Zole sreco da bar mogu da odem kod nas znam da bi sve bilo ustanovljeno,ovo ovde je grozno sto se tice moga grada
Zole dobila sam nalaze bone scan,zamisli moj mi lekar nije hteo reci sta pise samo kaze nemas tumora,pa sam ja trazila na recepciji kopiju.Ortoped ce videti nalaze 28-og...
Pronadeno je nesto na levoj strani gde je vilica,pronadeno je na vratu/kicmi,pronadeno je sa desne strane na kljucnoj kosti moguci prelom
Mozes li da verujes da moj doktor nece nikakve dalje pretrage da radi,kaze dodi da me vidis posle ortopeda...
Vidi,u petak me je zvao ENT specijalista da ponovo idem na ultrazvuk limfnih zlezda,jer je proslo 6 meseci.Idem sutra,a njega cu videti tek sledeci mesec.Kada mu budem pokazala nalaze bone scan-videce da imam nesto sa te strane gde je radio biopsiju koja nije uspela.Malo se plasim jer ne znam sta je u pitanju,receno je samo da je rounded.....
Vidi sada,prekljuce sam isla kod reumatologa zbog visoke sedimetacije i ona mi je okrenula leda,to sam tako prevela..
Kaze nije kod tebe reuma,ja ne znam sta je,tvoj doktor treba da te salje dalje,ja cu ti proveriti neke stvari u krvi pa ako je sve uredu necu te zvati.Poslala me da vadim krv na hepatitis B i C,na APO,sedimentacija,VAP serum,hronicni hepatitis,kalcijum itd...
Kaze mi= broj jedan:
tvoje limfne zlezde treba da se ispitaju
probleme sa sinusima treba da se ispita.....
Ja joj kazem zasto me ne posaljete kod hematologa,a ona kaze to neka uradi tvoj doktor....
Moj doktor nece nista Zole,ima sve nalaze pred sobom i pravi se lud,uh jako sam ljuta
Opet trebam na inekcije u ponedeljak,veruj mi muka mi je kada se setim......
Draga moja Zole evo nam oblacnog vremena,uzasno deluje na moje raspolozenje.Ja opet pocinjem upadati u neku depresiju,pokusavam se trguti ali kako me sve ovo boli i kako me doktori sutaju kao garbage,ne uspeva mi.....
Ljubim te puno.....