ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 7:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zene, ala ste se raspustile! Bolje, bre, da se nadjemo i izadjemo sve napolje, barem da nismo kod kuce, pa da cantramo, nego ovako. Izbacice nas!
Poslednja izmena od veksi u Pet Feb 08, 2008 9:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 7:13 pm
Cao, evo me, bila sam u guzvi s poslom. To je kod mene tako - kampanjski nekako pomalo. Super je ovo, ali nisam sigurna da li je ovo mesto za cantranje ovakve vrste. Bolje da vidimo neku varijantu cet ruma negde.
Sta se desava sa onom pirinac dijetom? Ko bese krenuo za Kzojom da proba? Leajj, jesi ti kod kuce ili jos na poslu?
Sta se desava sa onom pirinac dijetom? Ko bese krenuo za Kzojom da proba? Leajj, jesi ti kod kuce ili jos na poslu?
Evo jedna dijetica gde se gubi od 500 do 800 grama dnevno pa kome nije tesko neka proba:
DORUCAK:musli(1 kasika razanih pahuljica koje su prenocile u vodi,1 vocka izrendana,supena kasika grozdjica,malo mlevenih oraha,kasicica meda,pola limuna,3 supene kasike vode i 1 supena kasika mleka).Posle toga pojesti 1 tost sa malo putera,1 solju mleka ili nes kafe.
UZINA:casa vocnog ili povrcnog soka i 10 semenki suncokreta.
RUCAK:solja kuvanog pirinca,1 veliki bareni krompir i salata bilo koja bez zacina koliko hoces.
UZINA:1 tost,malo salate.
VECERA:musli,tost i malo salate
DORUCAK:musli(1 kasika razanih pahuljica koje su prenocile u vodi,1 vocka izrendana,supena kasika grozdjica,malo mlevenih oraha,kasicica meda,pola limuna,3 supene kasike vode i 1 supena kasika mleka).Posle toga pojesti 1 tost sa malo putera,1 solju mleka ili nes kafe.
UZINA:casa vocnog ili povrcnog soka i 10 semenki suncokreta.
RUCAK:solja kuvanog pirinca,1 veliki bareni krompir i salata bilo koja bez zacina koliko hoces.
UZINA:1 tost,malo salate.
VECERA:musli,tost i malo salate
evo i ja stigla!Ovako,niko me nije ukrao a bolje bi bilo da jeste
mislim,neko muškoooo....ali ništa.Samo gledanje bez cilja
Grazza,nadam se da se rekreiraššš baššššš hehehehe...reci tom svom da ti je potreban kalorijski deficit pa neka se malo potrudi
ja evo zvršila svoj 1 dan sa malo više hljeba nego što sam trebala ali 1 dan se malo toleriše je li
biće sve lakše i lakše....laku noć drage moje virtuelene druge,dobro se naspavajte.....mada....mogla bih da poželim i neprospavane noći,ljepljive i znojave i vreeelleeee..uhhhh...

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm
cao devojke!vidim da je staro drustvo na okupu pa resih da vam se pridruzim
jedino vas mogu da davim sa svojim problemom(koliko sam omrsala,za koliko dana,zasto nisam omrsala...).skoro mesec dana sam na intoleranciji.rezultat-3.5kg.ali uvek to ali zadnjih nekoliko dana vaga se nepomera.nadam se da mi to nece ubiti volju da neprekidam sa dijetom.veliki pozzzzzz i kiss............