ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ma nisam cure, citam knjigu i nemogu da se odvojim od nje. Jos malo je zavrsavam, doktor nije zgodan ali je rekao da sam zdrava, doduse jos kasljem, ali mogu sve da vas izljubim u subotu. Veliki cmokic do subote, idem da citam. Ma rekoh vam ja jarac je jarac, od juce popodne nisam zapalila ni jednu cigaru 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Eto rekoh ti jagrazza napisao:Ma nisam cure, citam knjigu i nemogu da se odvojim od nje. Jos malo je zavrsavam, doktor nije zgodan ali je rekao da sam zdrava, doduse jos kasljem, ali mogu sve da vas izljubim u subotu. Veliki cmokic do subote, idem da citam. Ma rekoh vam ja jarac je jarac, od juce popodne nisam zapalila ni jednu cigaru

A A.K je stvarno chudotvorac!
Dobro jutro moje dame!!
Jutros popila 9 zrno pirinca, sada pijem kafu bez cigarete naravno, uopste mi ne padaju napamet, super se osecam(jedino jos uvek kasljem kao magarac) ali to cemo zanemariti.
Kako su svi ostali, ja sam danas malo zauzeta imam neke obaveze, ali cu popodne da se pisem, ako se nesto dogovorite za sutra obavezno javljajteeeeee.
Martat, dolazis li Daco, Dundice i ostali od Vardara pa do Triglava vidimo li se sutraaaaaaaaaaaa?
Jutros popila 9 zrno pirinca, sada pijem kafu bez cigarete naravno, uopste mi ne padaju napamet, super se osecam(jedino jos uvek kasljem kao magarac) ali to cemo zanemariti.
Kako su svi ostali, ja sam danas malo zauzeta imam neke obaveze, ali cu popodne da se pisem, ako se nesto dogovorite za sutra obavezno javljajteeeeee.
Martat, dolazis li Daco, Dundice i ostali od Vardara pa do Triglava vidimo li se sutraaaaaaaaaaaa?

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja subotom imam obavezu prema klincima,osim ako ih ne uzme moja mama,a to ne znam do ujutru
Ja se nadam da ce ih uzeti,a u tom sluchaju,ja svakako moram da koristim to slobodno vreme, da opajem knjizare i vidim shta ima novo od filmova na tezgama po Knezu 
A... dobro malo i butici ...
U Diesel stigle nove stvarchice... hmmm moja omiljena firma za garderobu.
E, dosta sam mashtala,evo me u realnosti,dakle ako mama uzme slinavce,eto mene kod vas!

A... dobro malo i butici ...

U Diesel stigle nove stvarchice... hmmm moja omiljena firma za garderobu.
E, dosta sam mashtala,evo me u realnosti,dakle ako mama uzme slinavce,eto mene kod vas!
Poslednja izmena od JASSE u Pet Feb 15, 2008 9:54 am, izmenjeno 1 put ukupno.