BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Mikalja ako će ti biti lakše i ja sam bacila paaara i paaara na čarobne tabletice za mršavljene. Zadnje što sam kupila bile su neke kapsule koje je reklamirao "milioner" Zeljković. Jbt udario na reklamu, klasična priča tipa sve sam probao i ništa mi nije pomoglo dok ovo nisam otkrio...bla...bla...bla ,Ja kupim, popijem i ništa. Da je on smršao, pa reklamirao OK, mogla bih da razumem ali mi nije jasno kako može da prodaje žvaku ( za dobre pare pretpostavljam), on je javna ličnost :evil:
mma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 28, 2007 1:50 am

Post od mma »

Olivera, pa stha se palish covece na takve gluposti...

pa jel ti vidis na sta lici Zeljkovic, ima 200 kila??
sta je on pa skinuo, pa da raklamira tablete za mrsljavljenje?

uostalom, to je bash i najrealnija reklama, ako pijete tablete bicete kao Zeljkovic, u prevodu sve deblji i deblji :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mma napisao:Olivera, pa stha se palish covece na takve gluposti...
uostalom, to je bash i najrealnija reklama, ako pijete tablete bicete kao Zeljkovic, u prevodu sve deblji i deblji :lol:
:lol: :lol: Mala ispravka , PALILA sam se na te gluposti.
P.S. U ličnoj karti mi još uvek stoji slika iz "buca" faze. Dovoljno je da u nju pogledam i ode višak kilograma besplatno :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Mikalja ako će ti biti lakše i ja sam bacila paaara i paaara na čarobne tabletice za mršavljene. Zadnje što sam kupila bile su neke kapsule koje je reklamirao "milioner" Zeljković. Jbt udario na reklamu, klasična priča tipa sve sam probao i ništa mi nije pomoglo dok ovo nisam otkrio...bla...bla...bla ,Ja kupim, popijem i ništa. Da je on smršao, pa reklamirao OK, mogla bih da razumem ali mi nije jasno kako može da prodaje žvaku ( za dobre pare pretpostavljam), on je javna ličnost :evil:
Ma bez bwe :D !To nekad bilo ,da sam ja to kupovala iha :lol: !A sad ,uvek se setim moje pokojne majke i njenoh rechi :( !Sreco nikad ne kupuj mnogo reklamiranu robu,DOBROJ ROBI NIJE POTREBNA TOLIKA REKLAMA!ONA IMA SVOJE KUPCE !I ako je stvarno tako dobra seti se toga da ce se chuti !Dobar glas daleko se chuje !Ja stvarno nikog do sad nisam lichno upoznala da je pohvalio bilo shta od te Bozen Prevarant!Rukavitzu sam imala ,nije losha ali i obichni peshkiric tako bi delovao da ga pokvasish!Ma gluposti!Ih da vidi ove reklame? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Al bi dala gas onom skuteru :D !Dupe bi joj otpalo :D :D :D !Ali svaka shkola se skupo placa :wink: !I DJ.Olivera nisi jedina sem mene,ni ti ni ja, koje smo kupovale tako da(na zalost ONA RADI LI RADI,ima ovatza za shishanje jbg) ?Davno sam ja to zakopala mislim i o Bozen!Nego videh ovde temu,reko daj da i ja kazem moja lichna iskustva!Mislim mozda je reklamiraju :oops: Dabogda se ugojila ona josh 50 kg :oops: Pa nek koristi turbo slang svoj !Ugradila bi turbo motor u dupe i jurila kao da joj je neko obad pod rep stavio da joj bar 1 kg spadne :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

