ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

ja sam svuda pusila, na ulici, dok cekam prevoz, ukapirala sam da se zimi ocas posla razbolim al nisam htela da prestanem da pusim napolju pa mi se prehlade bronhije ma uzas blagi! neverovatno!

a tek panika kad ti ostane 1 cigara a ne znas gde je trafika?! pa upaljaci koji se pokvare uvece kasno, pa paljenje na ringlu, ma katastrofa!
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dundica ! »

meni bila panika kad vidim 10tak cigara ...bedak,jao ringla....bezbroj puta.
A da ne pricam o tome da sam sat i po ustajala ranije da popijem kafu i nasminkam se pre posla,a radila sam od 9 a ustajala u pola 8 da bi stigla autom na posao :o a treba mi 15 min od Karaburme do Dorcola mirne voznje.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

hej cure, ja od zadnjeg javljanja nisam popusila ni jednu cigaru. HEHE, pa gde ces jevrejinu goru pricu nego koliko para je potrosioooooooo :lol: a nisam stigla ni do polovine knjige. a upravo sam imala zucan razgovor od nekih 2 sata i rekla sam sebi e neces vala da zapalis, i nisam. Ponosna sam na sebe, idem dalje da citam. Lealaj, ma ti si srce sto si mi nabavila knjizicu :lol:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

leajj napisao:da li neko slucajno ima knjigu

7 navika uspesnih ljudi od Stefana Kovija?

ja vec mesecima pokusavam da je nadjem al je nigde nema. samo bi je pozajmila da iskopiram i vratila odmah! svi kazu da je super! a moja radoznalost je neumoljiva hihihi
Jeste super! Neverovatna cak :) Videcu gde je, pa je mozda donesem u subotu. Inace, ako ti vise odgovara imam je i u audio formatu :D hehe papirna je na srpskom, a audio na engleskom. I audio je meni mnogo bolja varijanta, kao da si na nekom predavanju, a Stiven je lik nevidjeni :) (pod uslovom da je ono stvarno njegov glas). Lici mi malo na Adizesa (ustvari, ne znam ko na koga lici, ali tu su negde... u smislu humora i ponasanja na sceni).
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm

Post od JASSE »

:D bila sam na vecheri u kineskom restoranu nisam pushila,ni na pamet mi nije palo da bih to g..no stavila ponovo u usta nikada vishe fujfujfuj :evil:
naravno pushe ljudi,ali sam malo obratila paznju,mnogo manje nego pre,a i jedna tuzna stavka 3:1 odnos zene : mushkarci,auh ala se mi trudimo da se unishtimooooo :cry:
Leeaj jesi se ugojila puno kada si prestala da pushish??? Pardon jesi se ugojila uopshte zbog prestanka???
E Dundice svaka ti chast,na suvo prestati nije to lako...ali ova knjiga je br.1
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm

Post od JASSE »

grazza napisao:hej cure, ja od zadnjeg javljanja nisam popusila ni jednu cigaru. HEHE, pa gde ces jevrejinu goru pricu nego koliko para je potrosioooooooo :lol: a nisam stigla ni do polovine knjige. a upravo sam imala zucan razgovor od nekih 2 sata i rekla sam sebi e neces vala da zapalis, i nisam. Ponosna sam na sebe, idem dalje da citam. Lealaj, ma ti si srce sto si mi nabavila knjizicu :lol:
Pushi Grazzo makar i na silu,dok chitash knjigu PUUUUSHI!!!
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Mislim,da je samo pitanje srece bilo u mom slucaju.
Ostaviti pusenje iz cista mira :roll: skoro neverovatno.I sto je vrlo interesantno nisam se ugojila za godinu i po nego smrsala oko7-8kg...u padu sam s kilazom. :lol: Redak slucaj...mada sam stvarno stalno bila na nekoj dijeti i krsila sam iste i pocinjala iznova...ali i skidala kg :lol:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

I ja sam odjednom rekla sebi nema pusenja ,i vise ga nije bilo.Nisam se tada ugojila jer sam svojevremeno bila na nekoj svojoj dijeti pa sam tada srsala 10 kg,i nikada ih nisam ni vratila.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

JASSE napisao::D bila sam na vecheri u kineskom restoranu nisam pushila,ni na pamet mi nije palo da bih to g..no stavila ponovo u usta nikada vishe fujfujfuj :evil:
naravno pushe ljudi,ali sam malo obratila paznju,mnogo manje nego pre,a i jedna tuzna stavka 3:1 odnos zene : mushkarci,auh ala se mi trudimo da se unishtimooooo :cry:
Leeaj jesi se ugojila puno kada si prestala da pushish??? Pardon jesi se ugojila uopshte zbog prestanka???
E Dundice svaka ti chast,na suvo prestati nije to lako...ali ova knjiga je br.1
pa jesam sigurno jedno 3kg :oops: al vidis trudim se da to skinem. mislim da sam se ugojila uglavnom od neakcije vise nego od nekog prejedanja u zamenu za cigare ako ti to nesto znaci :)
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

bockey napisao:
leajj napisao:da li neko slucajno ima knjigu

7 navika uspesnih ljudi od Stefana Kovija?

ja vec mesecima pokusavam da je nadjem al je nigde nema. samo bi je pozajmila da iskopiram i vratila odmah! svi kazu da je super! a moja radoznalost je neumoljiva hihihi
Jeste super! Neverovatna cak :) Videcu gde je, pa je mozda donesem u subotu. Inace, ako ti vise odgovara imam je i u audio formatu :D hehe papirna je na srpskom, a audio na engleskom. I audio je meni mnogo bolja varijanta, kao da si na nekom predavanju, a Stiven je lik nevidjeni :) (pod uslovom da je ono stvarno njegov glas). Lici mi malo na Adizesa (ustvari, ne znam ko na koga lici, ali tu su negde... u smislu humora i ponasanja na sceni).
moze oba please?! JAO DIVNA SI STVARNO!!!!!!!!!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

e sad jedan poklon

meseceve me do juna jer sam nekog zeznula ne znam kako mi je to uspelo! :(

februar
14.2. u 04.33
21.2. u 04.30
29.2. u 03.18

mart
07.3. u 18.14
14.3. u 11.46
21.3. u 19.40
29.3. u 22.47

april
06.4. u 05.55
12.4. u 20.32
20.4. u 12.25
28.4. u 16.12

maj
05.5. u 14.18
12.5. u 05.47
20.5. u 04.11
28.5. u 04.57

jun
03.6. u 21.23
10.6. u 17.04
18.6. u 19.30
26.6. u 14.10
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

e necu jasse da pusim necuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol:
dobar dan devojke, idem poslepodne do cika doce, da vidi da li sam zdrava pa da mogu sve da vas izljubim u subotu hehe
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

doktor ce ti reci zdrava si ko dren! ti bila na bolovanju? ti? a sto ste smrali od ponedeljkaaaaaaaaaaa
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

hej pa danas je i mjena....super... bas ti hvala leajj...
taman sam i planirala da dans probam vodeni,a ovo ce biti jos jedan plus za izdrzati....
e da pozdrav svima... :oops:
vidim da ce pasti i neko okupljanje,bas super.... :lol:
i jos nesto svim curama koje pokusavaju ostaviti pusenje drzim palceve i zelim vam puno srece i strpljenja,a sto manje iskusenja :evil: ..da istrajete i odviknete se tog poroka....ja sam zakleti antipusac...ali znam koliko je tesko ostaviti ih,tako da vam svima saljem puuuno podrske....
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Leajj aj budi drug, pa mi reci za cega su vam ove mene? hvala
Zaključana tema