aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Zdravo drustvo.Bas mi je zao sto vidim da ste u istim problemima.Ako vam je za utehu i ja ih imam,valjda je sve to zivot.Mama mi je bolje,bili smo na kontroli i lekar je iznenadjen kako moze tako dugo da hoda posle tako teske operacije.Svaki dan bas puno setamo,dokle god njoj prija.
Sto se mene tice,resila sam,obzirm da nisam bas pri parama da placam razgovore sa neki strucnim,da budem iskrena prema sebi i sama svoj terapeut.Razmislite malo koliko ima stvari koje sami sebi necete da priznate.neverovatno koliko sami sebi mozemo da pomognemo,realno,pa nasi problemi su samo nasi i samo mi mozemo da ih resimo.Strucno lice samo moze da posavetuje ali sve ostalo je u nasim glavama.Odatle i poticu sve ove fobije i strahovi.Oni su samo maska da bi se okupirali necim drugim da ne bi morali da razmisljamo i priznamo sebi sta je zaista problem a on je sigurno resiv uz mnogo truda.Sta ces!Sto se mora,mora se!Iako sam u debeloj guzvi i prezaposlena uvek treba naci vremena za razmisljanje o tome,nista vise nam ne treba tako da se ne mozemo vaditi na faktor,nemam vremena.,to mozemo dok radimo bilo sta drugo ili u nekoj pauzi.
Andjelija,ja mislim da je tvoja mama upravu,da previse razmisljas o tome.mi smo generalno skloni pesimizmu ali ako ne menjas sebe nece se ni tvoj zivot ni muka promeniti,to vazi i za mene i za Ontario!ne treba da ocekujes da drugi tome stanu na put,pa neces ni ti odjednom ali postepeno.u prvo vreme teraj sebe da na silu pozitivno razmisljas pa ce ti vremenom preci u naviku,sve se trenira.Ja sam ranije stalno merila puls,te preskace,te se obrzao pa sam resila da necu ni kad mi je lose,pa sam tako pocela i da zaboravljam na tu mogucnost i sada to jako retko radim a imam i sad tegobe.
Ontario,i ti zaboravljas na neke svoje mogucnosti,da menjas sebe,nece se svet promeniti i dokle god na to cekas bices nesrecna.Nije dovoljno,mi smo preosetljivi i to je sad to.Pa dobro,jesmo,ali tu valjda treba zdrav razum da stupi na snagu i kaze,pa valjda vidis da ti je lose,nije dobro biti takva,MENJAJ SE!Ako budes uspela avionom do tog drugog grada uspeces i do svoje majke,i sta ces time dobiti,nece samo Andjelija imati sigurnost majke nego i ti....
Dosta sam razmisljala o svemu i ja pokusavam da se borim,budem stroga prema sebi,od kukanja i samosazaljevanja nemam nista,sve mi je gore i sve manje vididm izlaz.
Predlazem vam da i vi probate,ne moze da skodi a do rezultata verovatno treba da prodje dosta vremena ali bolje i to nego NISTA.
Nadam se da ste svesne da je nas problem SAMO iz glave i nista vise.
Puno vas ljubim i pozdravljam!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