DJ.OLivera E jesi nasha "lichnost" onaj zutokljunatz shto je vodio onaj kviz milioner ?JAKA LICHNOST U LEPU PM :D :D :D !Onde sam ga videla i nigde vishe i nesecam ga se :"licnosti" :P :roll: :wink:
Nisam videla tu reklamu ,mora da je reklamirao posle mog uzimanja tih pilula od zabokracine?Inache da sam videla ne bih uzimala jer ne bi da lichim na njega :lol: :lol: :lol: !Da budem iskrena :x
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:DJ.OLivera E jesi nasha "lichnost" onaj zutokljunatz shto je vodio onaj kviz milioner ?JAKA LICHNOST U LEPU PM :D :D :D !Onde sam ga videla i nigde vishe i nesecam ga se :"licnosti" :P :roll: :wink:
Nisam videla tu reklamu ,mora da je reklamirao posle mog uzimanja tih pilula od zabokracine?Inache da sam videla ne bih uzimala jer ne bi da lichim na njega :lol: :lol: :lol: !Da budem iskrena :x
Ma Mikalja nisam mislila na "ličnost" kao "ličnost" nego "ličnost" koja je javna , pojavljuje se na TV i prodaje šarenu lažu tj.pilule za lilule. :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Pa ta licnost je vlasnik jedne velike produkcijske kuce pa se i ja pitam sta mu je trebalo da tako javno laze :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Pa ta licnost je vlasnik jedne velike produkcijske kuce pa se i ja pitam sta mu je trebalo da tako javno laze :D
Upravo o tome ja pričam. Javne ličnosti imaju ogroman uticaj na narod.(Dovoljan dokaz su folk pevačice tzv."pinkuše" koje toliko utiču na ove devojčice da mi je muka od toga!. Sve su iste, kao da su klonirane. ista garderoba, kosa, šminka....). Njih treba sankcionisati kada medije koriste za prodavanje magle.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Bojim se da smo mi tu nemocne,draga moja.Ja se u to ime odjavljujem sa ove teme,a i sa jos nekih jer nekima ne vredi pricati.Ako sam ne cuvas svoje zdravlje,niko ti tu ne moze pomoci.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Bojim se da smo mi tu nemocne,draga moja.Ja se u to ime odjavljujem sa ove teme,a i sa jos nekih jer nekima ne vredi pricati.Ako sam ne cuvas svoje zdravlje,niko ti tu ne moze pomoci.
Lep san i tebi devojčice-pametnice! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Pa ta licnost je vlasnik jedne velike produkcijske kuce pa se i ja pitam sta mu je trebalo da tako javno laze :D
Ja sam chula za Zejlka Mitrovica kao vlasnika produkcijske kuce a za Zeljkovica nisam ,jnt mamu hoshtoplersku :wink:
Korisnikov avatar
tlcbgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm

Post od tlcbgd »

" imao sam trip bar mesec dana jeo sam samo pirinac sa 2 kriske hleba dnevno ako mozete bicete super"

i pirinač i hleb spadaju u grupu ugljenih hidrata, tako da (ako si jeo beo pirinač i hleb) onda dodje da si jeo isto :P

kod reduktivnih dijeta se obično ide na smanjenje unosa prostih ugljenih hidrata (iliti šećera), a preporučuje se složenih ugljeni hidrati koji ne podižu brzo nivo šećera u krvi - tipa integralne žitarice, braon pirinač...[/u]
neman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 2:51 am

Post od neman »

pa ta Bozen je poprilicno debela a prodaje tablete za mrsavljenje,zaista odlicna reklama,ona je zapravo sve deblja i deblja
tashimirka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 12, 2008 12:17 pm

Post od tashimirka »

ja sam popila prosle zime 2 kutije turbo slanka, uz to sam radila vezbe redovno(kao i inace kada sam se ugojila), pila sam dosta vode(sto inace nisam imala obicaj da radim) i smrsala sam 3 kg, ali nije to toliko vazno, koliko je vazno da sam zaista dosta jela.....slave, praznici, jaka hrana, a ne da se nisam ugojila nego sam cak i smrsala, a bilo mi je vazno samo da se ne ugojim. Ne moze niko da ocekuje da ako godinama ima po 10,20 kg viska, da odjednom nekim cudom smrsa bez ikakve fizicke aktivnosti i zdrave ishrane, to nije samo gojaznost, to su mnogo ozbiljniji problemi. A da proizvod nije efikasan, ne bi dobijao godinama unazad tolika prva mesta na sajmovima i takmcenjima. A ako nekome izosaje ciklus, to je vec druga tema, mojoj prijateljici izostane ciklus cim krene na aerobik......tako da....ja licno nema vecih problema sa kilogramima, ali kada se pojavi 3,4,5 kg viska, tu je turbo slank da mi olaksa napor. A sto se ''praznjenja'' tice, imam redovnu i normalnu stolicu, sto je odlicno. Naravno kupila sam i ove zime turbo slank, jer se osecam odlicno kada ga pijem
tashimirka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 12, 2008 12:17 pm

Post od tashimirka »

a to sto je ona debela moze samo da oslika njenu lenjost. Kada bi samo znali koliko su ljudi neodgovorni prema sebi i svom zdravlju....nekima je tesko cak i da popiju tabletu, zaborave.....to je isto neka vrsta discipline, a ona da je disciplinovana, ne bi imala 30 kg viska....
Nisam probala druge preparate za mrsavljenje, niti nameravam, ali ovo je stvarno odlicno. i molim vas, jel vi stvarno verujete u te price sa crvima????? ja bih bas volela da upoznam tu misterioznu gospodju koja je od tablete dobila crve....mislim i jabuka se ucvlja kada dugo stoji.....Zar stvarno mislite da bi neki proizvod toliko opstao na trzistu da je crvljiv.....jeste da se prodaje na Zelenom Vencu, ali nije to trvcica mirisavcica, ipak to prolazi kroz odredjene kontrole, da bi moglo da se prodaje
Odgovori