Samo mi je neverovatan onaj covek iz Bosne, postoji i reklama, koji je smrsao oko 70kg do sad. Mislim... Haos!!! Svaka mu cast!
Čovek je genije 2 godine za redom kreće od iste kilaže i završava na istoj kilaži i bude godišnji rekorder!
Genijalno, na svakom forumu se nadje jedan ovakav lozach. Ranije su to govorili za Koko-sai pilule, za Apetit Controler, sad i za Bozen.
Za koko-sai je istina. Devojka zaobravila da popije, kad ujutru ima šta da vidi - namnožila se živa bića izduženog oblika i bele boje. Pokazivala nam.
Realno, koliko vas stvarno veruje da je tako nesto moguce raditi na regularnom nivou sve ove godine i da ih niko javno ne raskrinka? Aj sad, ozbiljno.
Možda ih je bilo sramota. Da bi došlo do javnog linčovanja u Srbiji je neophodno da par osoba umre. Štiti ih novac. A i svet je prepun raznoraznih gurua koji žive na tuđim mukama - višak kg, bolesti, nedostatak sreće, nedostatak novca, ... A i tu su i reklame koje obećavaju sjajne uspehe, a posle te nekako sramota da priznaš da su eto i tebe zeznuli...
Ja lično ne znam nikog ko je smršao uz pomoć bilo kakvih preparata/tableta/dijeta. Znam za kratkotrajne efekte i veoma brz povratak na staru kilažu pa čak i više. Znam za osobu koja je krenula da pije tablete/drži dijete sa 70kg, a sada je doterala na preko 120kg - toliko o mršavljenju.
Odbrana (proizvođača preparata za mršavljenje): "Vratili se na stari režim ishrane i fizičke aktivnosti." Pa, ako već treba da se izgladnjuju čitav život i da trče kao manijaci, to mogu lepo i bez tableta - uštedeće dosta. Doduše, neće smršati 15-20kg za mesec dana, ali ono što izgube neće posle vratiti.