PorukaPoslao: Čet Apr 09, 2009 12:54 am Naslov:
Zdravo drustvo.Bas mi je zao sto vidim da ste u istim problemima.Ako vam je za utehu i ja ih imam,valjda je sve to zivot.Mama mi je bolje,bili smo na kontroli i lekar je iznenadjen kako moze tako dugo da hoda posle tako teske operacije.Svaki dan bas puno setamo,dokle god njoj prija.
Sto se mene tice,resila sam,obzirm da nisam bas pri parama da placam razgovore sa neki strucnim,da budem iskrena prema sebi i sama svoj terapeut.Razmislite malo koliko ima stvari koje sami sebi necete da priznate.neverovatno koliko sami sebi mozemo da pomognemo,realno,pa nasi problemi su samo nasi i samo mi mozemo da ih resimo.Strucno lice samo moze da posavetuje ali sve ostalo je u nasim glavama.Odatle i poticu sve ove fobije i strahovi.Oni su samo maska da bi se okupirali necim drugim da ne bi morali da razmisljamo i priznamo sebi sta je zaista problem a on je sigurno resiv uz mnogo truda.Sta ces!Sto se mora,mora se!Iako sam u debeloj guzvi i prezaposlena uvek treba naci vremena za razmisljanje o tome,nista vise nam ne treba tako da se ne mozemo vaditi na faktor,nemam vremena.,to mozemo dok radimo bilo sta drugo ili u nekoj pauzi.
Andjelija,ja mislim da je tvoja mama upravu,da previse razmisljas o tome.mi smo generalno skloni pesimizmu ali ako ne menjas sebe nece se ni tvoj zivot ni muka promeniti,to vazi i za mene i za Ontario!ne treba da ocekujes da drugi tome stanu na put,pa neces ni ti odjednom ali postepeno.u prvo vreme teraj sebe da na silu pozitivno razmisljas pa ce ti vremenom preci u naviku,sve se trenira.Ja sam ranije stalno merila puls,te preskace,te se obrzao pa sam resila da necu ni kad mi je lose,pa sam tako pocela i da zaboravljam na tu mogucnost i sada to jako retko radim a imam i sad tegobe.
Ontario,i ti zaboravljas na neke svoje mogucnosti,da menjas sebe,nece se svet promeniti i dokle god na to cekas bices nesrecna.Nije dovoljno,mi smo preosetljivi i to je sad to.Pa dobro,jesmo,ali tu valjda treba zdrav razum da stupi na snagu i kaze,pa valjda vidis da ti je lose,nije dobro biti takva,MENJAJ SE!Ako budes uspela avionom do tog drugog grada uspeces i do svoje majke,i sta ces time dobiti,nece samo Andjelija imati sigurnost majke nego i ti....
Dosta sam razmisljala o svemu i ja pokusavam da se borim,budem stroga prema sebi,od kukanja i samosazaljevanja nemam nista,sve mi je gore i sve manje vididm izlaz.
Predlazem vam da i vi probate,ne moze da skodi a do rezultata verovatno treba da prodje dosta vremena ali bolje i to nego NISTA.
Nadam se da ste svesne da je nas problem SAMO iz glave i nista vise.
Puno vas ljubim i pozdravljam!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Draga Majo, odlicno mi zvucis i radujem se zbog tebe! Sve te razumem sto hoces da nam kazes i ja znam da si u pravu, sve je tako!! Drago mi je da si se bacila na resavanje problema. Sigurna sam da ce se trud isplatiti. :) Super sto je mama dobro, budi jaka zbog nje i zbog sebe.
Ontario, Maja je u pravu vezano za sve sto je rekla. Problem nije ni u avionu, ni u drugom gradu, ni nigde. ..problem je u nama samima! Samo treba da prodremo doboko u sebe i da pokusamo da se suocimo sa sobom. Da vidimo sta je sto nas dovodi u ovakvo stanje, sta nam je ciniti. . jer nesto se mora preduzimati, ovako dalje ne ide. :( Ja za sebe znam da ne zelim odrasti, da se bojim braka i da nikada necu biti spremna. Ali tako ne moze! Mora se suocavati sa problemima u zivotu, mora se odrasti i preuzeti odgovornost u zivotu.
Ja sam juce bila jako lose. Na temi koju sam postavila o povredi glave sam procitala iskustvo jedna clanice o momku koji nije znao vise od 10 dana od povrede da ima hematom i jedva su mu otkrili i spasili ga. Posle toga, dobila sam pravi napad panike!!! Bilo mi je uzasno lose, lezala sam na krevetu u panici kao da cu da umrem. Mama je htela odmah da me vodi u privatnu ordinaciju na snimanje glave. Posle toga sam uspela da odremam, pa da odem na jezero, prosetam , sredim misli, popricam sa verenikom .. . i bilo mi je bolje. Razgovarala sam sa jednom medicinskom sestrom koja radi na neurologiji i ima iskustva sa takvim slucajevima i ona mi je rekla da nema sanse da 8 dana ne znam da imam hematom i da bi se do sad vec javile neke smetnje, da zaboravim na povredu glave i ne razmisljam vise o njoj. Fora je u tome sto mene povremeno ziga levo uvo, slepoocnica, i glava. .. vrat mi je napet i ukocen, ali to nije prvi put. To mi se vec desavalo od promaje, napetosti isl. Strah se pojacao jer je povreda bila bas sa te strane, pa sam mislila da me sve to od nje i boli! uff :(
Uglavnom , sinoc sam bila nekako opustena i smirena. Resila sam da nesto preduzmem po pitanju svojih misli i hipohondrije. Muka mi je od same sebe i ovog kukavickog ponasanja! Pa ovo nije zivot dostojan zivog coveka. Ja sam pocela za sve da se plasim, za sve da se tresem. . .da se opsedam sobom, da ne hajem za druge. Jel to normalno? Mami nije dobro juce i danas, skocio joj je pritisak, otekle noge.. .Sumnjam da je zbog toga sto se juce nasekirala za mene posle onog mog napada. Eto sta sam uradila. :x Sram me bilo!
Resila sam da prestanem da brinem koliko god mogu. To da li cu pasti i umreti, da li cu se razboleti, da li cu imati dece, da li ce mama biti dobro .. .to sve ne zavisi od nas. A ja zelim da verujem da nas Bog nece napustiti i da ce nam pomoci da to sve bude u redu kao sto nam je i do sada pomagao.
Danas smo dobili ponudu da idemo na Ostrog sutra uvece, a da se vratimo u nedelju. Dobila sam prvo napad panike pri pomisli na to da mogu tamo da padnem ili da mi pozli, a da ne bude nikoga ko ce mi pomoci. Ali, dobro je zbog mame da ide jer nikada nije do sada isla, a dobro bi bilo da se sada zbog bolesti tamo pricesti i da joj se citaju molitve za zdravlje. Na nju pomisljam samo sada, i zbog nje bih zelela da idem! Ne znam da li sam luda sto se u ovakvom stanju usudjujem na to, ali nekako verujem da ne bi Bog dozvolio da umrem na putu za Ostrog. Videcu jos sta ce biti i hocu li se usuditi da odem na put. Ako sve bude u redu, cujemo se u nedelju uvece. A ako me nema da se vise javljam, da znate sta je u pitanju. . ..

