evo mene sa rezultatima,
bozen ostavljena celu noc u vodi i mislim doista,
kakve su to nebuloze!!!
nema crvica, ali cu ja ostaviti jos malo mozda postane krokodil i napravim tasnu i cipele
Jas sam ih neko vremme koristila, a rezulati , a do sada i moja mama-od veceras vise NE. Pre godinu dana trazila sam nihov web. al nisam nista nasla. Tada me zanimao nihov sustav(sadrze li kalium )jer ih moj tata koristio redovno. On do pre pola godine bio je pacijent na dijalize, a bozen bio je od velike koristi za dobru probavu. t.e. kad odes da se dijaliziras izmere ti telesnu tezinu i sve sto si popio i pojeo racunaju ti u visak kilograme. Pa tata je nasao resenje s tabletama, al zanimalo nas je dal smije da ih koristi, a htjela sam im rechi zasto pitam i pritom im dati informacije kako je to OK.Vjerujte mi da niko u Makedonii(i generalni zastupnici za bozen) nisu mogli da nam daju neki podatak ili web stranu.
A veceras stavila sam jednu tabledu u casu vode dacu larve tati kad ide na pecanje
galina napisao:Da su dobre dotična debela Božen gospođa bi prva smršala-e ovo si dobro rekla [/i]
mislim da su je jednom pitali to u emisiji na pinku i da je rekla kako boluje od neke retke genetske bolseti koja joj zabranjuje uziamanje sopstvenih preparata..........kakva ironija sudbine a
EbolaAttack napisao:
mislim da su je jednom pitali to u emisiji na pinku i da je rekla kako boluje od neke retke genetske bolseti koja joj zabranjuje uziamanje sopstvenih preparata..........kakva ironija sudbine a
Ma da, to je sigurno istina. Zašto onda nije stavila upozorenje pa da i drugi ljudi koji imaju tu retku bolest ne kupuju njene prirodne preparate.
Ona najbolje zna šta sadrže njeni preparati pa nije blesava da ih koristi.
ljudi nije da branim gospodju Bozen, ali morate uzeti u obzir njene godine, i to da je zena jednostavno zadovoljna svojim izgledom, ona ima dovoljno novca da ode na liposukciju, naravno samo ako nije zadovoljna svojim izgledom!
cak ja mislim, da ona i nije tako debela nego je kretenski gradjena, tanke nogice i nigde struka!
ja vec neko vreme kuburim sa kilogramima, i nijedan preparat mi nije pomogao pa ni bozen, jedino sto mi malo poboljsa probavu, ali to ne znaci da su unutra crvi itd, nego da inace nema carobnog leka za mrsavljenje!stvarno mi nije jasno zasto ste tako maliciozni, pa valjda cim ste na ovom forumu, znate koja je procedura da bi jedan preparat bio odobren na trzistu, valjda osnovno obrazovanje imate!
Imamo osnovno obrazovanje , i ovde smo govorili UGLAVNOM o tudjim iskustvima. Imamo prava da iznosimo svoje misljenje a to ne znaci da smo maliciozni, niti da mi nekome nedajboze branimo da se truje. A tablete koje obecavaju nekakvo misteriozno skidanje desetine kilograma A DA PRITOM NORMALNO JEDETE, SU NISTA DRUGO DO NAVLACENJA BEDE NA VRAT. Hocete da mi kazete da je zdravo?!? Ne verujem da bi neki doktor kao terapiju za skidanje kilaze preporucio bozen niti slicne preparate.
Imamo osnovno obrazovanje , i ovde smo govorili UGLAVNOM o tudjim iskustvima. Imamo prava da iznosimo svoje misljenje a to ne znaci da smo maliciozni, niti da mi nekome nedajboze branimo da se truje. A tablete koje obecavaju nekakvo misteriozno skidanje desetine kilograma A DA PRITOM NORMALNO JEDETE, SU NISTA DRUGO DO NAVLACENJA BEDE NA VRAT. Hocete da mi kazete da je zdravo?!? Ne verujem da bi neki doktor kao terapiju za skidanje kilaze preporucio bozen niti slicne preparate.
boze sacuvaj..........pa to je protivzakonito zvanicna medicina se obicno drzi dijeta who a sarlatani poput l'madam se cak ne uzimaju u ozbiljno razmatranje........eto who je cak sacinio dijetu koja se odnosi samo na gradjane finske i vojvodine zbog slicnog nacina ishrane i slicnih problema.........vidite kako misle na nas .........nemam kuci u kompu ali imam na poslu mogu da vam je postujem sutra..........
Evo jos jednog iskustva iz prve ruke. Koristila sam Bozen i na mene nije imalo apsolutno nikakvog efekta kada su kilogrami u pitanju, znaci ni jedan gram nisam ni smrsala ni ugojila se. Jedino sto se cesce ima stolica, nista drugo. A ono za crvice sam i ja cula pa sam stavila u casu sa vodom nekoliko puta, ali to su gluposti, znaci NEMA CRVICA GARANTOVANO!!!!! Koliko su stetne ne znam, ali ni meni ni nikom iz mog okruzenja nisu pomogle u skidanju kg. Pozzzzz
i moje iskustvo je kao veselinino, imala sam cesce stolicu ali nista nisam smrsala, i takodje se nisu pojavili crvi ili sta vec u casi vode posle dan dva...
Čekajte bre, ljudi i žene , čini mi se da je ta priča o crvićima bila vezana za neke tablete za mršavljenje koje su se baš davno prodavale u Srbiji (pre nekih 10 i više godina), ali su nakon toga zabranjene ili šta već (drugo je pitanje kako je neko uopšte pustio to u promet, no dobro).
Lično, znam ljude kojima su Božen stvarčice pomogle, a znam i one kojima nisu.. Iskreno govoreći, nisam upoznala nikog ko je zbog uzimanja istih zaglavio u bolnici. A čak i da jeste (ne zamerite, ovo sad lukrativni i zli pravnik progovara iz mene ), treba utvrditi da li su Božen tablete te koje su odgovorne za pogoršanje zdravstvenog stanja.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.