ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Joj, koje ludilo ovde
, ako ne smrsamo ima divno da se zabavimo
DA se predstavim, ja sam na dijeti iz koje sam izbacila psenicu, jecam, raz i ovas koji su mi se pokazali kao problem na testu tolerancije i ocekujem da za 3 meseca skinem 6 kg. Za sada, evo deseti dan nista, svi kilogrami na svom mestu.
Svima srecno skidanje kilograma

DA se predstavim, ja sam na dijeti iz koje sam izbacila psenicu, jecam, raz i ovas koji su mi se pokazali kao problem na testu tolerancije i ocekujem da za 3 meseca skinem 6 kg. Za sada, evo deseti dan nista, svi kilogrami na svom mestu.

Svima srecno skidanje kilograma

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam rekla da necu da se svadjam, vec sam vam lepo rekla. 
Inace ja sam stalno na nekoj dijeti. 5-6 dana jedem manje i kao malo splasnem.. i odem u kupovinu i ne mogu da odolim onim grickalicama.. Naravno, kupim neke i dodjem kuci i najedem se. I kao "cim pojedem ovo opet sam na dijeti"... Zato i nikad necu da smrsam...(mozda i hocu nekad).
Meni su problem 5-6 kg. Stomak, guza,kukovi..
Inace imam 63-4 kg, a visoka sam 168.
Pozzic

Inace ja sam stalno na nekoj dijeti. 5-6 dana jedem manje i kao malo splasnem.. i odem u kupovinu i ne mogu da odolim onim grickalicama.. Naravno, kupim neke i dodjem kuci i najedem se. I kao "cim pojedem ovo opet sam na dijeti"... Zato i nikad necu da smrsam...(mozda i hocu nekad).
Meni su problem 5-6 kg. Stomak, guza,kukovi..

Inace imam 63-4 kg, a visoka sam 168.

Pozzic
šta se to desilo dok me nije bilo
Ko se to svađao???Kakva je ovo strana?Mislim,ja nemam ništa protiv ali ne moramo se striktno držati teme o dijeti,nismo na kongresu i da,ne možemo se nikako dublje upoznati,to je ovako nemoguće,A malo šale nije na odmet nikome,da se lakše prebrodi glad i ostalo.Lelo,jesi ti ona što urasta?