Ontario, nije tako jer se ja samo trenutno umirim i poverujem da mi nije nista. .ali uskoro ponovo pocnu sumnje na sve i svasta. Stalnim odlaskom lekaru se samo jos vise uplicem u vrzino kolo i to mora prestati! Naucicu vec da se nosim sa samom sobom i da naucim da volim svoje telo i da ga smatram zdravim.

Naravno, ono nije savrseno zdravo .. ali je "dovoljno" zdravo i to je kraj! Ne mogu vise tako da zivim, u neprestanom prekopavanju . .
Mama mi je danas priznala da nije 2 dana piskila

(zapravo samo malo, po pola soljice otprilike, par puta) i poludela sam od brige. Natekle su joj ruke i noge, ali pritisak joj je bio normalan, puls nizi .. Htela sam da je odmah vodim u hitnu pomoc da se pregleda .. ali nije htela. Ona ima komplikovanu cistu na jednom bubregu i uplasila sma se da joj nisu otkazali bubrezi.

Uzela je lek za izmokravanje i naterala sam je da popije par solja caja i posle su izgleda proradili

sad je ok. Stalno se sekiram za nju, sva mi je nekako nezna i kilava. ..
Ontario, Majo .. .svesna sam ja da je sve iz glave! Ja sam cele prosle godine samo osluskivala svoje srce, pipkala ga, merila puls. . .plus sam bila jako psihicki opterecena sto moram u ovim godinama da pijem lekove za srce. Onda mi je posle 5 meseci doktorka izbacila lekove i bila sam odusevljena!!! Od tada uospte ne razmisljam o srcu i ne brinem se. Imam povremeno tahikardije, osecam kao da ce mi iskociti srce .. ali ja popijem Persen ili pola Bromazepama i bude mi bolje.
Najgore je to sto paznju toliko preusmerimo na neki organ i toliko pocnemo da obracamo paznju na njega. . .da smo ubedjene da sa njim nesto nije u redu! A nije tako

Ja primecujem da neki od simptoma spontano nestaju kada pocnem da obracam paznju na neki drugi organ

Sta to znaci? To znaci da je sve iz glave i da treba da lecim svoju hipohondriju!!
Majo, bas lepo sto si se javila! Vidis, ti imas cak i javne nastupe, to bi mnogim "panicarima" bilo nemoguce. . .svaka ti cast na tome! I stalno kada pomislim na moje problema sa mamom, setim se tebe i vasih

i to mi da neku nadu i hrabrost da se borim, da ja budem jaka, da ja njoj dam snagu (mada ja nisam hrabra, ali se trudim da pred njom budem i da ona ne oseti taj moj strah - bolje receno uzas!!!

)
Ja sad odoh, mama me ceka na terasi da pijemo kafu!!
Puno vas pozdravljam i zelim vam da lepo provedete najveseliji hriscanski praznik Vaskrs i da Bog podari vama i vasim najdrazima sve najlepse, a najvise zdravlja!! HRISTOS VOSKRESE !!!!