Imam tamo neku prijateljicu i sa njenim rediteljima je u kuci.
Tamo trazi posao i hoce u skolu.
Mozda ce doci u cetvrtak,kaze otisao je da razbistri glavu jer sam ga tretirala kao malo dete i jer ne mogu da shvatim da je napunio 18 godina.
Kaze mi da mu za sve sto pita kazem ne i da ne moze vise postovati moja pravila.Mora me pitati za sve itd.
Dugo sam juce pricala sa njim na telefonu i shvatila da sam "gresila"u mnogim stvarima i da nisam svesna da je porastao ali sam to sve cinila i cinim iz straha i ljubavi.Probacu i ja sebe da menjam i da mu dam malo prostora koji trazi a ne da ga zivkam sto puta kada izade.Probacu da vise razgovaram sa njim i da mi verujem a ne da sam uvek sumnjicava.
Mnoge sam strespve prosla u zivotu,znam da sam otisal sa zivcima rekla sam i njemu i nastojacu da se menjam.
Muza sam cula sinoc na telefon i rekao mi je ako se mali vrati posle ovoga sto je napravio ja necu,on meni vise ne treba u kuci.
Ne znam da li je to rekao u afektu i besu ili ne ,ja sam mu na to rekla on je moje dete neka se vrati ,moja vrata su mu uvek otvorena a ti kako hoces.Eto ja opet kriva za sve

Sta god kazem,sta god uradim,svaki moj potez je pogresan.....nema veze za moje osecaje.Nije mi zao i neka,ja zivim za svoju decu i za njih cu umreti ako treba,a muz ako nas voli nek dode.
Majka je majka i tu nema razgovora!
Posle 20 godina braka vidim koliko smo razliciti u nekim stvarima.
Ne krivim ni njega,nismo zasluzili od malog da to napravi ali ja ga toliko volim da mu kao majka oprastam sve kao i meni moji roditelji sto su oprastali.
Draga Andeilja ako krenes na razgovore bice ti lakse jer kada nekom kazes i cujes necije misljenje videces kako ces se zapitati da li je to sve tako kako ti razmisljas.
Prikupljaj informacije i savete drugih pa ces onda odluciti sta ces i mozda ces doci do resenja.
Ima stvari koje mi ne mozemo sami da resimo iz nekog levog razloga ali zato znas kako kazu "dobar savet zlata vredi".
Mozda ces nakon svega izvuci veliku pouku u zivotu i znati ceniti zdravlje koje imas i blago oko sebe kao i ja.
Pogledaj na ljubav koji ti svi pruzaju,pogledaj oko sebe i vidi da je to istinska i prava ljubav koju mnogi mozda nemaju.
Budi vesela i nasmijana draga moja prijateljice jer zivot je pred tobom.
Kada budes imala bebu svu ces ljubav dati i neces imati vremena misliti na sebe.Zivot ce ti se promeniti za 100% i ti ces bdeti nad svojim cedom kao mi svi koji imamo decicu.
Sve vas ljubi Ontario dragi moji drugari!