ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
ja sam svuda pusila, na ulici, dok cekam prevoz, ukapirala sam da se zimi ocas posla razbolim al nisam htela da prestanem da pusim napolju pa mi se prehlade bronhije ma uzas blagi! neverovatno!
a tek panika kad ti ostane 1 cigara a ne znas gde je trafika?! pa upaljaci koji se pokvare uvece kasno, pa paljenje na ringlu, ma katastrofa!
a tek panika kad ti ostane 1 cigara a ne znas gde je trafika?! pa upaljaci koji se pokvare uvece kasno, pa paljenje na ringlu, ma katastrofa!
hej cure, ja od zadnjeg javljanja nisam popusila ni jednu cigaru. HEHE, pa gde ces jevrejinu goru pricu nego koliko para je potrosioooooooo
a nisam stigla ni do polovine knjige. a upravo sam imala zucan razgovor od nekih 2 sata i rekla sam sebi e neces vala da zapalis, i nisam. Ponosna sam na sebe, idem dalje da citam. Lealaj, ma ti si srce sto si mi nabavila knjizicu 

Jeste super! Neverovatna cakleajj napisao:da li neko slucajno ima knjigu
7 navika uspesnih ljudi od Stefana Kovija?
ja vec mesecima pokusavam da je nadjem al je nigde nema. samo bi je pozajmila da iskopiram i vratila odmah! svi kazu da je super! a moja radoznalost je neumoljiva hihihi

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

naravno pushe ljudi,ali sam malo obratila paznju,mnogo manje nego pre,a i jedna tuzna stavka 3:1 odnos zene : mushkarci,auh ala se mi trudimo da se unishtimooooo

Leeaj jesi se ugojila puno kada si prestala da pushish??? Pardon jesi se ugojila uopshte zbog prestanka???
E Dundice svaka ti chast,na suvo prestati nije to lako...ali ova knjiga je br.1
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Pushi Grazzo makar i na silu,dok chitash knjigu PUUUUSHI!!!grazza napisao:hej cure, ja od zadnjeg javljanja nisam popusila ni jednu cigaru. HEHE, pa gde ces jevrejinu goru pricu nego koliko para je potrosiooooooooa nisam stigla ni do polovine knjige. a upravo sam imala zucan razgovor od nekih 2 sata i rekla sam sebi e neces vala da zapalis, i nisam. Ponosna sam na sebe, idem dalje da citam. Lealaj, ma ti si srce sto si mi nabavila knjizicu
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Mislim,da je samo pitanje srece bilo u mom slucaju.
Ostaviti pusenje iz cista mira
skoro neverovatno.I sto je vrlo interesantno nisam se ugojila za godinu i po nego smrsala oko7-8kg...u padu sam s kilazom.
Redak slucaj...mada sam stvarno stalno bila na nekoj dijeti i krsila sam iste i pocinjala iznova...ali i skidala kg 
Ostaviti pusenje iz cista mira

pa jesam sigurno jedno 3kgJASSE napisao:bila sam na vecheri u kineskom restoranu nisam pushila,ni na pamet mi nije palo da bih to g..no stavila ponovo u usta nikada vishe fujfujfuj
![]()
naravno pushe ljudi,ali sam malo obratila paznju,mnogo manje nego pre,a i jedna tuzna stavka 3:1 odnos zene : mushkarci,auh ala se mi trudimo da se unishtimooooo![]()
Leeaj jesi se ugojila puno kada si prestala da pushish??? Pardon jesi se ugojila uopshte zbog prestanka???
E Dundice svaka ti chast,na suvo prestati nije to lako...ali ova knjiga je br.1

moze oba please?! JAO DIVNA SI STVARNO!!!!!!!!!bockey napisao:Jeste super! Neverovatna cakleajj napisao:da li neko slucajno ima knjigu
7 navika uspesnih ljudi od Stefana Kovija?
ja vec mesecima pokusavam da je nadjem al je nigde nema. samo bi je pozajmila da iskopiram i vratila odmah! svi kazu da je super! a moja radoznalost je neumoljiva hihihiVidecu gde je, pa je mozda donesem u subotu. Inace, ako ti vise odgovara imam je i u audio formatu
hehe papirna je na srpskom, a audio na engleskom. I audio je meni mnogo bolja varijanta, kao da si na nekom predavanju, a Stiven je lik nevidjeni
(pod uslovom da je ono stvarno njegov glas). Lici mi malo na Adizesa (ustvari, ne znam ko na koga lici, ali tu su negde... u smislu humora i ponasanja na sceni).
e sad jedan poklon
meseceve me do juna jer sam nekog zeznula ne znam kako mi je to uspelo!
februar
14.2. u 04.33
21.2. u 04.30
29.2. u 03.18
mart
07.3. u 18.14
14.3. u 11.46
21.3. u 19.40
29.3. u 22.47
april
06.4. u 05.55
12.4. u 20.32
20.4. u 12.25
28.4. u 16.12
maj
05.5. u 14.18
12.5. u 05.47
20.5. u 04.11
28.5. u 04.57
jun
03.6. u 21.23
10.6. u 17.04
18.6. u 19.30
26.6. u 14.10
meseceve me do juna jer sam nekog zeznula ne znam kako mi je to uspelo!

februar
14.2. u 04.33
21.2. u 04.30
29.2. u 03.18
mart
07.3. u 18.14
14.3. u 11.46
21.3. u 19.40
29.3. u 22.47
april
06.4. u 05.55
12.4. u 20.32
20.4. u 12.25
28.4. u 16.12
maj
05.5. u 14.18
12.5. u 05.47
20.5. u 04.11
28.5. u 04.57
jun
03.6. u 21.23
10.6. u 17.04
18.6. u 19.30
26.6. u 14.10
hej pa danas je i mjena....super... bas ti hvala leajj...
taman sam i planirala da dans probam vodeni,a ovo ce biti jos jedan plus za izdrzati....
e da pozdrav svima...
vidim da ce pasti i neko okupljanje,bas super....
i jos nesto svim curama koje pokusavaju ostaviti pusenje drzim palceve i zelim vam puno srece i strpljenja,a sto manje iskusenja
..da istrajete i odviknete se tog poroka....ja sam zakleti antipusac...ali znam koliko je tesko ostaviti ih,tako da vam svima saljem puuuno podrske....
taman sam i planirala da dans probam vodeni,a ovo ce biti jos jedan plus za izdrzati....
e da pozdrav svima...

vidim da ce pasti i neko okupljanje,bas super....

i jos nesto svim curama koje pokusavaju ostaviti pusenje drzim palceve i zelim vam puno srece i strpljenja,a sto manje iskusenja