ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

Izvinte samo da pitam u vezi ovih mesecevih mena, kakva je to dijeta? Ne jedes nista od tog trenutka kada pocinje pa do kada?
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

to je mjeseceva dijeta....od momenta kad nastupi 4:33h pa do sutra do 4:33h nista se ne jede...samo voda... kazu da se izgubi oko kilogram,ali je i dobra za ciscenje organizma... :wink:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

24h na vodi i to 4 puta mesecno :o
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

dr gico vec si cula hehe da da
mogu da vam kazem prvi put je tesko a posle je sve lakse
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Leajj,

Srecom da ova zima traje i traje pa imamo fore da skinemo koje kilo. :D
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

:wink:
al da ne verujes, ja jos i skinem od 68 do 62 a posle toga nema sanse! ne ne moracu da se uozbiljim hehe
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

odoh do cika doce, pisemo se posle. veliki cmokiccccccccccccc :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Leajj,

Koliko si visoka?Koja je tvoja idealna tezina?Ja 178cm,a trenutno imam 69,5kg.Strasno,bas sam se ugojila,pila neke hormone i bila sam gladna kao da sam trudna.Uzas,valjda ih vise necu piti
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

martat napisao:Leajj,

Koliko si visoka?Koja je tvoja idealna tezina?Ja 178cm,a trenutno imam 69,5kg.Strasno,bas sam se ugojila,pila neke hormone i bila sam gladna kao da sam trudna.Uzas,valjda ih vise necu piti
ja sam 165 a imam 68 i idealna mi je oko 60 +/-1kg

blagis se tebi! ti nemas nesto puno!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nemam po tabeli ali imam na oko :D .Kruna zena!To kad cujem hocu da poludim,kao da sam kobila,ali sta ces mi krupne bi da budemo sitne,niske bi da budu visoke....A u 8-om razredu sam bila najniza u razredu a onda se sve promenilo hehe
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

meni sve u stomaku uf
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Joj drage dame, pokusavam da vas razumem, svaki visak svakome smeta. Ali ja sam sa Grazzom u klubu (cm/kg) pa mi to sve nekako dodje, pravite problem tamo gde ga nema. Salim se naravno. Jednom mi je jedna drugarica objasnjavala da je meni lakse da skinem nego njoj (koja je u vasem klubu)... nije me preterano ubedila. Ali sam sama sebe ubedila visak je onda kada smeta, nevazno da odnos cm/kg.
ps. za kad se otprilike planira subota? imam vec neke obavezice, pa bih da uklopim sve :)
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Meni svuda ali uspecemo mi videces.Kad si ostavila cigarete izbacices ti i slatkise.Pre par godina ja izbacim slatko,hleb i veceru.Posle mesec ipo imala sam 10 kg manje.Tada sam imala problem sa probavom pa sam pred spavanje uzimala neku smesu od suvih sljiva,smokvi,meda i sene pa mislim da mi je i to piomoglo.Tada sam bas super smrsala a dugo sam i drzala tu kilazu.A onda su mi uveli neke hormone(ginekoloski problemi).I onda su kilogrami neprimetno poceli da se vracaju.Naravno cela dijeta je bila propracena fizickom aktivnoscu(pesacenje brzim hodom i po 10 km tri puta nedeljno).Sada vozim sobni bajs ali to nije to.Brzi hod je zakon!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

ja ionako ne veceram hleb uglavnom jedem u vidu integralne kifle i to pola a ne celu ostaju mi samo slatkise dakle hehe

a kad cu da vezbam pojma nemam!

jeste bockey svakom njegova muka najgora hehe a za subotu jos niko nije rekao nikakvo vreme! ja sam tu od 9,30 i cekam kad god dodjete!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

nema nam graze!
mora da je neki zgodan doktor hihihihi
Zaključana tema