Sa takvom ishranom, preparati vam nisu potrebni, a što se tiče navodne genetske bolesti gospođe Božen, mislim da je to bezobrazluk par exelance!!! Dakle, ona je lažljiva prevarantkinja i zato je i došla u Srbiju jer nama svako može prodati šta god hoće!!!! Lično mislim da je mršavljenje zdravo jedino u kombinaciji sa vežbanjem i bez ikakvih preparata. Posetite nutricionistu i koštaće vas manje nego kupovina "čudotvornih lekova" a rezultati će biti neuporedivo brži.
Zwonce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 26, 2007 11:59 am

Post od Zwonce »

Prvo da vas pozdravim kao sto je i red a onda da vam kazem nesto.Mnogi ovde mlate praznu slamu i samo vas citam i cudim se necijoj gluposti do te mere da bi nesto toliko oblatili.Koristim TURBO SLANK i koristicu ga i dalje jer sam smrsala 20 i vise kilograma ,osecam se fenomenalno,i sto je najvaznije i sve bolje izgledam i zato mi nije jasno o cemu vi ovde pisete ,koji crvici mozda nekom u glavici.DAJTE LJUDI UOZBILJITE SE!!!!!!!!!.Ako vi u nesto ne verujete ne znaci i da ne valja.Zar ne???????
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

Zwonce napisao:Prvo da vas pozdravim kao sto je i red a onda da vam kazem nesto.Mnogi ovde mlate praznu slamu i samo vas citam i cudim se necijoj gluposti do te mere da bi nesto toliko oblatili.Koristim TURBO SLANK i koristicu ga i dalje jer sam smrsala 20 i vise kilograma ,osecam se fenomenalno,i sto je najvaznije i sve bolje izgledam i zato mi nije jasno o cemu vi ovde pisete ,koji crvici mozda nekom u glavici.DAJTE LJUDI UOZBILJITE SE!!!!!!!!!.Ako vi u nesto ne verujete ne znaci i da ne valja.Zar ne???????
ja se stvarno cudim tebi.
u tvojoj glavi je teorija zavere. vidis li ti koliko ljudi je iznelo svoja iskustva? slobodno koristi svoj zdrav razum - da li je moguce da su se "zaverili" protiv nje... :roll: ma daaaaaaaaaj...
Slika
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

Ne Treba da se ti cudis meni,vec ostalima jer mnogi i ne znaju koje je boje tabletica Turbo Slanka a kao merodavni su da pisu o tome.Ja ga koristim i kazem odlican je pod uslovom da se redovno pije i koristi i nikakvih stetnih posledica nema ostalo sto je navedeno to su gluposti prikacene Bozen kozmetiku i gospodji Bozeni. :evil: Iz kog razloga valjda su njima znani?
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

:lol: :lol: Uostalom rezultati se vide na meni koja zavera i moja glava je u savrsenom redu a jos malo bice i telo :wink:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Mnogi ovde mlate praznu slamu i samo vas citam i cudim se necijoj gluposti do te mere da bi nesto toliko oblatili.Koristim TURBO SLANK i koristicu ga i dalje jer sam smrsala 20 i vise kilograma ,osecam se fenomenalno,i sto je najvaznije i sve bolje izgledam i zato mi nije jasno o cemu vi ovde pisete ,koji crvici mozda nekom u glavici.
:lol: :lol: :lol: Posteno si me nasmejala, po tebi je on zdrav :lol: , aha, pa ako je tako zar ne mislis da bi neke renomirane farmaceutske kuce pre znale cudotvoran lek (da takav postoji) koli ce da zdravo topi naslage? Ili ipak bozen ima razvijeniju istrazivacku ekipu :roll: :lol: Mani se toga, ima toliko boljih nacina da figuru dovedes u red. Svi su ovde "toliko glupi" da znaju sta ne treba da unesu u organizam pa su to hteli da podele sa drugima... no dobro... kao sto ne mozes svakoga ubediti da treba da se leci, tako ce uvek postojati ljudi koji ce da idu protiv sebe... steta.
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

Ja znam sta pricam jer sam bila mnogo puta i u bolnici na nekim navodnim ispitivanjima i proverama.Bila na nultoj dijeti po savetu i kontrolom lekara da bih smrsala 15 kilograma i isto pila neke tabletice tri puta na dan sve po savetu lekara,i tri litre mineralne vode na dan da bi me posle 15 dana i 15 kg manje bukvalno izneli iz bolnice jer sam podpisala da idem na svoju odgovornost kuci.Sad pijem Turbo slank i obavljam sve svoje obaveze i bracne duznosti onako kako treba i cak sa vise zelje i volje jer mi je daleko sve lakse,da ne govorim o tome da sam svo vreme sa svojom porodicom!!! Ko ne veruje treba da pogleda njihov sajt i sam se uveri da nas ima mnogo kome je to sve pomoglo!!!
http://www.bozencosmetics.com/ :D
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

Iksa kad dostignem zeljenu tezinu tebi licno cu da posaljem sliku pre i posle da se uveris :D Inace sam vedrog duha i umem da nasmejem ljude oko sebe ali sad ozbiljno pricam i da imam bilo kakve probleme zbog Turbo slanka rekla bih to!! :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

:lol: vazi, ali obavezno uz sliku i krvnu sliku sa kompletnom biohemijom.
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

:D hahaahhaah ok dogovoreno!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

Zwonce napisao:Iksa kad dostignem zeljenu tezinu tebi licno cu da posaljem sliku pre i posle da se uveris :D Inace sam vedrog duha i umem da nasmejem ljude oko sebe ali sad ozbiljno pricam i da imam bilo kakve probleme zbog Turbo slanka rekla bih to!! :D
predlazem da se obavezno setis i da nam se javis i par meseci kasnije, kada sve kilograme vratis, i kada nabacis jos koji vise, jer su to "rezultati" bozen pilulica :wink:
ili se prebacis na tabletomaniju, pa ostanes navucena na njih. :lol:
Slika
Zwonce
Novi član
Novi član

Post od Zwonce »

:D Eh pa ti sad kao neki prorok ili vidovnjak,ne znam sta ce biti posle ali i ovako dok drzis dijetu uz Turbo nesto naucis i tog se pridrzavas,meni vazno da sam sad ok i aktivna sto do sad bas i nije bio slucaj,dok nisam pocela sa turbom,ali, sto sam smrsala i izgledam mnogo mladjee hehe,mozda se vratim u mladjano dobaa hihih :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

ma ok, sory zbog losih misli, nisam imala nameru da te smorim. neka si ti nama ziva i zdrava, pa ako ti bozen daje snagu i volju za dobar dan i to nije skupo :wink:
Slika
Odgovori