draga vjera drugarica koja mi je preporucila da idem na test za godinu dana skinula je oko 20kg.na mesecnom nivou to i nije nesto ali ne smemo zaboraviti da kilograme nismo preko noci nabacile.naravno mislim da ipak treba paziti na unetu kolicinu hrane.ima li neko iskustvo sa proteinskom dijetom?
Devojke, ako vi racunate vas visak? visina-100 (ili -110)? Ili prosto onako kako se osecate?
Ja imam viska od kako znam za sebe, tako da ustvari ni ne znam kako treba da izgledam
Karin,eto,vidiš,sve je to indivudualno...Bockey,ja računam -110 a poželjno je i manje žena nikada ne može biti dovoljno bogata i dovoljno mršava je li....
bockey napisao:Devojke, ako vi racunate vas visak? visina-100 (ili -110)? Ili prosto onako kako se osecate?
Ja imam viska od kako znam za sebe, tako da ustvari ni ne znam kako treba da izgledam
Dr gico,ja nisam drzala tu dijetu ali moja sestra je nekada sa njom bas lepo smrsala,Meni je to nekako malo,ja bas volim da jedem tako da je test intolerancije idealka za mene,Jedes a kg odlaze
Draga Grazza,kako spremas brokole i prokelj?Daj predlog za karfilol.Ja sam ga stavljala u corbu ali kako bi jos mogla da ga spremim kao prilog?I jos jedan savet,kada kupujes zacin,npr vegetu znaj da u njemu ima secer.Jedini bez secera koji sam ja pronasla a sa dextrozom je KULINAT CLASSIC,proizvodi ga aleva.Cmokic