BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Ljiljac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 4:13 pm

Post od Ljiljac »

Ja sam koristila Bozen tablete i smrsala kilogram, dva..
Ujutru sam jela parce hleba s pastetom i casu jogurta,
a uvece jabuke. I tako mesec dana :lol:
Redovno sam isla na wc i super sam se osecala.

Moja sestra tvrdi da ju je bolela glava od Bozen tableta :lol:

Ja kazem da vise u zivotu ne bih pila tablete za mrsavljenje,
ali Bozen mi nekako deluju najzdravije...
Ako nista, gel od brsljena za skidanje celulita
ne sadrzi nista stetno, ja sam se sa tim mazala.
I pila dnevno oko 1,5 l vode.

Samo mi je neverovatan onaj covek iz Bosne, postoji i reklama, koji je smrsao oko 70kg do sad. Mislim... :o :roll: Haos!!! Svaka mu cast!
Korisnikov avatar
ana.anika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 12:53 pm

Post od ana.anika »

RoMaNtIcArKa napisao:Moja drugarica je stavila tabletu u vodu i ujutru su tu bili crvici.NE IGRAJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Genijalno, na svakom forumu se nadje jedan ovakav lozach. Ranije su to govorili za Koko-sai pilule, za Apetit Controler, sad i za Bozen.
Realno, koliko vas stvarno veruje da je tako nesto moguce raditi na regularnom nivou sve ove godine i da ih niko javno ne raskrinka? Aj sad, ozbiljno. :roll:
Bebuska napisao::o :o :o :o :o :o :o
Mene je ovo pocelo da brine.Evo ja vec 2 dana koristim bozen i moram priznati da me boli zeludac i u predelu stomaka imam krceve i ko gasove.A sad me brine oko tih crvica kako ste rekli neki.Mozete malo detajnije da kazete o njima. :-? Mislim ne zelim da panicarim i uvek pokusam da budem razumna i smirena.Al ako toliko vas kaze da postoje neki crvi....i kako je to sad sa crvima,jel ostaju u nasem crevu ili pre ili sle izadju iz nas?? Posto mi je ovo jako slicno kao pasja trakulja kad je jednom dobijes ostaje zauvek i unistava ti crevo dok si ziv.Inace ono oko case vode i tablete pokusacu i ja pa da vidim :roll:
Tako da molim za odgovore
Pozz
Slika
Live long and alter.
intolerantna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 9:29 pm

Post od intolerantna »

Popila sam jednu teglicu tih turbo slank tableta (to je trajalo nepunih mesec dana), i jedini efekat je bio regulisana stolica. Tacnije neka vrsta proliva, ne bas previse prijatna. Cini mi se da sam, kad god sam sela na solju, imala sta da izbacim, a ne znam koliko je to normalno . Izvinjavam se na ovako plasticnom objasnjenju :D
svetaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 27, 2009 4:57 pm

Post od svetaz »

A da li je neko koristio biomed 6 gain i kakva su iskustva ? :D
MarkanSRB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2009 2:35 pm

Post od MarkanSRB »

Ja sam koristio bozen kako bih smrsao koji kilogram kada sam prestao da treniram box ali umesto da smrsam bili je suprotno, tj nabacio sam jos nekiliko kilograma, a i pokvario metabolizam ... od tada sam se mucio sa viskom kg do skoro... Pre nekih mesec dana video sam u Italiji reklamu za tkz " Giorno e notte " i porucio... za mesec dana skinuo sam oko 3-4 kg. Sada sam za 140 evra porucio jos 3 kutije ( 3 meseca ) a oni predvidjaju oko 15 kg sa te 3 kutije... u sustini, rekli su mi da cu najmanje kg skinuti prvi mesec ( cak su mi rekli oko 2 kg telefonom) ... nebih da se hvalim ali mislim da je ovo odlicno...
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Samo mi je neverovatan onaj covek iz Bosne, postoji i reklama, koji je smrsao oko 70kg do sad. Mislim... Haos!!! Svaka mu cast!
Čovek je genije 2 godine za redom kreće od iste kilaže i završava na istoj kilaži i bude godišnji rekorder!
Genijalno, na svakom forumu se nadje jedan ovakav lozach. Ranije su to govorili za Koko-sai pilule, za Apetit Controler, sad i za Bozen.
Za koko-sai je istina. Devojka zaobravila da popije, kad ujutru ima šta da vidi - namnožila se živa bića izduženog oblika i bele boje. Pokazivala nam.
Realno, koliko vas stvarno veruje da je tako nesto moguce raditi na regularnom nivou sve ove godine i da ih niko javno ne raskrinka? Aj sad, ozbiljno.
Možda ih je bilo sramota. Da bi došlo do javnog linčovanja u Srbiji je neophodno da par osoba umre. Štiti ih novac. A i svet je prepun raznoraznih gurua koji žive na tuđim mukama - višak kg, bolesti, nedostatak sreće, nedostatak novca, ... A i tu su i reklame koje obećavaju sjajne uspehe, a posle te nekako sramota da priznaš da su eto i tebe zeznuli...
Ja lično ne znam nikog ko je smršao uz pomoć bilo kakvih preparata/tableta/dijeta. Znam za kratkotrajne efekte i veoma brz povratak na staru kilažu pa čak i više. Znam za osobu koja je krenula da pije tablete/drži dijete sa 70kg, a sada je doterala na preko 120kg - toliko o mršavljenju.
Odbrana (proizvođača preparata za mršavljenje): "Vratili se na stari režim ishrane i fizičke aktivnosti." Pa, ako već treba da se izgladnjuju čitav život i da trče kao manijaci, to mogu lepo i bez tableta - uštedeće dosta. Doduše, neće smršati 15-20kg za mesec dana, ali ono što izgube neće posle vratiti.
Korisnikov avatar
ana.anika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 12:53 pm

Post od ana.anika »

Nek predju na temu o testu intolerancije na hranu, to stvarno radi.
Live long and alter.
Odgovori