Macho napisao:Pozdrav svima. Procitah prvih par strana pa sam tek onda video da ih ima 30. Loloooo...strasno.
Ja sam Dejan i nisam MACHO, hahahhaha. Login name sam izabrao kad sam video onaj KOD prilikom registracije. stajalo je m a c h o, slatko sam se ismejao.
Ovako, imam 36 godina, sto rece jedna gospodja u jednom od postova pre nekoliko godina zivot mi se promenio kao da ga je neko presekao nozem. Panicni napad i od tad konstantna anksioznost, depresija.
to lecim Rivotrilom , Zoloftom i psihoterapijama. Poprilicno je dobro.
Ali....juce odem kod interniste jer sam u poslednje vreme malaksao, pada mi pritisak, ne mnogo 110/70, ali meni ne prija ( normalan mi je 125/80) i on ustanovi da imam KOMORNE ARITMIJE.
Nije , kaze strasno, leci se , mada sam ja to osecao i ranije s vremena na vreme(aritmije, stucanje srca). Nista strasno, al' ko ce ga znati. I to kad mi se desi retko kad da potraju dugo i obicno nisu iuzastopne, na svaki recimo 8, 10 , 12 otkucaj.
Da vas ne gnjavim vise, znate i sami, vidim ima i gorih slucajeva od mene. Interesuje me ima li ko strucan ovde da mi objasni- LECI LI SE STVARNO? TREBA LI DA VODIM RACUNA O NECEMU SPECIJALNO? ITD.
Da dobio sam PROPAFEN da pijem 2x po 75 mg. pa da vidimo dalje. Za sad mi se cini da je dobro, bilo je danas malo, al' nista specijalno, a i tek sam poceo terapiju sinoc.
O uzroku cu videti kasnije, mozda je psihogeno, mozda ...ko zna. Mene vise brine koliko je opasno.
Neki kazu nije to nista, stim se zivi . negde procitam da se lako ne probudis ujutru zbog toga i sl.
Toliko za sada, cucemo se jos.
Pozdravlja vas Macho
macho,dobro nam dosao!

tu smo negdje generacijski,zajednicko nam je sto imamo te aritmije,neki to zovu ekstrasistolama neki komorskim aritmijama.ja sam to osjetio kad sam 30.prebacio,..nedavno su mi operisali cvor i dio stitnjace,.indirektno sam to povezivao sa aritmijama,..nisam to osjecao od augusta mjeseca,da bi mi se u par posljednjih dana opet pocele povremeno javljati.
nadam se da ce neko iz zdravstvene struke da ti vise pojasni o tome i dadne odgovor koji zelis,.puno pozdrava!