ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Jutro devojke!
Sinoc sam posvetila vreme iscitavanju teme 'intolerancija na hranu'... 20 i kusur strana... i moram priznati da sam se zainteresovala, ali ne mogu ni da zamislim zivot bez mleka! Hleba jos i da se odreknem, pa nekako i cokolade, ali mleko ne dam nikom!
Koja je od vas bila, Grazza cini mi se, koliko si spisak dobila!? Na temi pise da se radi preko krvi, a posle neko pominje 1-1.5 sat trajanja!? [zbun] o cemu se radi!?

Sinoc sam posvetila vreme iscitavanju teme 'intolerancija na hranu'... 20 i kusur strana... i moram priznati da sam se zainteresovala, ali ne mogu ni da zamislim zivot bez mleka! Hleba jos i da se odreknem, pa nekako i cokolade, ali mleko ne dam nikom!
Koja je od vas bila, Grazza cini mi se, koliko si spisak dobila!? Na temi pise da se radi preko krvi, a posle neko pominje 1-1.5 sat trajanja!? [zbun] o cemu se radi!?
Bockey, moja lista je poduza, ali meni je glavno da mogu da jedem meso i ribu i zelenis. ja sam kukala kada sam videla listu, ali tu je dobra vila Martat koja neda da odustanes. Mleko sam davno izbacila, secer takodje, a kada mi se jede nesto slatko uzmem suseni ananas njega smem.
Danas za rucak pravim corbicu od karfiola, krompira, sargarepe, malo luka crnog i belog i celer to smem.
dinstam brokole i prokelj na maslinovom ulju, ispecicu komad mesa, a posle toga mix voca koje smem. Vidis da nije strasno
meni su vadili krv iz prsta i za 7 dana su bili rezultati.
Moam i ovde javno da pohvalim MARTAT
koja je slusala moju kuknjavu ni kriva ni duzna 
Danas za rucak pravim corbicu od karfiola, krompira, sargarepe, malo luka crnog i belog i celer to smem.
dinstam brokole i prokelj na maslinovom ulju, ispecicu komad mesa, a posle toga mix voca koje smem. Vidis da nije strasno
meni su vadili krv iz prsta i za 7 dana su bili rezultati.
Moam i ovde javno da pohvalim MARTAT

U pravu si Grazza, vazno je povrce i voce, i ja ga obozavam...
Sad sam pozvala ordinaciju, i prvi slobodan termin je 13. mart!!!
Taman kad sam se odlucila, moram da cekam mesec dana, pa onda jos nedelju do rezultata... OMG!!
Hajde izdrzacu, strasno me zanima sta ce mi oni reci, s obzirom da vec imam alergiju na grinje, kucnu i posteljnu prasinu, duvanski dim, a od pre mesec dana mi (na rutinskom pregledu, posto je proslo 10 godina od poslednjeg) otkrise i alergiju na kukuruz!! Zbogom kokice (omiljena vecera), zbogom projo i smoki!!! Adios!
Devojke cujemo se u toku dana, odoh u setnju!
Sad sam pozvala ordinaciju, i prvi slobodan termin je 13. mart!!!

Hajde izdrzacu, strasno me zanima sta ce mi oni reci, s obzirom da vec imam alergiju na grinje, kucnu i posteljnu prasinu, duvanski dim, a od pre mesec dana mi (na rutinskom pregledu, posto je proslo 10 godina od poslednjeg) otkrise i alergiju na kukuruz!! Zbogom kokice (omiljena vecera), zbogom projo i smoki!!! Adios!
Devojke cujemo se u toku dana, odoh u setnju!
Evo me!Karin,dobrodošla!Ja moram da kažem da sam držala tu intoleranciju i ništa!Jednostavno ako ćeš ti jesti i tu dozvoljenu hranu u malo većim količinama ništa od mršanja
Tako da sam se ja vratila pasulju i čaju od kamolice
ja pojela krušku,2 zrna riže,sad pijem kavu i švrljam po netu na kojem sam naišla na ljude koji sa rižom ništa nisu skinuli za 200 dana...pozzzz(gico,mani se negativnih misli...)