LJubi vas i voli vasa Andjelija
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Andjelija,skupi hrabrost i idi!Pa tamo samo lepe stvari za tvoju psihu mogu da se dese,mozda ces se tamo umiriti.Znam mnoge koji su bili i odusevljeni su koliko im je prijalo!pozdrav!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drugarice moje,Andelija samo napred sve ce biti uredu!
Nagradi sebe sa nekom sitnicom ako uspesno odes i vratis se sa tog puta.Ja znam da ce sve biti uredu,Bog nas cuva!
Draga Majo drago mi je pa si se javila,puno,puno bolje mi zvucis :lol: :lol: cestitam,svaka ti cast!
Ja bih zelela da mogu tako ali.......vecinom sam kukavica.Ne mogu da se iscupam iz ove depresije mozda bi sve bilo lakse da se znam smijati,pevati,plesati.Ne znam sta mi je? :cry: :cry: :cry: odakle toliko neraspolozenje :cry: :cry: :cry: zrela sam za psihijatriju.Proslost me proganja,uspomene,rodno mesto,roditelji,prijatelji,slavlja,pesma,sve
Ne izlazi mi se napolje,izvela sam kucu i to samo na 5 minuta.Briga me i ako je toplo i ako je lepo vreme ja sam stralno umorna i nemam uposte energije.Tipicna depresija!
Majo,Andelija kazete u glavi.....kako da ovu ludu glavu "otreznim"?
Imate li savete?
Dokle vise ovako?
Lepa moja decica me gledaju stalno neraspolozenu i ono sto mi nije jasno je:zbog cega?
Koji je razlog?
Ljubi vas vas Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Majo, Ontairo, resila sam , idem!! Do vraga vise neka idu strahovi, zelim da zivim, da uzivam u lepim stvarima, necu da sebe samo mucim i zagorcavam sebi svaki Boziji dan! Nadam se da ce sve da bude u redu i da ce nam svima biti bolje posle onog puta. Verenik mi ja smo isli na Ostrog jos 2003. i znam da nam je bilo predivno. Nigde, ali NIGDE nisam osetila takva mir kao tamo. To je stvarno posebno mesto.
LJubim vas sve i cujemo se u nedelju/ponedeljak. Drzite mi se!! Mislim na vas! :*****
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

