aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Draga Andelija,saznala sam gde je mali u jednom gradu daleko od kuce.
Imam tamo neku prijateljicu i sa njenim rediteljima je u kuci.
Tamo trazi posao i hoce u skolu.
Mozda ce doci u cetvrtak,kaze otisao je da razbistri glavu jer sam ga tretirala kao malo dete i jer ne mogu da shvatim da je napunio 18 godina.
Kaze mi da mu za sve sto pita kazem ne i da ne moze vise postovati moja pravila.Mora me pitati za sve itd.
Dugo sam juce pricala sa njim na telefonu i shvatila da sam "gresila"u mnogim stvarima i da nisam svesna da je porastao ali sam to sve cinila i cinim iz straha i ljubavi.Probacu i ja sebe da menjam i da mu dam malo prostora koji trazi a ne da ga zivkam sto puta kada izade.Probacu da vise razgovaram sa njim i da mi verujem a ne da sam uvek sumnjicava.
Mnoge sam strespve prosla u zivotu,znam da sam otisal sa zivcima rekla sam i njemu i nastojacu da se menjam.
Muza sam cula sinoc na telefon i rekao mi je ako se mali vrati posle ovoga sto je napravio ja necu,on meni vise ne treba u kuci.
Ne znam da li je to rekao u afektu i besu ili ne ,ja sam mu na to rekla on je moje dete neka se vrati ,moja vrata su mu uvek otvorena a ti kako hoces.Eto ja opet kriva za sve :cry: :cry: :cry:
Sta god kazem,sta god uradim,svaki moj potez je pogresan.....nema veze za moje osecaje.Nije mi zao i neka,ja zivim za svoju decu i za njih cu umreti ako treba,a muz ako nas voli nek dode.
Majka je majka i tu nema razgovora!
Posle 20 godina braka vidim koliko smo razliciti u nekim stvarima.
Ne krivim ni njega,nismo zasluzili od malog da to napravi ali ja ga toliko volim da mu kao majka oprastam sve kao i meni moji roditelji sto su oprastali.
Draga Andeilja ako krenes na razgovore bice ti lakse jer kada nekom kazes i cujes necije misljenje videces kako ces se zapitati da li je to sve tako kako ti razmisljas.
Prikupljaj informacije i savete drugih pa ces onda odluciti sta ces i mozda ces doci do resenja.
Ima stvari koje mi ne mozemo sami da resimo iz nekog levog razloga ali zato znas kako kazu "dobar savet zlata vredi".
Mozda ces nakon svega izvuci veliku pouku u zivotu i znati ceniti zdravlje koje imas i blago oko sebe kao i ja.
Pogledaj na ljubav koji ti svi pruzaju,pogledaj oko sebe i vidi da je to istinska i prava ljubav koju mnogi mozda nemaju.
Budi vesela i nasmijana draga moja prijateljice jer zivot je pred tobom.
Kada budes imala bebu svu ces ljubav dati i neces imati vremena misliti na sebe.Zivot ce ti se promeniti za 100% i ti ces bdeti nad svojim cedom kao mi svi koji imamo decicu.
Sve vas ljubi Ontario dragi moji drugari!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Andelija,saznala sam gde je mali u jednom gradu daleko od kuce.
Ima tamo neku prijateljicu i sa njenim rediteljima je u kuci.
Tamo trazi posao i hoce u skolu.
Mozda ce doci u cetvrtak,kaze otisao je da razbistri glavu jer sam ga tretirala kao malo dete i jer ne mogu da shvatim da je napunio 18 godina.
Kaze mi da mu za sve sto pita kazem ne i da ne moze vise postovati moja pravila.Mora me pitati za sve itd.
Dugo sam juce pricala sa njim na telefonu i shvatila da sam "gresila"u mnogim stvarima i da nisam svesna da je porastao ali sam to sve cinila i cinim iz straha i ljubavi.Probacu i ja sebe da menjam i da mu dam malo prostora koji trazi a ne da ga zivkam sto puta kada izade.Probacu da vise razgovaram sa njim i da mi verujem a ne da sam uvek sumnjicava.
