ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

ne budi tuzna draga martat

ja sam nekog cudnog kova, ja se svuda brzo adaptiram i ne mogu reci da mi bgd nedostaje kad nisam tu. nekako, uvek se radujem kad idem a malo sam mrzovoljna kad slecem ovde hehehe

mozda sam s venere ipak! hehehe
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

leajj mi smo izgleda od iste sorte. Ja mogu gde hoces, za cas se adaptiram. hehe.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="grazza"]Martat draga, ja se nadam da dolazis sama, pa cemo da proslavimo sa pirincem i nerom hihi, i obidjemo nas rodni grad[/quote]

Ja cu tebe da upoznam sa mojom mamom,nekako imam osecaj da bi se bas slagale.I ona je uvek za akciju.A sto je najbolje ona je vise od 4 meseca na intoleranciji pa da razmenjujete iskustva :D .A mozda i sretnete neke intolerantne "deckice"
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Leajj,Grazza adaptirala sam se ja ali sta cu kada bih da budem na dva mesta istovremeno.Ovo je mali grad u kome zivim i sve se radi polako,bez zurbe.Nije kao Beograd.Ali fali mi,sta cu.Eto,da zivim u Bgd ja bih jos odavno dosla u click a Grazzu bih upoznala jos pre mesec dana,a ovako...
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Subota? Hajde stvarno da se sve vidimo :) Imam osecaj da bi mogle da heklamo (svidja mi se taj izraz, bolje nego da kokodacemo) satima... Javite kad gde sta :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga, jedva cekam da dodjes i da se upoznamo, a i da upoznam mamu, mada se mozda i znamo, pa Beograd je ustvari veliko selo hehe.

A kada dodjes pravimo zurku kod mene pa u cliku, svi ste pozvani/

Jaseee ja pocinjem da citam knjigu, na kojoj si ti strani? nemoj da zuris da te stignem> upravo mi bila dobra vila i donela knjigu. Cmokic za moju dobru vilu
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

dobra ideja, hajde da napravimo plan za subotu ko je za strikanje, pardon heklanje? i molim pored svakog imena vrsta dijete da spremim klopu hehe
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[quote="grazza"] a i da upoznam mamu, mada se mozda i znamo, pa Beograd je ustvari veliko selo hehe.

[/quote]

Ne bi me cudilo i da se poznajete,bas ste nekako slicne. :D

Znaci dogovorile smo se alapacice,ako dodjem u subotu ja se prvo javim Leajj a ostale onda da dodju u click.Ako bude guzva Leajj ce nam na vreme rezervisati mesto za "heklanje".Bockey i meni se svidja ova rec :D
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Jupi! :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

pao dogovor, ali da povedes i mamu hehe. Mislim da smo mama i ja pribliznih godina pa da se ne osecam kao baba medju vama devojcicama :wink:
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

grazza napisao: Jasse, jel si to pocela da citas knjigu i vec ostavila cigare, pa cekaj meneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
:lol:
Grazzo knjigu sam pochela da chitam, tj. preshla sam vishe od pola,a poenta je da pushish dok chitash,ne mislim bukvalno da MORASH da drzish cigaretu u ruci zajedno sknjigom,ali videcesh u chemu je poenta,naravno sada sam ti zagolicala mashtu,ali ... videcesh :)
Leeaj meni odgovara svaka varijanta shto s vidjanja tiche :)
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

divnooooooo!
jedva cekam da mi sve dodjete! to je fenomenalna ideja!
valjda ova hladnoca uterala ljude u kuce i niko da mi dodje evenutalno jedan covek dnevno.
a u prosli cetvrtak cela ekipa sa snimanja neke serija svratila kod mene da se ugreju i onda mi je u petak i subotu cvetalo, a ja to objasnjavam da su mi oni povukli nogu i da se malo energija promesala.
ja sam spremna da vas primim u kakvom god broju zelite!!!!!
pitajte grazu kako je fina atmosfera (nije da bi da se samohvalim) ali mislim da cete uzivati a ja cu se topiti od miline jer ne odzvanjaju prazni zidovi (hehehe ovo se salim da vam udarim po emocijama :wink: ) hehehe
nema na cemu i drugi put
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

grazza napisao:pao dogovor, ali da povedes i mamu hehe. Mislim da smo mama i ja pribliznih godina pa da se ne osecam kao baba medju vama devojcicama :wink:
koliko puta da te opominjem da si mladja duhom nego mnoge devojcice? ti izgledas ko leptiric! nemoj tako vise da kazes! :o
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

hvala lealaj, ti si dobra vila, vidim da nas je sve vise i vise za subotu, bas me raduje. Atmosfera je fenomenalna, prosli put sam nasla tipa kod lealaj ne da je tip nego TIIIIIIPPPPPPPPPPPPP. wowwwwwwwwwwww. Zato cure osmeh na lice a klopu u torbice i javite za vreme.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,ja imam skoro 40 godina i uklopicemo se sigurno.Jedva cekam da vas sve vidim jer imam osecaj kao da se odavno poznajemo.Ha,a mozda se i poznajemo.
Zaključana tema