Drugari moji,dodoh sa posla i juce sam se toliko prepirala sa sefom da ako mi sada neda otkaz nece nikada.Nisam odustala niti je on,tvrdoglav je i ima kao samar na ocima,samo gleda u jednom pravcu.Jako je tezak covek,nije bilo pobednika.Danas me pita kako si.......e ja mu rece super

ne mogu da verujem pa kako cu biti posle rasprave sa njim.Jedino ako ga ne grize savest
Inace draga Pavlov sta da ti kazem kako je ovde kada sam danas bila ljuta na tehnicarku jer kaze ja imam pravo godisnje samo jedan mamograf,a ako hocu drugi moram da platim.Kaze ona meni pa ti si ga imala prije par meseci i sada opet hoces,a imas istih problema.Ja njoj kazem,to je moja licna stvar sto hocu opet jer da nemam problema ne bih dosla tebe videti.
E sto mi je digla pritisak.Nije me znala namestiti,evo sva cu poplaviti,toliko mo je zahvatila ispod pazuha ruku da su mi suze udarile na oci.
Jedan mamogram godisnje

a sve vise obolelih od kancera dojke
Ja cekam ceh samo ne znam koliki
Doktore sve ste upravu!
Vec panicim unapred,jer vise im nista ne verujem.Samo neki strah kod mene,zaista vise ne znam sta da radim.Doktore dragi,takav napad na poslu sto mi je bio je van svake pameti ma nema sanse da sam se mogla smiriti dok nisam izletila napolje.Nisam razmisljala na sadative kod leta avionom jer sada cu vam reci u cemu je moj problem:
ja na samu pomisao da cu leteti i biti daleko od bolnice,visoko gde nema ko da mi pomogne.....ja sam uplasena i pocne me gusiti.To je samo na pomisao.Pomisao da ce se vrata zatvoriti i da cu leteti 8 sati preko okeana gde ne moze pilot spustiti avion za 2 minute,da bi me posao u bolnicu.Razumete li me?Ja se ne bojim pada aviona ili neceg drugog ja se bojim osecaja bespomocnosti,osecaj gde cu se osecati bespomocna i necu moci pobeci.Toliki je taj osecaj u meni da ja vama ne mogu to objasniti recima.To je samo na pomisao,a zamislite u realnosti
Najteze mi je od svega sto necu vise nikada videti svoju majku i ocev grob.Da joj se nesto desi ja ne mogu ici,nisam mogla kada mi je otac umro to mi je jako tesko evo 8 je tri godine kako sam ga izgubila.Tada nisam imala strahova nego nisam imala pasosa........
Sta mi se to desilo doktore?
Zasto je taj strah prisutan?
Nema niko da mi odgovori na to pisanje koje me muci vec dve godine.
Od cega sam dobila toliki strah?
Draga Iva objasnila sam gore doktoru kakav ja stah imam,ne strah koji svi ljudi imaju nego strah koji prouzrokuje gusenje,nesvest,panicni napad sa jakim otkucajima srca.Da li si ikada imala priliku da se jako,jako uplasis?Tako izgleda pola sata,sat napada.Tesko je objasniti jer nisi to nikada imala i Nedaj Boze da to imas.
Posao,muci me.........od cega ziveti ako ga izgubim
Ja sam vec draga Iva pukla u hiljade parcica........niko me vise nece sastaviti
Neshar,Jesensky,Andelija i svi drugari veliki pozdrav od Ontaria
Jesensky boli li te jako?Mozes li da jedes?Da li je rana velika?Kako si?
Pozdrav drugari moooojjjjjjjiiiiiiiii!!!!!!!!!