ontario napisao: Lepa moja decica me gledaju stalno neraspolozenu i ono sto mi nije jasno je:zbog cega?
Ontario, neka ovo bude odgovor na tvoje pitanje! Nemoj da dozvolis da rastuzujes svoju decu , da te gledaju svaki dan neraspolozenu, tuznu . ..Radi njih moras da zivis! Jer imas razloga za zivot, itekakav! Nemoj da budes okrenuta na unutra, sebi . .to je najgore, a mi smo svi tome skloni. . da brinemo za sebe, da se preispitujemo, da kopamo pa svojim emocijama. . .Nemoj! Okreni se voljenima, pruzi im ljubav, paznju, razgovaraj sa njima, prosetaj, idite u prirodu . . .bolje ces sa osecati i ti i oni. Imas razlog da zivis i da budes strecna! Zato budi! Bori se protiv depredsije, i ja se borim svakoga dana. Nekada ja nju pobedim, nekada ona mene. . ali se borim!! . .kako znam i umem, grebem noktima. . .Sto rece Maja, budimo iskrene prema sebi! Jedino tako mozemo sebi pomoci. Ako si nesrecna u tom gradu, na tom poslu, u toj zemlji .. .MENJAJ!! Menjaj sve sto te cini nesrecnom! Sve sto u zivotu radimo su nasi izbori, malo je onoga sto od nas ne zavisi .. a ono sto je u nasoj moci bar mozemo da promenimo. Znaci, uradimo sve sto je do nas!
Zelim ti sve najbolje! :*
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Lepa moja decica me gledaju stalno neraspolozenu i ono sto mi nije jasno je:zbog cega?
Koji je razlog?
KOJI JE RAZLOG NEODLAZENJA NA KLINIKU ZA ANKSIOZNOST???
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pozdrav svima~!
Doktore nism bila jer su me zvali na posao,tako da sam radila drugu smenu a sastanak je bio navece u 7 sati.To je bio samo informativni deo,a za ostalo sam na listi cekanja.Cula sam da ovde jako blizu mene u bolnici imaju sve sto i tamo tako da cu pitati doktora da me posalje.Ovde se mozda manje ceka.Moram nesto preduzeti jer sam i sama svesna toga.Stanje mi se pogorsava :cry: :cry: :cry:
Hvala Vam sto me niste zaboravili!
Andelija draga nadam se da si super podnela put.Bas sam sretna zbog tebe jer si pocela pozitivno da razmisljas i jer ti se javila zelje i volja da pobedis ovo stanje.Ti cec mi biti uzor kada pobedis ovo nas ludo stanje.Veruj mi zbog dece nisam jos na psihijatriji,zbog njih zivim i hodam zemljom.Znam da njima trebam i ucinicu sve sto je u mojoj moci da zatrazim pomoc ponovo.Ja jos uvek nisam svesna da je to sve u mojoj glavi,mozda kada budem sve ce proci.Moram menjati sebe ali ne znam kako i ne znam odakle da pocnem,Isto kao malo dete kada se uci hodati i mene neko treba uciti ali ne znam ko?Znam ustavri imam vas ali tesko je jer nisam stalno sa vama nego samo preko kompjutera.
Majo draga ti mi zvucis puno bolje,samo napred i ne osvrci se na proslost nego na buducnost.Meni se cini da nas sve potajno proganja proslost,kao sto nasa Andelija kaze kopamo po proslosti i nikada kraja.Sve treba ostaviti iza leda i krenuti dalje!Znam lako je reci ali ja sam prva koja se toga ne pridrzava.......
Majo odlicno je pa si sama shvatila neke stvari to je put ka USPEHU!
Pisi nam kada imas vremena o tome svemu jer verovala ili ne pomazu tvoje reci i jako ih je lepo citati!Ljubim te......
Sve vas voli Ontario
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

Pozdrav ljudi...