Mnoge sam strespve prosla u zivotu,znam da sam otisal sa zivcima rekla sam i njemu i nastojacu da se menjam.
Muza sam cula sinoc na telefon i rekao mi je ako se mali vrati posle ovoga sto je napravio ja necu,on meni vise ne treba u kuci.
Ne znam da li je to rekao u afektu i besu ili ne ,ja sam mu na to rekla on je moje dete neka se vrati ,moja vrata su mu uvek otvorena a ti kako hoces.Eto ja opet kriva za sve :cry: :cry: :cry:
Sta god kazem,sta god uradim,svaki moj potez je pogresan.....nema veze za moje osecaje.Nije mi zao i neka,ja zivim za svoju decu i za njih cu umreti ako treba,a muz ako nas voli nek dode.
Majka je majka i tu nema razgovora!
Posle 20 godina braka vidim koliko smo razliciti u nekim stvarima.
Ne krivim ni njega,nismo zasluzili od malog da to napravi ali ja ga toliko volim da mu kao majka oprastam sve kao i meni moji roditelji sto su oprastali.
Draga Andeilja ako krenes na razgovore bice ti lakse jer kada nekom kazes i cujes necije misljenje videces kako ces se zapitati da li je to sve tako kako ti razmisljas.
Prikupljaj informacije i savete drugih pa ces onda odluciti sta ces i mozda ces doci do resenja.
Ima stvari koje mi ne mozemo sami da resimo iz nekog levog razloga ali zato znas kako kazu "dobar savet zlata vredi".
Mozda ces nakon svega izvuci veliku pouku u zivotu i znati ceniti zdravlje koje imas i blago oko sebe kao i ja.
Pogledaj na ljubav koji ti svi pruzaju,pogledaj oko sebe i vidi da je to istinska i prava ljubav koju mnogi mozda nemaju.
Budi vesela i nasmijana draga moja prijateljice jer zivot je pred tobom.
Kada budes imala bebu svu ces ljubav dati i neces imati vremena misliti na sebe.Zivot ce ti se promeniti za 100% i ti ces bdeti nad svojim cedom kao mi svi koji imamo decicu.
Sve vas ljubi Ontario dragi moji drugari!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ontario,
kao sto vidite vreme je da hitno dodjete do psihijatra, bezuslovno prihvatite lekove koji ce vam biti propisani i otpocnete psihoterapiju.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Hvala doktore,
da vreme je nemam vise sta da cekam!
Zvacu ga sutra....
Veliki pozdrav
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Dosao mi je sin kuci :lol: :lol: :lol: ali muz ne ne javlja.......
Uvek nesto kod mene....
Sve vas ljubim!
Gde ste drustvo danas sam konacno slobodna?
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Joj Ontario,par dana nisam citala pa sam sad u cudu sta se sve tebi izdesavalo,dobro je da je sve sada ok a muz ako nije sposoban da se zrtvuje za dete i brine kao preduzimljiv odrastao muskarac to je njegov problem.Ti si potpuno upravu,deca su na prvom mestu.Cestitam ti natome sto si spremna da priznas da si mozda i ti u necemu gresila.Tako rade odgovorni i zreli roditelji.
Andjelija,pa ne znam sta da mislim.Je l` si ti razgovarala sa nekom dobrom prijateljicom posle,kako si se osecala?Mozda ne moras da ides bas kod te,mozda da se raspitas za jos nekog dobrog.Bolje da probas,a ako ti mislis da sama sebi mozes pomoci i da si dovoljno jaka to je super.Budi iskrena prema sebi i bice ti jasno.Ni ja nekad nisam skroz sigurna ali ako mi ne bude sasvim dobro u nekoj bliskoj buducnosti moracu sa nekim da se posavetujem.
Pozdrav drustvo!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drustvo moje muz se vraca kuci,ne znam jos kada ali ja ga ocekujem sutra.
Verovatno je imao duzi jezik pa mi je rekao sto ne misli.Ja sam ostala pri svome stavu i ostajem deca su na prvom mestu.
