I-juuu zene sta je ovo za dan ipo ovoooliko strana! Svaka cast! e to se zove medjusobno podrzavanje! Ovo ne videh na forumu jos unele ste zivot u ovaj bolnicki kutak samo napred!
cao devojke!koliko kg.danas imamo manje jutros sam kod komsinice bila sa devojkom koja je sa proteinskom za 45dana skinula 8kg.razmisljam da i ja pokusam sa tom dijetom.ima li neka od vas iskustvo vezano za ovu dijetu?
[quote="KARIN"]draga vjera drugarica koja mi je preporucila da idem na test za godinu dana skinula je oko 20kg.na mesecnom nivou to i nije nesto ali ne smemo zaboraviti da kilograme nismo preko noci nabacile.naravno mislim da ipak treba paziti na unetu kolicinu hrane.ima li neko iskustvo sa proteinskom dijetom?[/quote]
KARIN,kao sto si i sama rekla kg smo lagano nabacile pa ih tako trba i skidati.Ti si do sada skinula vise od mene a otprilike smo zajedno pocele,tako da je to extra.Sto se tice proteinske ja nisam za jer brzo skunes kg ali ih joz brze vratis cim se vratis na uobicajeni necin ishrane.Dakle,probala sam nekada i zista NE preporucujem.Sad,iskustva su razna pa mozda ti neko kaze drugacije.Pozz
I moj glas ide protiv proteinske dijete. Telu je potrebno 50% ugljenih hidrata, 25% proteina i 25% masti i naravno 2-3-4litre vode. I ono sto podrzavam je kombinovanje namirnica (prema Dzudi Mejzel). Ali tu treba biti karakter. Posebno kad ti kaze da sa mesom nema salate I probala sam taj nacin ishrane, izgurala cao mesec sa finim rezutatima, ali nisam nastavila da pravilno kombinuijem I sada sam zapocela pirinac, zakazala test intolerancije, pa cemo da vidimo sta ce biti do leta.
Fervex je definitivno odlican za simptome kijavice. A mozes da probas i Coldrex (vrlo su slicni po sastavu).
Za temperatuju (onu visoku, nadam se da je nemas), narendaj krompir i umotan u pamuk stavi na stopala i sake i menjaj nekoliko puta dnevno. On ce postati topao, skoro ko baren, al super izvlaci vrelinu.
Takodje mozes uzimati i kapi za nos (Adrianol T, one su za decu, ali 3x3kapi resavaju problem).
Ja sam u januaru dobre dve nedelje uzimala nekoliko lekova, pa onda jos dve nedelje samo kapi i nesto protiv alergije. UUhhhh grozne li bolestine.
Zelim ti brzo ozdravljenje![/i]
Fervex je meni zakon,nista mi ne pomaze kao on.
Probala sam i Defrinol i Coldrex i nista samo malo na pola sata popusti nos i nista vise dok je sa Fervexom skroz drugacije ,mogla sam iz kreveta da ustanem.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.