ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro jutro devojcice, ubi me prehlade celu noc sam krkljala. odoh na pijacu i apoteku pa se pisemo. BUDJENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :wink:
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr gica »

Sad sam tuzna :( . Vidim da ste otvorile novu temicu a mene niste zvale smrc smrc. Dobro jutro!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobro jutro,dobar dan.Srecno nam tracarenje i mrsavljenje :D
dr gica
Stalni član
Stalni  član

Post od dr gica »

Martat draga, jesi ti probala onu tvoju djeticu sto si sinoc poslala, ne cini mi se strasno?
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Jutro devojke! :)
Sinoc sam posvetila vreme iscitavanju teme 'intolerancija na hranu'... 20 i kusur strana... i moram priznati da sam se zainteresovala, ali ne mogu ni da zamislim zivot bez mleka! Hleba jos i da se odreknem, pa nekako i cokolade, ali mleko ne dam nikom!
Koja je od vas bila, Grazza cini mi se, koliko si spisak dobila!? Na temi pise da se radi preko krvi, a posle neko pominje 1-1.5 sat trajanja!? [zbun] o cemu se radi!?
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

dr gica napisao:Sad sam tuzna :( . Vidim da ste otvorile novu temicu a mene niste zvale smrc smrc. Dobro jutro!
dobrodosla dr gica! kako da nisi pozvana!!!!!!!!!!! sta to pricas?! hehe svi ljudi dobre volje su pozvani i dobrodosli!

veliki pozdrav i dobrodosla nam karin!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

hehehe hvala takodje martat hehe
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

grazo
odmah da si ozdravila!
cmok
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

dobro dosla dr gico, Leaj, naredjenje izvrsenje evo me ozdravila apcihaaaaaaaaaaa :lol:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

:D to volim da cujem!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bockey, moja lista je poduza, ali meni je glavno da mogu da jedem meso i ribu i zelenis. ja sam kukala kada sam videla listu, ali tu je dobra vila Martat koja neda da odustanes. Mleko sam davno izbacila, secer takodje, a kada mi se jede nesto slatko uzmem suseni ananas njega smem.
Danas za rucak pravim corbicu od karfiola, krompira, sargarepe, malo luka crnog i belog i celer to smem.
dinstam brokole i prokelj na maslinovom ulju, ispecicu komad mesa, a posle toga mix voca koje smem. Vidis da nije strasno
meni su vadili krv iz prsta i za 7 dana su bili rezultati.
Moam i ovde javno da pohvalim MARTAT :oops: koja je slusala moju kuknjavu ni kriva ni duzna :wink:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

U pravu si Grazza, vazno je povrce i voce, i ja ga obozavam...

Sad sam pozvala ordinaciju, i prvi slobodan termin je 13. mart!!! :cry: Taman kad sam se odlucila, moram da cekam mesec dana, pa onda jos nedelju do rezultata... OMG!!

Hajde izdrzacu, strasno me zanima sta ce mi oni reci, s obzirom da vec imam alergiju na grinje, kucnu i posteljnu prasinu, duvanski dim, a od pre mesec dana mi (na rutinskom pregledu, posto je proslo 10 godina od poslednjeg) otkrise i alergiju na kukuruz!! Zbogom kokice (omiljena vecera), zbogom projo i smoki!!! Adios!

Devojke cujemo se u toku dana, odoh u setnju!
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Evo me!Karin,dobrodošla!Ja moram da kažem da sam držala tu intoleranciju i ništa!Jednostavno ako ćeš ti jesti i tu dozvoljenu hranu u malo većim količinama ništa od mršanja :( Tako da sam se ja vratila pasulju i čaju od kamolice :D ja pojela krušku,2 zrna riže,sad pijem kavu i švrljam po netu na kojem sam naišla na ljude koji sa rižom ništa nisu skinuli za 200 dana...pozzzz(gico,mani se negativnih misli...)
dr gica
Stalni član
Stalni  član

Post od dr gica »

koja ce biti ljubazna da mi objasni sta je taj test i zbog cega se radi? Hvala i za dobrodoslicu!
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

hrana koju tvoj organizam ne toleriše i koja mu smeta kao npr.kad u auto staviš neodgovarajuće gorivo i tjeraš ga da radi.
Zaključana tema