Danas sam zvala psihijatra i treba mi uputnica od mog lekara,a moj lekar radi tek u ponedeljak :-? tako da cu zvati.To ce isto dugo potrajati ali nema veze bitno je da sam okrenula broj telefona.
Dugo,dugo mi je trebalo.....
Inace kod tog lekara sam samo jednom bila jako,jako davno godina-dve i dao mi je tablete pa sam zbog jedne zavrsila u hitnoj.Nikada vise nisam otisla kod njega,a ti su lekovi zavrsili u kanti :wink:
I sada cu ici ali da li cu se usuditi staviti tabletu u usta ne znam.....videcemo...da nemam ovih aritmija bilo bi lakse.
Mama mi ne zvicu najbolje,boli je jako noga i ruka sto je polomila.Stigla mi je familija iz Srbije i idu sutra kuci.Dve zene je za sada cuvaju i jedna je sa njom 24 sata.Jako je mlada i dobra odma po glasu mogu zakljuciti.Ona je svoga oca dodvorila 10 godina i zna kako je biti sa starim ljudima.
Mama mi je jako tuzna i jedva prica na telefon.
Jako mi je tesko :cry: :cry: :cry: :cry:
Hvala Vam svima sto ste uz mene!
Ljubi Vas sve Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Ontario, sin ti je sada u osetljivim godinama,to je vreme kada smo si bili buntovni i zeleli nesto od zivota, pa smo se cesto nerazumno ponasali prema roditeljima. U pravu si sto mu nisi uzela za zlo, deca su uvek najbitnija!! Muz neka podeli odgovornost sa tobom, nisi im samo ti roditelj nego i on, pa neka se tako i ponasa . .. :wink:
Ako ti psihijatar bude dao lekove, pij ih jer ce ti od njih biti bolje. Sigurno si imala napad panike jer si se uplasila sta ti moze biti od tog leka. Ti to napomeni doktoru, pa i ako bude imalo potrebe za lekovima, da ti da minimalnu dozu. Od nje ti nece biti nista. :wink: Super sto si se bacila na resavanje problema, ponosna sam na tebe!!

Majo, ja se trudim da neke stvari kod sebe uvidim i svega sam svesna - samo nekada sam u stanju da racionalno razmisljam, a nekada se izbezumim i totalno nerazumno reagujem. Posle kad ta situacija prodje, ja se cudim sama sebi i pitam se zasto sam se tako ponasala. :roll: MORAMO raditi na sebi ako mislimo da nam bude bolje. Sve je u nama, moramo se mnogo truditi ako zelimo da vidimo napredak. Ja se ovih dana trudim da skinem fokus sa svog zdravlja i da malo pogledam oko sebe i obratim paznju i na druge stvari: brinem o roditeljima, spremam ispite, imam neku ponudu za posao .. pa se brinem kako da uskladim posao i fakultet itd. Kada ne razmisljam o zdravlju osecam se zdravo!! Ali cim imam previse vremena, krenem da prekopavam. . . .

Samo pozitivno drustvo. Pozdrav za sve!! :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Andelija draga bas mi je drago da si resila pozabaviti se sa drugim stvarima u zivotu i zelim ti srecu za posao.Videces kako ces se bolje osecati kada pocnes raditi jer od umora malo ces imati vremena da razmilsjas o fobijama.
Jako mi lepo zvucis i nadam se da ces biti takva stalno.
