Dundica ! napisao:E slusaj Grazzo ,Leaj....i ostale devojke
ajd da se lepo organizujemo i za nedelju dana smrsamo jos po 3kg,a?
Sto se mrstis Grazzo? Vidim te....ajd lepo da smrsamo.
Ovaj pirinac mi nesto ne obecava,picemo ga ,niko ne kaze da necemo...nego dajte nesto radikalnije.......da cujem ideje.
koji si mi ti optimista draga moja! hehehe meni trebam makar 2 nedelje za 2kg zdravog mrsavljenja! hehe
Pa ja se slazem za radikalnije mere, sex pre i posle jela
Lealaj na slici si kao bombona
Imam digitalnu vagu i merim se bockey, ali me ove semenke tako istruzu da provedem jutro malo na vagi malo znas gde hehe
Nemoj da izazivas.... ali posto vec jesi, evo predloga:
Jabuke i svo to voce koje 'struze' zeludac od ustajanja do podneva, uz nezasladjeni caj (o kafi ni govora).
Za rucak probareno povrce (najbolje boranija, kazu da je dobra za dijetu, a ja je tako mrzim....).
Sledeca uzina je jogurt. Onaj od 0.5% sto lici na zamucenu vodu.
I nista do sledecih jabuka!
Uzas! Ali verujte da sam cula i za takve 'rezime'. Ja ne mogu! Nikada se necu odreci cokolade! To je za mozdani napor! Prosto je neophodna za rad
Nemoj da izazivas.... ali posto vec jesi, evo predloga:
Jabuke i svo to voce koje 'struze' zeludac od ustajanja do podneva, uz nezasladjeni caj (o kafi ni govora).
Za rucak probareno povrce (najbolje boranija, kazu da je dobra za dijetu, a ja je tako mrzim....).
Sledeca uzina je jogurt. Onaj od 0.5% sto lici na zamucenu vodu.
I nista do sledecih jabuka!
Uzas! Ali verujte da sam cula i za takve 'rezime'. Ja ne mogu! Nikada se necu odreci cokolade! To je za mozdani napor! Prosto je neophodna za rad
Alo bre pa ova nam uvede Hitlerski rezim ishrane...draga da ti nisi...?
bolje da cutim.
daj ubaci u ovaj meni jos koju kaloriju pa da pregovaramo.
martat napisao:Au pa bas i ne zvuci primamljivo.Ja ne mogu da izdrzim gladna ni malo.Ja po ceo dan nesto grickam,jedino se tako dobro osecam
znam, ali morala sam ... izazvala me je
Cini mi se da sam uspela malo da ubrzam metabolizam tako sto sam uvela 5 obroka (sto zdravijih, ali zaluta i poneki koktel), o nova godina je bezbedno prosla, onda sam bila bolesna... ali posle... nabacih 2kg samo u januaru i tako sam u depresiji zato sam danas i pocela sa tim zrnima. I uz vasu podrsku verujem u rezultat!