ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Vrlo bitna stvar da ne zaboravim, ima WC, tako da drage neerice, pirincarke i intolerantne nema prepreka za subotu. ko pije kafu bez kofeina neka ponese za sebe, necemo da bacamo gazdaricu u trosak. Klopu isto svako nosi sebi, nema grebanja hehehe :lol: i nemoj da je neko poneo burek sa mesom, bicu u stanju da pustim krv. Naravno ne svoju :roll:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

grazza napisao: ne da je tip nego TIIIIIIPPPPPPPPPPPPP. wowwwwwwwwwwww. Zato cure osmeh na lice a klopu u torbice i javite za vreme.
U takvim slucajevima, NEMA KLOPE!! Kako mozes da se smesis sa punim ustima!? Ili se misli na flertovanje preko viljuske, i bockanje u prazno, i kao ... al smo se najeliiii hihihihih
grazza napisao: nemoj da je neko poneo burek sa mesom, bicu u stanju da pustim krv. Naravno ne svoju :roll:
HAHAHA umreh od smeha! To valjda zato sto sve zamisljam kao realno. To mi se desava i kada citam. Kad gledam film, takodje, onda pre filma sebi utuvim da je to samo umetnicko delo. Mora da postoji neko ime za to... ali koga briga :)
Jako mi je drago sto cemo se videti :D

ps. kad smo kod filmova, jeli neka gledala Carlston?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Bockey,dok neki novi film dodje u moj grad vec ga pola sveta odgledalo :D .Sta sam ja sve planirala u subotu da uradim,cini mi se da ce mi biti bas malo vremena za sve.Pa dok se ja svima vama ispricam...A moram i do cika doktora-uh!Ma stici cu ja sve ,samo da me nesto ne spreci da dodjem.Imam osecaj da cete mi sve posle nedostajati tako da ce mi sama pomisao da vi ostajete u Bgd a ja ne, tesko pasti :cry:
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

leajj,da "nisu vratiće se rode"bile kod tebe?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, pa to je najmanji problem idemo svi sa tobom ti imas tako dobre recepte proglasavam te najboljom kuvaricom. Mi dodjemo a ti spremas klopu. hehehe :lol:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dogovoreno,ali predlazem da to bude na leto.Ovde je tada tako lepo.Jezero,kupanje,turisti(muski)...
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

Grazzo ja sam prochitala i necu nishta da ti kazem,kada prochitash i ti onda cemo zajedno da se razpishemo :roll: A imacemo i o chemu!!!
Ljubim te
LEEAJ TI SI ANDJEO :wink:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

[quote="bockey"

ps. kad smo kod filmova, jeli neka gledala Carlston?[/quote]

ja bila pre neko vece! meni se svideo. ne vodlim katarinu radivojevic al sve ostalo je super! narocito fotografija i kostimi!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

vjera napisao:leajj,da "nisu vratiće se rode"bile kod tebe?
hehehe nisu oni ta serija ce tek da budu

zakleli su me na cutanje :wink:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

JASSE napisao:Grazzo ja sam prochitala i necu nishta da ti kazem,kada prochitash i ti onda cemo zajedno da se razpishemo :roll: A imacemo i o chemu!!!
Ljubim te
LEEAJ TI SI ANDJEO :wink:
jasse hvala, al nisam ja sam obicna beogradska devojka :D a ne znam zasto si mi udelila ovakav velicanstven kompliment?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ma lealaj ti si moja dobra vila, kakva obicna devojka i da te vise nisam cula :evil:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

grazza napisao:Ma lealaj ti si moja dobra vila, kakva obicna devojka i da te vise nisam cula :evil:
jesi videla pp?

kako ti je danas?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

cuj videla, i poslala odgovor a jesi li ga primila?
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

PORUKA ZA LEEAJ ANDJELICU:D :D
Zato hto sam ja pestala da pushim I NIKADA VISHE U ZIVOTU TO SMECE ODVRATNO NECU UZETI U RUKE!!!
Josh jednom Leeaj hvala :) :) :) :) :)
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

:wink: nema na cemu
ine treba
Zaključana tema