Leaj draga jel se to mi vidimo danas? jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, draga a na kojoj si dijeti sta jedes i pijes?hehe imam neru, pirinac zitarice.
Devojke zamislite dodju nam gosti a mi pravimo specijalitete od pirinca i zalivamo nerom . Ziveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Grazzo knjigica je 495 din i vredi svaki dinar VERUJ MI,pushim od 15 god. kao ciganka sa prekidima 4-5 puta po par nedelja... meseci,ali ova knjiga je meni stvarno chudo,evo josh je chitam i danas sam se chak rasplakala nad svojom gluposhcu (a mislila sam da sam bash pametna,a u p.m)cigare
Zašto niko neće da mi odgovori za test tolerancije!!!!
Ajde javite se pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee!
Kzoja o testovima imash bash dosta postova chak i na posebnoj temi o tome na ovom forumu,ali neshto skraceno bi izgledalo ovako:radi se na 2 nachina sa aparatom i preko krvi,ordinacija u Zemunu rade aparatom,a u Vojvode Dobrinjca preko krvi,ja sam danas zakazala u V.Dobrinjca,prvi slobodan termin 17.3!!!Sve ti pishe do sitnih detalja,samo malo izlistaj,imash i brojeve telefona i adrese od 3 ordinacije,Analaliza je najskuplja mislim oko 300 eura,ali ne znam zashto,ma imash sve u postovima chitaj!
leajj napisao:kupila! platila 470 jer sam clan kluba!
a a jase a nii mi verovala!
i ja sam e bila zarozala a tek kad sam prestala zato sam sad smeshko!
cmok
E ne shalim se sada,chim ugrabim 2 sata slobodno idemo u Grand Pleasure na zeleni chaj... moze?
Grazzo pridruzujesh se ja chastim imam vishe razloga
Naravno Grazzo kada ti bude bolje!!!