Prvo da se najdublje izvinem tebi ontario.. nisam navracao ovde a vidim da ti je bio rodjendan... to nisam znao.. jos jednom izvini i moje najsrdacnije cestitke za rodjendan.. isto i za andjeliju..

Nisam navracao.... iskreno sam bio super.... nista mi nije falilo..... razlog... Zaljubljenost! Ima jedna dama zbog koje ustajem svako jutro i to mi zadnjih mesec dana pricinjava zadovoljstvo kada cu je videti i cuti. Sta ti je mozak! Kakve bolesti, gluposti. Ne razmisljam! :D :D Pre neki dan mi se ucinilo da mozda imam malo krvi u stolici, imao sam neki proliv i bas sam isao par puta u toalet. I? Bas me bilo briga.... :D :D Nisam se bacio u frku.. Uopste... Do pre mesec dana bih vec obiaso 20 lekara... strasno...

sto se moje stitne tice i dalje pijem lekove, imam kontrolu ponovo tamo 16 maja... onaj detritus se povukao.. nema ga vise, tako da je valjda i to ok.. ma necu uopste da razmisljam... odlucio sam da se ne opterecujem... doduse... ponekad se opet uhvatim kako razmisljam, ali na svu srecu, nije mi to preokupacija kao proteklih 6 meseci.. mislim da se polako izvlacim, valjda cu uspeti.... :D :D guram!

Zao mi je sto je kod vas tako lose situacije.. andjelija pokusaj da se ne brines puno... nadam se da ce sve biti ok sa mamom..

ontario, znam da se cini da su te snasle sve nevolje sveta, tako i kad pises se cini.. bas maler krenuo.. al kad pogledas sa druge strane... sve se to desava uvek.. sina ujede pas.. toliko puta se desilo.. nazalost ovog puta tvom sinu... maler...

kako ti je mama... jel ona bolje, jel se jos nerviras zbog nje...

doktore.. znam da i dalje treba da krenem na te terapije i kod psihijatra da se manem sa tim mojim hipohondrijama kojih i dalje ima naravno, mada sad trenutno u manjem obliku... ali to je dugotrajan proces.. nazalost...

eto sve vas pozdravljam, nadam se da cete svi biti dobro... da ce svima biti bolje... ukljucujuci i meni.. pa se kuckamo..
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Dragi moji prijatelji .. .. :********* sve vas puno ljubim! Jako sam srecna!
Nocas sam doputovala. Obisli smo pored Ostroga jos 5 manastira, ukupno 6!! Svuda su nas lepo primili, ugostili, sa ljubavlju ispratili. . .
A Ostrog. . to se ne moze recima opisati! Mir, strahopostovanje, ljubav, savrsenost. . .. Citali su nam molitvu za zdravlje i mama se pricestila ujutru. Jako sam bila srecna! Sigurna sam da ne bi Bog dozvolio da nam se nista lose desi i sad osecam neki mir jer verujem da ce sve biti dobro i da nam se sve desava iz nekog razloga, jer tako mora, za nase dobro . .

Neshar, jako mi je drago zbog tebe! Odusevio si me! :D Samo guraj napred i ne razmisljaj puno, sve ce doci na svoje. Moramo prestati sa tim uzdizanjem svog zdravlja i preopterecenoscu, jer sve je ok i tek ce biti ok!!! Uzivaj sa svojom voljenom u prolecu. :)

