ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Cao svima!Ja se ceo dan nerviram jer mi ne radi internet.Crkao ADSL,sve vreme na monitoru pokazuje da komp.nije kablom povezan sa ADSL-om.Cacakala ja kablove ali nista.Nazovem telekom i svasta im kazem,ispljujem ih najstrasnije.Ali opet nista.Posle par sati proverim opet kablove kad ono na produznom kablu crkla bas ta uticnica na koju je prikacen ADSL>Ovim putem se jako puno izvinjavam TELEKOMU
.Grazza ti bas pravo zaribala a ja mislila da za vikend dodjem u Bgd.Sad necu posto si bolesna.
Leajj,napisi adresu Clicka,mozda svratim ako dodjem u subotu u Bgd

Leajj,napisi adresu Clicka,mozda svratim ako dodjem u subotu u Bgd
draga martat
adresa je rajiceva 14, tj kad ides knez mihajlovom ka kalemedanu predzadnja levo.
jako se radujem da znas!!!!!!!
sta reci za njih. kad sam donela adsl ovde u internet i prikljucili odmah je crkao onaj ispravljac u koji se prikljucuje tel i modem... treba li reci da ne mozes nigde drugde da kupis osim da cekas da ti neko od njihovih dodje i zameni?
adresa je rajiceva 14, tj kad ides knez mihajlovom ka kalemedanu predzadnja levo.
jako se radujem da znas!!!!!!!
sta reci za njih. kad sam donela adsl ovde u internet i prikljucili odmah je crkao onaj ispravljac u koji se prikljucuje tel i modem... treba li reci da ne mozes nigde drugde da kupis osim da cekas da ti neko od njihovih dodje i zameni?
Grazza,drzim te za rec.
Ja sad jedva cekam da dodjem.Ljudi kada bi vi znali koliko meni Beograd nedostaje,ali ko mi je kriv niko me nije terao da odem.Mladost ludost!!!!Poruka za sve koje su mozda zaljubljene u nekoga ko nije iz vaseg grada:PUSTITE DA PRENOCI(vise noci) pa onda donesite odluku!!Ne kayem bas da se kajem ali fali mi moj grad
Ja sad jedva cekam da dodjem.Ljudi kada bi vi znali koliko meni Beograd nedostaje,ali ko mi je kriv niko me nije terao da odem.Mladost ludost!!!!Poruka za sve koje su mozda zaljubljene u nekoga ko nije iz vaseg grada:PUSTITE DA PRENOCI(vise noci) pa onda donesite odluku!!Ne kayem bas da se kajem ali fali mi moj grad