Sve ce to jednom proci samo onda kada shvatimo da necemo umreti od napada panike i da svako ima svoju sudbinu.Ja cu zaista ici kod psihijatra i dati sve od sebe da se opet vratim u normalu jer vidis i sama da se ne mogu izboriti sama skoro 2 ipo godine.Sama sebi produzujem agoniju i niko mi nije kriv za to.Previse je straha u meni mozda zato jer sam dosta emotivna osoba.Volim sve imati pod kontrolom i vidis kako me moja tvrdoglavost dovela do svade sa sinom,naucila sam lekciju i shvatila da se moram menjati.Ja sama sebe ne mogu videti,drugi mi mogu reci i uvek mislim da sam upravu.Svacije savete shvatim pogresno,uvek mislim da je protiv mene i tako sam radila kada sam bila devojka.Otac me je pokusavao promeniti i napraviti od mene pozitivnu osobu ali ga ja nisam htela slusati.Opet je Dragi Bog dao da mi se sin vrati i da me "nauci pameti",vratio se i muz i sada imam sansu da postanem nova osoba i da ne idem starim greskama.Psihijatar ce mi pomoci,vi isto i ja se nadam da cu biti bolja majka i bolja zena.Moja je majka stalno strepila nadamnom i tresla se kada me nema kuci,e sada sam ja videla kako sam dubre bila prema svojim roditeljima.Nisam ni upola imala strpljenja sa svojima koliko moje dete ima za mene.
Sve se u zivotu vrati kad tad! :wink: :wink: :wink:
Majo draga kako je lepo cuti tvoje savete iz velikodusnog srca!
Ljbim vas sve
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zdravo drustvo,kako ste?
Ja evo,onako,mnogo sam nesto nervozna i neraspolozena ovih dana,stiglo me je sve i svasta.Mnogo sam se razocarala u nekoliko bliskih ljudi pa pokusavam to da prevazidjem.i,naravno,cim se malo iznerviram pocne srce da mi preskace.ma,nije problem u tim ljudima nego u meni sto sam bila glupa i slepa,nisam htela da prihvatim da nisu svi dobri i spremni da daju koliko sam mislila.Radi se o jako dobroj prijateljici i clanu familije sa kojim sam bliska.Besna sam,besna,besna,da bih nekog tukla :evil: !
Ljubim vas!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Majo,zao mi je sto si se razocarala u blisku osobu.
Tesko ti je i bice dugo ali ces nauciti da moras biti na "distanci"i moras pokusati ne zavoliti toliko.
Verovala si i dala sve od sebe za prijatelja i verujem da si takva po naraviali ta nasa dobrota ponekad nas kosta.
Prijatelj se srece jednom u zivotu--pravi prijatelj i nikada vise,a sve ostalo su poznanici.Zivot me naucio lekciji i zato sam sada postala veoma sumnjicava prema ljudima.Videla sam ko mi je pravi prijatelj kada mi je bilo tesko u zivotu i to se ne zaboravlja.
Pokusaj da spavas nocas molim te i nemoj plakati jer ja sam mnoge noci provela budna,razmisljajuci i pitajuci se zasto sam povredena kada sam dala sve od sebe.
Zapamti jedno molim te:
niko nije vredan tvojih suza,nikakvi lazni prijatelji,ustvari poznanici!
Sledeci puta ces biti mnogo opreznija prema ljudima i shvatices da su ti jednini pravi prijatelji tvoji roditelji.Sve je ostalo laz!
Nemoj da se sekiras dok se ta osoba smije i ne misli sigurno na tebe.
Da su mislili ne bi te povredili!
Budi jaka kao uvek i imaj svoj ponos i dostojanstvo!
Nemoj sebe da krivis jer si verovala,nisu svi isti kao ti i dobre duse.Mnogo je ljudi pakosnih i zlih na planeti......
Obecaj da ces lepo spavati i da ces nam se javiti :wink: :wink: :wink:
Ljubi te i grli Ontario i naravno moju Andeliju i sve drugare na nasoj temi
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Hvala ti puno Ontario!Ok sam ja,danas sam toj osobi rekla sta mislim i sad mi je lakse.najgore mi je kad me neko pravi budalom i misli da mu to uspeva.Pisacu kad stignem,malo sam u guzvi ovih dana.Veliki poljubac za sve!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Drago Majo, znaci ne verujem koliko smo slicne. . .ja isto tako reagujem i jako me povrede neke situacije. Najbolje je stvari isterati na cistac, za sta ja nekada imam hrabrosti, ali cesto nemam .. . Ja sam dozivela da moja sestra od ujaka (koja mi je najbliza sestra jer blizu nemam) bude tako ljubomorna i zajedljiva u vezi naseg vencanja, posla, skole, stana, svega. . i ona i njen suprug! Kao da smo joj im mi krivi za njihove pogresne odluke! Svako u zivotu ima slobodu izbora, niko nikoga ne moze da prisili ni na sta!!!! Ja sam bila jako povredjena jer nisam to ocekivala, toliku zlobu i zajedljivost . .. Jer ja nisam takva, uvek se radujem tudjim uspesima, isto kao svojim . .