ljubi vas vasa drugarica!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drustvo moje pozdrav!
Bas je lepo citati vasa pisma i znati da se lepo osecate!
Bravo Neshar druze,bravo Andelija! :lol: :lol: :lol:
Druze vidis kako je sve proslo kada si se najmanje nadao,vidis sta ljubav cini :wink: :wink: :wink: bravooooo!
Nema veze sto se nisi javljao imas i te kakve razloge,bitno je da je tebi dobro i nista dugo nije vazno.Hvala ti na cestitkama za moj rodendan!
Mama je onako,nije bas dobro kaze da je jako boli i nece da joj snime nogu.Ide kod toga sto ju je operisao tek 15 Maja i to je pitanje ko ce je voditi jer navodno ta zena ce ici raditi na more.Neka ide u p.m.stalno je drska i bezobrazna prema mami.Sada vec gledam koga bi mogla naci,da rezervisem na vreme.Sekiram se.......
Andelija draga bas mi je milo cuti sto si bila u Ostrogu,svaka ti cast!
Odlican si potez napravila!
Verujem da ti je sada puno lakse i da si shvatila da ti se nista nije desilo i da te Bog cuva.Veliki uspeh nagradi sebe! :wink: :wink: :wink:
Ja sam onako,muci me klaustofobija stara prica,citam o tome i vidim da je to jako tesko izleciti.To je kazu najgora vrsta fobije :cry: :cry: :cry:
Zakazacu kod doktora pa malo popricati sa njim o tome.....
Muz bi hteo da selimo i moja mala u taj grad gde smo prije ziveli,malom je svejedno ali ja :cry: :cry: :cry: strah.......strah.....strah........
Jako sam uznemirena ovih dana zbog toga,nocu jako lose spavam,pocela je opet jaka depresija,lupanje srca,tezina u grudima.....ne znam sta da radim?Psihoterapija uzasno puno kosta ja bih mogla imati samo 3,a koliko bi mi to pomoglo,veliko je pitanje.Da idem pa da zapocinjem nema koristi od toga.......ja bih volela ali....nekada je mogucnost a ne zelja.
Ubola sam se na instrument 2 puta u subotu pa sam isla na testiranje krvi,hepatitis i hiv......rezultati su uredu,samo sto zbog hiv-a moram ici opet za 4 nedelje,za 3 meseca,pa za 6 meseci.......
Ali nema veze volim da znam da je sve uredu.
Kod mene uvek nesto :wink:
Ljubi vas Ontario
Maje nema.Tanje nema,Yesenskog nema,Doktora nema........... :cry:
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Drugari, ja sam se jako dobro osecala posle Ostroga. ..bas sam imala neki mir unutrasnji. :) Mnogo, MNOGO mi je znacilo.. .
Ali, ja ocigledano ne treba vise uopste da idem kod lekara! Jer sam uzasan hipohondar i nisam sposobna da idem! Osecam se jos gore. . .
Juce sam resila da uradim nesto za sebe. :) Otisla sam kod zubara na pregled i zakazala popravku za utorak. Otisla sam zatim kod ginekologa na pregled jer sam sumnjala vec neko vreme da imam Eserihiju. Ona nije mogla da mi uzme sad briseve jer laboratorija ne radi zbog praznika, samo me pregledala i dala mi Polyginax vaginalete 6 dana i Lactogin lek da pijem 6 nedelja ( a kosta 800 din za nedelju dana terapija :( ), on je za odrzavanje vag. flore. Rekla je da bi trebalo da dam i urinokulturu i zato se ja juce zaputim i kod lekara opste prakse. ..
Ona mi nadje sinuzitis, da mi gomilu nekih sprejeva za nos i da mi taj uput za urinokulturu. ALI, djavo ne spava . .. Pitam je ja za zlezde koje imam, ona me gleda u neverici i kaze: ajde ti da uradis ipak laboratoriju, pa cemo da vidimo! JOJ :( :( :( I da mi da vadim KKS, Fe, fibrinogen, AST, ALT, glikemiju, ureu i alkalne fostataze!! :o Za ovo zadnje sam se jako uplasila, cula sam da je to pokazatelj svega i svacega. . . :(
Zamalo da ne odem jutros da vadim krv, ali sam ipak smogla snage i otisla! I iskreno, pokajala sam se sto sam uopste isla kod lekara. Ako ovo bude sve u redu, vise nikada necu da idem. :lol:
I sad se kako brinem kakvi ce mi rezultati biti. A urinokulturu dajem tek u utorak, pa dok to stigne . .. .icicu kod doktorke tek u cetvrtak ili petak! A do tada cu poludeti. . . :(
I osecam se lose sto se plasim za sebe i svoj jadni i bedni zivotic :oops: A danas saznam da mamu opet malo boli dojka i to vec par dana, a da nista nije htela da kaze. :cry: Mada, po mojoj racunici, trebalo bi da dobije uskoro, pa se tesim da je zbog toga i da su joj pludeli hormini. Ne zelim da verujem da je drugacije!!!

