Jao okupljanje u subotu,smrc... bez mene....
verovatno ne zauvek .... ali zasto sad u startu bez mene....
....rekoh li nesto o 13prasetu...ja uvek zadnja......
ajd bar da se uslikate i da mi nekako posaljete slike.
Leaj draga ti si mi za to zaduzena....uf 'ocu slike .....
vec Vas sve zamisljam...kako pricate i smejete se...
i sve ste mrsave i zgodne...a ja pocela da vracam kile i daleko sam jednu svetlosnu godinu i jos koji km pride...i .....
Posle chitanja knjige,ja sam ostala u shoku,prvo sam se smejala i dalje se smeshkam od juche po podne,malo sam plakala nad svojom gluposhcu i tako....JOJ SHTO SAM BILA GLUUUUUUPA JOOOJ,DA GLUPOST BOLI- UMRLA BIH U NAJGORIM MUKAMA
JASSE napisao:Posle chitanja knjige,ja sam ostala u shoku,prvo sam se smejala i dalje se smeshkam od juche po podne,malo sam plakala nad svojom gluposhcu i tako....JOJ SHTO SAM BILA GLUUUUUUPA JOOOJ,DA GLUPOST BOLI- UMRLA BIH U NAJGORIM MUKAMA
Ajd da se ne vracam .....o kojoj knjizi je rec.....?
Jel' za preporuku ili je osrednje ocenjujes?
Dundica ! napisao:Jao okupljanje u subotu,smrc... bez mene....
verovatno ne zauvek .... ali zasto sad u startu bez mene....
....rekoh li nesto o 13prasetu...ja uvek zadnja......
ajd bar da se uslikate i da mi nekako posaljete slike.
Leaj draga ti si mi za to zaduzena....uf 'ocu slike .....
i sve ste mrsave i zgodne...a ja pocela da vracam kile i daleko sam jednu svetlosnu godinu i jos koji km pride...i .....
ja se ne slikam dok ne smrsam hehehe al ako neko ponese aparat slikacu!
ajde kakvo 13 praste molim te kako tako kazes
hehe ja iskreno verujem u ovaj pirinac da ce nesto uraditi sa mnom
od danas sebi odredih jedino cokoladu za kuvanje 1 kockicu ako kriziram ostale slatkise nista! i gledacu manje testa
[quote="Dundica !"]
i sve ste mrsave i zgodne...a ja pocela da vracam kile i daleko sam jednu svetlosnu godinu i jos koji km pride...i .....[/quote]
Ja se prva prijavljujem da nisam mrsava,muzu sam "zgodna",sebi NISAM.A sto se tice daljine ja sam daleko 2 svetlosne godine.Zaista cu se potruditi da u subotu dodjem bar na pola sata.Znate kako je kad imate samo dva dana (jos idem i kod dr"gise").Nosim aparat,ima da ga nastelujem tako da SVE budemo tvigi
ja imam najbolju doktorku na svetu! Ne samo da me je podrzala u pirincu, nego mi je preporucila Apetit Blocker (na bazi jabukovog sirceta, ali i inulina koji nabubri [posto se pije pre jela] i prosto te natera da manje jedes). Isto tako mi je rekla da un dijeta nije losa, sad samo ja da se nateram da pocnem...
Pozdrav za sve! Ja veceras ponovo u zivot, valjda cu imati vise srece nego prethodni put