Nemoj da dozvolis da te drugi poremete iz ravnoteze i da pored svih svojih problema moras jos i o takvim stvarima da brines!!! Brini ti o sebi i mami, posveti se poslu, decku i pravim prijateljima. Okruzuj se samo pozitivnim ljudima i bice ti bolje u zivotu!

Ja sam morala da odbijem onaj posao sa biroa, jer se ugovor sklapa na 6 meseci, a ja sigurno znam da u ovom trenutku nisam na raspolaganju toliko i bolje da to odmah kazem, nego da ispadam nekorektna. Sada moram da se bacim ozbiljno na ucenje ..posle pripreme za vencanje :D , samo da mi moja majcica bude dobro do tada .. .:(
Ja sam ovih dana umorna, jaaako umorna. . i ponovo imam tahikardije. Kao sto sam pisala, sigurna sam da ih sama sebi napravim nenormalnim zivotom, nespavanjem, nerviranjem, kafom, premorom .. . .Desi mi se ponekad da srce hoce da mi iskoci koliko lupa. tada pocinjem mi da disem kao riba, bukvalno se borim za vazduh .. :( Verenik je bio bolestan, imao je T 39.2 i isli smo u hitnu. Jako sam se uplasila da nije "onaj" grip . .ali dr kaze da je sve od grla. Tako da sam isla ovih dana da mu skuvam da klopa jer su on i otac sada sami, ostali su otisli na Zlatibor. Iskreno, mnogo se bolje osecam kada se brinem za druge, a ne za sebe, . .ta okrenutost ka unutra nikako nije dobra!!

Ontario, drago mi je sto se situacija kod kuce polako stabilizuje. Ohladite glave svi pa sedite i lepo porazgovarajte. Deca su ti vec velika, oni neka kazu sta im smeta i sta se moze po tom pitanju uraditi, a muza ukljuci u sve, nemoj da radis nista bez njega, neka i on preuzima odgovornosti. Sve ce to da bude dobro, videces .. Meni nekada neki problemi deluju uzasno i bezizlazno, nekada uopste ne umem da adekvatno reagujem . . a posle sve prodje i ja se cudim samoj sebi sta mi je bilo pa sam se toliko sekirala.

pozz za sve :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drugari moji,drago mi je pa vidim da ste mi obadve dobro!
Sve ce to proci i svega cemo se secati jednom ja sam sigurna u to,
Ja idem u cetvrtak kod ORL specijaliste za limfne zlezde(pisala sam o tome)jos uvek su tu i bole me kada dotaknem.Ja sve mislim da je od zuba ali zubar kaze ne,mozda bih trebala ici kod drugog da se posavetujem i cujem njegovo misljenje.Posle toga isti dan idem kod mog lekara da me posalje kod psihijatra koji je jedan od najboljih sa puno godina iskustva.Jednom sam bila kod njega i nisam posle toga,ovaj put necu odustajati i sretna sam zbog toga.Ako me izleci vracam se 2000km daleko u onaj drugi grad gde negoga imam i to cu ako me izlece sto pre do 9 meseca.Tamo imam bivsu snaju i njen sin je tamo(od polubtata)i on ima devojcicu 3 godine.Tamo imam svoje stare prijatelje koje znam od dana kada sam doselila u Kanadu i znamo se 11 godina.Imam ljude koji su mi prijatelji i koji su bili pored mene kada mi je bilo tesko u zivotu i kada sam izgubila oca prije 3 ipo godine.Ovde nemamo bas nikoga,kada mi se prica njih nazovem i ispricam se,bude mi lakse ali volela bih da sam blizu njih.