Ontario, ja mislim ipak da bi najbolje bilo kada bi ti mogla da skupis snagu i da odes u taj drugi grad. Znam da se sad lose osecas, ali ako bi pregrmela strah i otisla. . sigurna sam da bi korist bila visestruka! :wink: Vidi, premeri sve za i protiv, razgovaraj sa suprugom, misli i na decu . .. pa odluci.
Ja bih poludela da sam na tvom mestu i da sam se ubola na iglu!! :o Verovatno bih imala simptome svih mogucih bolesti! Svaka ti cast sto si tako smirena i hrabra! Za svaku pohvalu!! :wink: Ti klaustrofobicna, a ja hipohondricna. . .divno :lol:

Pozdravljam i ostale koji citaju, a ne kuckaju. To znaci da im je bolje. pozz od vase A :*
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zdravo drustvo,pada mi glava od umora vec danima pa vam zato ne pisem.Sve je kod mene manje,vise isto,pisem vam sutra,nego,samo da ne mislite da ne mislim na vas.Ljubim vas!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Ako ovo bude sve u redu, vise nikada necu da idem.

Andelija draga nemoj tako i treba da ides lekaru.Bolje ces se osecati kada saznas da nista nije nego kada nastavis svoje strahove.Veruj mi :wink:
Sve je uredu sa tobom,ovo nase stanje moze napraviti loma i pravi veruj mi,vecina potice iz glave.Ja necu ni da razmisljam o HIV-u,bas me briga ja smatram da je sve uredu i da sam zdrava.Najbolje cu saznati tek za 6 meseci :o :o :o i ako me sada jos i to uhvati oticu u p.m sa zivcima.
Zdrava sam i tacka!
Evo da ti ispricam nesto:toliko me je mucila kiselina u zelucu i jako dugo sam pila tablete.Bolovi nisu prestajali i kiselina ma sta pila ili jela.Ja sam govorila da imam cir.Posle zadnje gastroskopije secas se kada su me uspavali i kada su rekli da su mi nalazi dobri sto se tice biopsije i da nemam bakteriju verovala ili ne ti problemi su prestali.Ne ustvari prestali u potpunosti nego ne obracam vise paznju na njih tako da sam sada vec par meseci bez lekova.Zamilsli ne pijem lekove za kiselinu!
Jos uvek me buni kako je krvna slika pokazala da imam helio bakteriju u stomaku,a biopsija ne ali necu da se vise opterecujem sa tim jer znam da je neko napravio gresku i uopste mi se ne svida.Posto je razlicita labaratorija napravila razlicite rezultate KOME DA VERUJEM?
Necu da se opterecujem sa tim!
Cudno zar ne da mi se sve smiri momenta kada sam saznala da je sve uredu bilo na gastroskopiji :wink: :wink: :wink:
Zato sam ti rekla nasa psiha i nase stranje ankcioznosti stvara lomove u organizmu pa nije na odmet da se zbog mirne savesti posavetujemo sa lekarom.Ja idem na ultrazvuk limfnoe zlezde ponovo u ponedeljak,malo sam nervozna ali mislim da je sve uredu jer me ne boli vise toliko.Videcu hoce li mi hteti reci bar nesto pa cu ti javiti.Ljubim te do tada!
Majo drago mi je pa si nam se javila i drago mi je pa si dobro!
Bitno je da nas ne napustis i da budes ovde sa nama.Javi nam se kada imas zelju i nemoj nas zaboraviti :lol: :lol: :lol: Ljubim te
Drustvo i svi moji prijatelji srecan vam Veliki Petak i Uskrs neka ga u zdravlju i veselju proslavite!Hristos Vaskrse!
Odgovori