Drago moje drustvo,
nisam imala vremena da se prije javim jer sam radila i juce i danas.
Burazeru moj,neka ti je sa srecim tvoj oporavak jako si me iznenadio jer nisam znala da ces tako brzo na operaciju.Nadam se da si dobro kada si uspeo na kompjuter.Oticu da procitam sta si pisao da te ne davim sa pitanjima.Samo da te pitam boli li te jako?Mislim na tebe
Draga Pavlov,i ja pijem Omeprazole,Losek ali meni slabo pomaze za kisleinu i podrigivanje,Imam osecaj da mi je ostecen jednjak,imam osecaj krvi u ustima svaki dan

ne znam od cega.Snimala sam pluca i dobra su,snimala sma sinuse dobri su.....cekam da me specijalista zove jer su mi pronasli tragove krvi u stolici.Kada ce to biti ko zna
Aritmiju imam svaki dan......sve mi se cini da je to povezano.....ja imam ukljesten zivac u vratu,vidis kako smo zaista svi isti.....
Dobila sam nalaze stitne imam sada dve ciste na levoj strani 2,6x 4,7mm.Leva strana mi je malo veca.Prije godinu-dve imala sam 3 male ciste promera 2x3mm,sto znaci malo su porasle.Krv mi je normalna na stitnu.Prije 3 ciste sada dve
Imam cistu na levom jajniku 4x2x4mm oni je zovu myometrila cyst.Ne nzma sta je to sada cu malo kopati na kompjuteru da nadem.Videli su nesto na levoj strani gde je janik promera 1,2x1,7x1,9cm.Oni ne znaju sta je pise ili je paraovarian cyst ili fluid in the left fallopian tube.
Idem na inekciju u utorak pa cu videti sta je sa mojom doktoricom.
Imamo iste simtome Pavlov
Draga Andelija,nemoj se sekirati moja majka je imala prije jako puno godina nesto ispod dojke i ambulantno su joj operisali.Dali su joj inekciju i zamrzli,isekli i izvadili bijo je jako dugacko ,krenulo je izmedu rebara prema srcu i to je bilo dobrocudno.Nikada vise nije imala problema.Nemoj mi se sekirati molim te.......sve ce biti uredu videces.....
Tacno da rad pomaze,mene spasava jer radim pa mi odvlaci misli......
Inace mali se polako oporavlja,poceo je polako na nogu da staje,samo po malo i ti me sve jako raduje.Mala treba na operaciju 17 Decembra,vade joj krajnike ali ona ima asmu.Posto znate sta je bilo sa malim ne moram vam pricati koliko se bojim za nju.
Draga,Iva gde si?
Neshar nema ni tebe......
Sve vas grli Ontario