On se svi jako raduju,sada zavisi od mene i mog lecenja ali cu nastojati da dam sve od sebe i da se povratim u normalu.
Tatin odlazak mi je jako tesko pao,kao da sam se izgubila i da ne znam vise kuda i kako u zivotu.Jako samo bili vezani i jako sam ga volela i naravno jos uvek volim.
Picu lekove ako mi daju a hoce,pa neka mi se desi sta god hoce jer ovo sto je meni nije normalno.Sama se izboriti ne mogu,a godine mi prolaze.Dobila sam jos jednu ponudu za posao i ja ali cu odbiti jer necu da menjam posao posebno sada kada planiram seliti odavde Ako Bog Dragi Da....
Let traje sat i 45 minuta,zvala sma i pitala,ne izgleda puno ali u slucaju da mi pozli nemaju nista sem kisika.Slece se samo u slucaju infarkta :o
Zvala sam i sve pitala......
Da li bi mi trankvilajzeri pomogli ne znam,tesko je znati jer ne mogu isprobati.Pomognu mi jako kada se desi panicni napad ali u avionu NE ZNAM.
Kada cu videti psihijatra ne znam ali cu moliti doktora da me posalje sto prije.
Grli vas vas Ontario
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drugari moji,drago mi je pa vidim da ste mi obadve dobro!
Sve ce to proci i svega cemo se secati jednom ja sam sigurna u to,
Ja idem u cetvrtak kod ORL specijaliste za limfne zlezde(pisala sam o tome)jos uvek su tu i bole me kada dotaknem.Ja sve mislim da je od zuba ali zubar kaze ne,mozda bih trebala ici kod drugog da se posavetujem i cujem njegovo misljenje.Posle toga isti dan idem kod mog lekara da me posalje kod psihijatra koji je jedan od najboljih sa puno godina iskustva.Jednom sam bila kod njega i nisam posle toga,ovaj put necu odustajati i sretna sam zbog toga.Ako me izleci vracam se 2000km daleko u onaj drugi grad gde negoga imam i to cu ako me izlece sto pre do 9 meseca.Tamo imam bivsu snaju i njen sin je tamo(od polubtata)i on ima devojcicu 3 godine.Tamo imam svoje stare prijatelje koje znam od dana kada sam doselila u Kanadu i znamo se 11 godina.Imam ljude koji su mi prijatelji i koji su bili pored mene kada mi je bilo tesko u zivotu i kada sam izgubila oca prije 3 ipo godine.Ovde nemamo bas nikoga,kada mi se prica njih nazovem i ispricam se,bude mi lakse ali volela bih da sam blizu njih.
On se svi jako raduju,sada zavisi od mene i mog lecenja ali cu nastojati da dam sve od sebe i da se povratim u normalu.
Tatin odlazak mi je jako tesko pao,kao da sam se izgubila i da ne znam vise kuda i kako u zivotu.Jako samo bili vezani i jako sam ga volela i naravno jos uvek volim.
Picu lekove ako mi daju a hoce,pa neka mi se desi sta god hoce jer ovo sto je meni nije normalno.Sama se izboriti ne mogu,a godine mi prolaze.Dobila sam jos jednu ponudu za posao i ja ali cu odbiti jer necu da menjam posao posebno sada kada planiram seliti odavde Ako Bog Dragi Da....
Let traje sat i 45 minuta,zvala sma i pitala,ne izgleda puno ali u slucaju da mi pozli nemaju nista sem kisika.Slece se samo u slucaju infarkta :o
Zvala sam i sve pitala......
Da li bi mi trankvilajzeri pomogli ne znam,tesko je znati jer ne mogu isprobati.Pomognu mi jako kada se desi panicni napad ali u avionu NE ZNAM.
Kada cu videti psihijatra ne znam ali cu moliti doktora da me posalje sto prije.
Grli vas vas Ontario
Odgovori