BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Mikalja ako će ti biti lakše i ja sam bacila paaara i paaara na čarobne tabletice za mršavljene. Zadnje što sam kupila bile su neke kapsule koje je reklamirao "milioner" Zeljković. Jbt udario na reklamu, klasična priča tipa sve sam probao i ništa mi nije pomoglo dok ovo nisam otkrio...bla...bla...bla ,Ja kupim, popijem i ništa. Da je on smršao, pa reklamirao OK, mogla bih da razumem ali mi nije jasno kako može da prodaje žvaku ( za dobre pare pretpostavljam), on je javna ličnost 

- Dj.Olivera
- Stalni član
mma napisao:Olivera, pa stha se palish covece na takve gluposti...
uostalom, to je bash i najrealnija reklama, ako pijete tablete bicete kao Zeljkovic, u prevodu sve deblji i deblji

P.S. U ličnoj karti mi još uvek stoji slika iz "buca" faze. Dovoljno je da u nju pogledam i ode višak kilograma besplatno

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma bez bweDj.Olivera napisao:Mikalja ako će ti biti lakše i ja sam bacila paaara i paaara na čarobne tabletice za mršavljene. Zadnje što sam kupila bile su neke kapsule koje je reklamirao "milioner" Zeljković. Jbt udario na reklamu, klasična priča tipa sve sam probao i ništa mi nije pomoglo dok ovo nisam otkrio...bla...bla...bla ,Ja kupim, popijem i ništa. Da je on smršao, pa reklamirao OK, mogla bih da razumem ali mi nije jasno kako može da prodaje žvaku ( za dobre pare pretpostavljam), on je javna ličnost

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
DJ.OLivera E jesi nasha "lichnost" onaj zutokljunatz shto je vodio onaj kviz milioner ?JAKA LICHNOST U LEPU PM
!Onde sam ga videla i nigde vishe i nesecam ga se :"licnosti"

Nisam videla tu reklamu ,mora da je reklamirao posle mog uzimanja tih pilula od zabokracine?Inache da sam videla ne bih uzimala jer ne bi da lichim na njega
!Da budem iskrena 

Nisam videla tu reklamu ,mora da je reklamirao posle mog uzimanja tih pilula od zabokracine?Inache da sam videla ne bih uzimala jer ne bi da lichim na njega

- Dj.Olivera
- Stalni član
Ma Mikalja nisam mislila na "ličnost" kao "ličnost" nego "ličnost" koja je javna , pojavljuje se na TV i prodaje šarenu lažu tj.pilule za lilule.mikalja napisao:DJ.OLivera E jesi nasha "lichnost" onaj zutokljunatz shto je vodio onaj kviz milioner ?JAKA LICHNOST U LEPU PM![]()
![]()
!Onde sam ga videla i nigde vishe i nesecam ga se :"licnosti"
![]()
![]()
Nisam videla tu reklamu ,mora da je reklamirao posle mog uzimanja tih pilula od zabokracine?Inache da sam videla ne bih uzimala jer ne bi da lichim na njega![]()
![]()
!Da budem iskrena

- Dj.Olivera
- Stalni član
Upravo o tome ja pričam. Javne ličnosti imaju ogroman uticaj na narod.(Dovoljan dokaz su folk pevačice tzv."pinkuše" koje toliko utiču na ove devojčice da mi je muka od toga!. Sve su iste, kao da su klonirane. ista garderoba, kosa, šminka....). Njih treba sankcionisati kada medije koriste za prodavanje magle.martat napisao:Pa ta licnost je vlasnik jedne velike produkcijske kuce pa se i ja pitam sta mu je trebalo da tako javno laze
- Dj.Olivera
- Stalni član
" imao sam trip bar mesec dana jeo sam samo pirinac sa 2 kriske hleba dnevno ako mozete bicete super"
i pirinač i hleb spadaju u grupu ugljenih hidrata, tako da (ako si jeo beo pirinač i hleb) onda dodje da si jeo isto
kod reduktivnih dijeta se obično ide na smanjenje unosa prostih ugljenih hidrata (iliti šećera), a preporučuje se složenih ugljeni hidrati koji ne podižu brzo nivo šećera u krvi - tipa integralne žitarice, braon pirinač...[/u]
i pirinač i hleb spadaju u grupu ugljenih hidrata, tako da (ako si jeo beo pirinač i hleb) onda dodje da si jeo isto

kod reduktivnih dijeta se obično ide na smanjenje unosa prostih ugljenih hidrata (iliti šećera), a preporučuje se složenih ugljeni hidrati koji ne podižu brzo nivo šećera u krvi - tipa integralne žitarice, braon pirinač...[/u]
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 12, 2008 12:17 pm
ja sam popila prosle zime 2 kutije turbo slanka, uz to sam radila vezbe redovno(kao i inace kada sam se ugojila), pila sam dosta vode(sto inace nisam imala obicaj da radim) i smrsala sam 3 kg, ali nije to toliko vazno, koliko je vazno da sam zaista dosta jela.....slave, praznici, jaka hrana, a ne da se nisam ugojila nego sam cak i smrsala, a bilo mi je vazno samo da se ne ugojim. Ne moze niko da ocekuje da ako godinama ima po 10,20 kg viska, da odjednom nekim cudom smrsa bez ikakve fizicke aktivnosti i zdrave ishrane, to nije samo gojaznost, to su mnogo ozbiljniji problemi. A da proizvod nije efikasan, ne bi dobijao godinama unazad tolika prva mesta na sajmovima i takmcenjima. A ako nekome izosaje ciklus, to je vec druga tema, mojoj prijateljici izostane ciklus cim krene na aerobik......tako da....ja licno nema vecih problema sa kilogramima, ali kada se pojavi 3,4,5 kg viska, tu je turbo slank da mi olaksa napor. A sto se ''praznjenja'' tice, imam redovnu i normalnu stolicu, sto je odlicno. Naravno kupila sam i ove zime turbo slank, jer se osecam odlicno kada ga pijem
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 12, 2008 12:17 pm
a to sto je ona debela moze samo da oslika njenu lenjost. Kada bi samo znali koliko su ljudi neodgovorni prema sebi i svom zdravlju....nekima je tesko cak i da popiju tabletu, zaborave.....to je isto neka vrsta discipline, a ona da je disciplinovana, ne bi imala 30 kg viska....
Nisam probala druge preparate za mrsavljenje, niti nameravam, ali ovo je stvarno odlicno. i molim vas, jel vi stvarno verujete u te price sa crvima????? ja bih bas volela da upoznam tu misterioznu gospodju koja je od tablete dobila crve....mislim i jabuka se ucvlja kada dugo stoji.....Zar stvarno mislite da bi neki proizvod toliko opstao na trzistu da je crvljiv.....jeste da se prodaje na Zelenom Vencu, ali nije to trvcica mirisavcica, ipak to prolazi kroz odredjene kontrole, da bi moglo da se prodaje
Nisam probala druge preparate za mrsavljenje, niti nameravam, ali ovo je stvarno odlicno. i molim vas, jel vi stvarno verujete u te price sa crvima????? ja bih bas volela da upoznam tu misterioznu gospodju koja je od tablete dobila crve....mislim i jabuka se ucvlja kada dugo stoji.....Zar stvarno mislite da bi neki proizvod toliko opstao na trzistu da je crvljiv.....jeste da se prodaje na Zelenom Vencu, ali nije to trvcica mirisavcica, ipak to prolazi kroz odredjene kontrole, da bi moglo da se prodaje