Vrlo bitna stvar da ne zaboravim, ima WC, tako da drage neerice, pirincarke i intolerantne nema prepreka za subotu. ko pije kafu bez kofeina neka ponese za sebe, necemo da bacamo gazdaricu u trosak. Klopu isto svako nosi sebi, nema grebanja hehehe i nemoj da je neko poneo burek sa mesom, bicu u stanju da pustim krv. Naravno ne svoju
grazza napisao: ne da je tip nego TIIIIIIPPPPPPPPPPPPP. wowwwwwwwwwwww. Zato cure osmeh na lice a klopu u torbice i javite za vreme.
U takvim slucajevima, NEMA KLOPE!! Kako mozes da se smesis sa punim ustima!? Ili se misli na flertovanje preko viljuske, i bockanje u prazno, i kao ... al smo se najeliiii hihihihih
grazza napisao: nemoj da je neko poneo burek sa mesom, bicu u stanju da pustim krv. Naravno ne svoju
HAHAHA umreh od smeha! To valjda zato sto sve zamisljam kao realno. To mi se desava i kada citam. Kad gledam film, takodje, onda pre filma sebi utuvim da je to samo umetnicko delo. Mora da postoji neko ime za to... ali koga briga
Jako mi je drago sto cemo se videti
ps. kad smo kod filmova, jeli neka gledala Carlston?
Bockey,dok neki novi film dodje u moj grad vec ga pola sveta odgledalo .Sta sam ja sve planirala u subotu da uradim,cini mi se da ce mi biti bas malo vremena za sve.Pa dok se ja svima vama ispricam...A moram i do cika doktora-uh!Ma stici cu ja sve ,samo da me nesto ne spreci da dodjem.Imam osecaj da cete mi sve posle nedostajati tako da ce mi sama pomisao da vi ostajete u Bgd a ja ne, tesko pasti
Martat, pa to je najmanji problem idemo svi sa tobom ti imas tako dobre recepte proglasavam te najboljom kuvaricom. Mi dodjemo a ti spremas klopu. hehehe
Grazzo ja sam prochitala i necu nishta da ti kazem,kada prochitash i ti onda cemo zajedno da se razpishemo A imacemo i o chemu!!!
Ljubim te
LEEAJ TI SI ANDJEO
JASSE napisao:Grazzo ja sam prochitala i necu nishta da ti kazem,kada prochitash i ti onda cemo zajedno da se razpishemo A imacemo i o chemu!!!
Ljubim te
LEEAJ TI SI ANDJEO
jasse hvala, al nisam ja sam obicna beogradska devojka a ne znam zasto si mi udelila ovakav velicanstven kompliment?