ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
veksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 7:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veksi »

Zene, ala ste se raspustile! Bolje, bre, da se nadjemo i izadjemo sve napolje, barem da nismo kod kuce, pa da cantramo, nego ovako. Izbacice nas!
Poslednja izmena od veksi u Pet Feb 08, 2008 9:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

i samo da se zna danas u clicku rekordan broj posetilaca!

a mislim da tucemo rekorde i po strana ovde. za 25min 5 strana!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

aha jesi videla!!!!!!!!!!!

gde si bre draga? danima te dozivamo!!!!!!!!!!!

veliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii cmok

nulta clanice pocanih alapaca hehe
veksi
Novi član
Novi član

Post od veksi »

Cao, evo me, bila sam u guzvi s poslom. To je kod mene tako - kampanjski nekako pomalo. Super je ovo, ali nisam sigurna da li je ovo mesto za cantranje ovakve vrste. Bolje da vidimo neku varijantu cet ruma negde.
Sta se desava sa onom pirinac dijetom? Ko bese krenuo za Kzojom da proba? Leajj, jesi ti kod kuce ili jos na poslu?
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

na poslu sad cu da krenem pa eto me od kuce

hehe ja mislim da je ovo samo prelazno resenje do vec znas cega hehe
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Veksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobro nam dosla pa gde si breeeeeeeeeeeeeeee
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

mislim da nas ima 7 ili 8! ima tamo negde spisak al nije do kraja utvrdjeno
veksi
Novi član
Novi član

Post od veksi »

Istina ziva! Ionako treba da se vidimo ovih dana, jos da zovnem Gracu, pa da dodjemo kompletne. Ajde da bezbedno stignes do kuce pa se cujemo. Devojke, samo napred! Ja sam isterala prvu sedmicu one dijete sa pomorandzom i jajima i mericu se sutra ujutro da vidim sta sam uradila. Pa vas obavestavam!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

i kako ti se cini? kakva je kuvana riba?
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

veksi napisao:Ja sam isterala prvu sedmicu one dijete sa pomorandzom i jajima i mericu se sutra ujutro da vidim sta sam uradila. Pa vas obavestavam!
Koja dijeta!?
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

cure, odoh da prilegnem da odmorim staracke, pardon junacke kosti stegla me kijavica, bolje da je neki frajer, ali ne mogu da biram :evil:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Evo jedna dijetica gde se gubi od 500 do 800 grama dnevno pa kome nije tesko neka proba:
DORUCAK:musli(1 kasika razanih pahuljica koje su prenocile u vodi,1 vocka izrendana,supena kasika grozdjica,malo mlevenih oraha,kasicica meda,pola limuna,3 supene kasike vode i 1 supena kasika mleka).Posle toga pojesti 1 tost sa malo putera,1 solju mleka ili nes kafe.
UZINA:casa vocnog ili povrcnog soka i 10 semenki suncokreta.
RUCAK:solja kuvanog pirinca,1 veliki bareni krompir i salata bilo koja bez zacina koliko hoces.
UZINA:1 tost,malo salate.
VECERA:musli,tost i malo salate
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

evo stigla sam!

nesto sam se malkice umorila pa rek'o da vam pozelim laku noc i odoh na tusiranje!

divne ste i pisemo se sutra

veliki cmok za sve
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

evo i ja stigla!Ovako,niko me nije ukrao a bolje bi bilo da jeste :wink: mislim,neko muškoooo....ali ništa.Samo gledanje bez cilja :( Grazza,nadam se da se rekreiraššš baššššš hehehehe...reci tom svom da ti je potreban kalorijski deficit pa neka se malo potrudi :wink: ja evo zvršila svoj 1 dan sa malo više hljeba nego što sam trebala ali 1 dan se malo toleriše je li :lol: biće sve lakše i lakše....laku noć drage moje virtuelene druge,dobro se naspavajte.....mada....mogla bih da poželim i neprospavane noći,ljepljive i znojave i vreeelleeee..uhhhh... :oops: :oops: :oops: :wink:
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm

Post od KARIN »

cao devojke!vidim da je staro drustvo na okupu pa resih da vam se pridruzim :lol: jedino vas mogu da davim sa svojim problemom(koliko sam omrsala,za koliko dana,zasto nisam omrsala...).skoro mesec dana sam na intoleranciji.rezultat-3.5kg.ali uvek to ali zadnjih nekoliko dana vaga se nepomera.nadam se da mi to nece ubiti volju da neprekidam sa dijetom.veliki pozzzzzz i kiss............
Zaključana tema