ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
[quote="grazza"]Martat draga, ja se nadam da dolazis sama, pa cemo da proslavimo sa pirincem i nerom hihi, i obidjemo nas rodni grad[/quote]
Ja cu tebe da upoznam sa mojom mamom,nekako imam osecaj da bi se bas slagale.I ona je uvek za akciju.A sto je najbolje ona je vise od 4 meseca na intoleranciji pa da razmenjujete iskustva
.A mozda i sretnete neke intolerantne "deckice"
Ja cu tebe da upoznam sa mojom mamom,nekako imam osecaj da bi se bas slagale.I ona je uvek za akciju.A sto je najbolje ona je vise od 4 meseca na intoleranciji pa da razmenjujete iskustva

Martat draga, jedva cekam da dodjes i da se upoznamo, a i da upoznam mamu, mada se mozda i znamo, pa Beograd je ustvari veliko selo hehe.
A kada dodjes pravimo zurku kod mene pa u cliku, svi ste pozvani/
Jaseee ja pocinjem da citam knjigu, na kojoj si ti strani? nemoj da zuris da te stignem> upravo mi bila dobra vila i donela knjigu. Cmokic za moju dobru vilu
A kada dodjes pravimo zurku kod mene pa u cliku, svi ste pozvani/
Jaseee ja pocinjem da citam knjigu, na kojoj si ti strani? nemoj da zuris da te stignem> upravo mi bila dobra vila i donela knjigu. Cmokic za moju dobru vilu
[quote="grazza"] a i da upoznam mamu, mada se mozda i znamo, pa Beograd je ustvari veliko selo hehe.
[/quote]
Ne bi me cudilo i da se poznajete,bas ste nekako slicne.
Znaci dogovorile smo se alapacice,ako dodjem u subotu ja se prvo javim Leajj a ostale onda da dodju u click.Ako bude guzva Leajj ce nam na vreme rezervisati mesto za "heklanje".Bockey i meni se svidja ova rec
[/quote]
Ne bi me cudilo i da se poznajete,bas ste nekako slicne.

Znaci dogovorile smo se alapacice,ako dodjem u subotu ja se prvo javim Leajj a ostale onda da dodju u click.Ako bude guzva Leajj ce nam na vreme rezervisati mesto za "heklanje".Bockey i meni se svidja ova rec

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
grazza napisao: Jasse, jel si to pocela da citas knjigu i vec ostavila cigare, pa cekaj meneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Grazzo knjigu sam pochela da chitam, tj. preshla sam vishe od pola,a poenta je da pushish dok chitash,ne mislim bukvalno da MORASH da drzish cigaretu u ruci zajedno sknjigom,ali videcesh u chemu je poenta,naravno sada sam ti zagolicala mashtu,ali ... videcesh

Leeaj meni odgovara svaka varijanta shto s vidjanja tiche

divnooooooo!
jedva cekam da mi sve dodjete! to je fenomenalna ideja!
valjda ova hladnoca uterala ljude u kuce i niko da mi dodje evenutalno jedan covek dnevno.
a u prosli cetvrtak cela ekipa sa snimanja neke serija svratila kod mene da se ugreju i onda mi je u petak i subotu cvetalo, a ja to objasnjavam da su mi oni povukli nogu i da se malo energija promesala.
ja sam spremna da vas primim u kakvom god broju zelite!!!!!
pitajte grazu kako je fina atmosfera (nije da bi da se samohvalim) ali mislim da cete uzivati a ja cu se topiti od miline jer ne odzvanjaju prazni zidovi (hehehe ovo se salim da vam udarim po emocijama
) hehehe
nema na cemu i drugi put
jedva cekam da mi sve dodjete! to je fenomenalna ideja!
valjda ova hladnoca uterala ljude u kuce i niko da mi dodje evenutalno jedan covek dnevno.
a u prosli cetvrtak cela ekipa sa snimanja neke serija svratila kod mene da se ugreju i onda mi je u petak i subotu cvetalo, a ja to objasnjavam da su mi oni povukli nogu i da se malo energija promesala.
ja sam spremna da vas primim u kakvom god broju zelite!!!!!
pitajte grazu kako je fina atmosfera (nije da bi da se samohvalim) ali mislim da cete uzivati a ja cu se topiti od miline jer ne odzvanjaju prazni zidovi (hehehe ovo se salim da vam udarim po emocijama

nema na cemu i drugi put