ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Bockey,drzimo ti palceve.Dobar ulov :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Mirno more Bockey.

leajj ja krenula da racunam citajuci knjigu: moje cigare 120 dinara x7 dana=840dinara

840 x 4 nedelje u mesecu =3360

120 x 365 dana=43.8oo dinara i to puta koliko godina pusim........kukuuuuuuuuuu pa mogla sam na 100000 liposukcija do sada. Jasse, proradila u meni jevrejska krvvvvvvvvvvv idem dalje da citam... :o
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Jedno fino letovanje godisnje ode.....
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

AUUUUUUUUUUUUUUU, Daco jel ti pusis?
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

opustena draga moja!
svasta te ceka do kraja knjige!
cmok
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Leajj draga ja necu tu knjigu.Strasno,bolje da ne znam.Pa ja nisam normalna,bar dok u glavi sabiram koliko mene to kosta a zalim se da mi novi nacin ishrane utice na budzet.Ma necu da racunam :roll:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

draga martat knjiga je o ostavljanju pusenja! a oni racunaju koliko su bacile para na njih tokom godina! samo bez panike molim hehe
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Devojke moze jedna mala story o cigarama iz mog iskustva?
Rekle ste "da"?Onda nastavljam....

Ja sam bila pusac do pre godinu i po dana i to ne neki bzv pusac nego pravi,onaj od dve do tri pakle dnevno i to Dvidofa(crni-classic) znaci 3x120=360 i tako dalje.....
360x7=2520x52nedelje=ne smem da racunam dalje jer nisam bas svaki dan dimila trecu,nekad samo dve :roll:

I drage moje odem kod drugarice na N.Bgd onako da se malo popricamo i nacnemo oko 8sati uvece po paklu ona svoju ja svoju...malo se zapricamo...do 3po pola noci...i ja ujutro da se javim na tel...cvrc...ni glasa...i prvo sta sam uradila pristavim kafu i zapalim cigaretu pa tek odem u kupatilo da operem zube...kad i dalje ni glasa.....jednostavno sam se otrovala i od tad nisam zapalila ni jednu cigaretu .
Niti planiram.Divan je osecaj kad ti garderoba ne smrdi na dim..i kosa i prsti....i koza mi je bolja....ma sve.
Ko ne veruje nek proveri,bacite cigare.Znam da je tesko i da se to dogadja slucajno bas kao meni.Ja nikad do tad nisam ni pomislila da ih ostavim,valjda mi je bilo tesko da se zamislim bez cigareta.
Probajte......
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Znam da je u pitanju ta knjiga zato i necu.Bolje da ne citam.Ja sam pusac i nisam jos razmisljala o tome da bacim cigarete.Ne,ne nisam spremna :D
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

e strasno dundice

al veruj mi da je dobra knjiga. nekako ti u glavu utuvi bez nekog posebnog ubedjivanja da je super stvar ostaviti cigare i plus ti da neki entuzijazam koji te drzi nedelju dana

kazu da ima i
easy way to lose weight hehe
al to jos nisam procitala a mozda je trebalo! i ne znam da li je prevedena na srpski ako nije ja se javljam hehe
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

a samo da znate i antony hopkins i richar branson (moj tzv idol, jer ima svoje ostrvo a to je i moja zelja) su ostavili pusenje uz pomoc ove knjige
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član

Post od Dundica ! »

U vremenskom periodu dok sam Ja bila pusac nije bilo sanse da nekog saslusam do kraja na temu "ostavljanja cigara" bash sam bila nekako tvrdoglava i ...ne znam izraz za opis mog ponasanja na tu temu...drcna recimo...nepristupacna...nervozna ...ma nisam htela da slusam nikog.
znaci nisam odlucila snagom volje da bacim cigare nego....prosto nisam mogla.
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

znas kako draga moja ja njih dve nesto nisam ubedjivala samo sam im rekla sta je meni pomoglo hehe a mene niko nije ni ubedjivao hehe ja to je bilo jednakost sa cigaretom. znaci zar na zar. i dalje se cude da sam to ostavila hehe
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član

Post od Dundica ! »

leajj napisao:znas kako draga moja ja njih dve nesto nisam ubedjivala samo sam im rekla sta je meni pomoglo hehe a mene niko nije ni ubedjivao hehe ja to je bilo jednakost sa cigaretom. znaci zar na zar. i dalje se cude da sam to ostavila hehe
Ja tek sad ukapirala da si ti incijator :roll: auuuuuu
I ti si bila pusac?
uf kakva sreca sto si se resila tog groznaog ropstva.Ja sam bila uzasno spora dok sam pusila....pila sam vise kafu....stalno sam odgadjala kretanje tj. polazak ono u fazonu cek dok ispalim jos jednu.....katastrofa.
Sve mi se vrtelo oko te navike i sve sam obaveze organizovala na tu temu...prvo kafa i cigara na miru pa tek ostalo......uf
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

da li neko slucajno ima knjigu

7 navika uspesnih ljudi od Stefana Kovija?

ja vec mesecima pokusavam da je nadjem al je nigde nema. samo bi je pozajmila da iskopiram i vratila odmah! svi kazu da je super! a moja radoznalost je neumoljiva hihihi
Zaključana tema