mama mi je danas izasla, ali ispitivanje nije zavrseno, morace jos 2x da lezi u bolnici jer je sama trazila da izadje ranije kuci . .. i trazila je da to bude u septembru, kada sve prodje .. . kao da je to najbitnije na svetu!
nekakao mi izgleda lose, umorno, podnadulo, srculence joj nenormalno kuca, uplasila sam se kada sam cula kako spava

tamo su joj svaki dan radili ekg i emrili pritisak, ali joj puls nisu merili, onaj aparat koji je nosila nije holter, nego nesto sto meri pritisak 24 casa i taj rezultat je dobar. na ultra zvuku srca su joj nasli jedan veci zalistak (to smo znali od ranije) i slerozu aorte

sumnjaju na anginu pektoris, ali nista joj nisu utvrdili, ona mi izgleda malo bolje nego kada je otisla u smislu da nema gusenja ali puls je jako visok!!! jako se zamara pri najprostijim radnjama

ja sam imala neuroloske simptome i to nije prvi put. leva ruka me boli, leva noga . .ponekad levo uvo ili leva polovina glave, slepoocnica. . jako se plasim da nije neki tumor. . kada bih znala da je od klime ili od moje stare boljke pa da ne brinem . . popila sam diklofen, pokusavam da se sastavim nekako . . . meni su pre 4,5 godina nasli degenerativni reumatizam

danas sam se jako uplasila sto je trebalo da idem po rezultata stitne na nuklearnu ..pa mislim stvarno dokle vise panika? jedan hormon mi je u granicama, drugi na donjoj granici, u ponedeljak mi stizu rezultati antitela. . .
sutra idem na kontrolu kod interniste i ne znam stra da joj kazem kako se osecam

uospte mi nije do svadbe, UOPSTE .. nisam imala gori period odavno, sve je nesto krenulo naopako, verovatno jer sam ja baksuz, resila da se vencavam... .j***lo me i vencanje i sve, nista mi vise nije bitno!!! jako sma vam nesrecna i zabrinuta .. .

ontario draga, jako se radujem zbog tebe. hvala Bogu pa si se odlucila na taj korak, bice bolje i tebi i ostalima oko tebe. samo napred, ja te pozdrzavam i jako sam ponosna na tebe! uvek smo tu za tebe, ako budes imala potrebu da pricas. . .
majo, moguce da ima neke veze sa hormonima i njihovim variranjem u vreme ciklusa. . .ako su ti 3 kardiologa rekla da je sve ok, ja mislim da stvarno nema razloga za brigu, to je samo stres i stres! pokusaj da popijes persen kao onda! malo ce da te opusti i da ti normalizuje srcani rad. meni ga je dr isto preporucivala kada me je jesenas skinula sa tableta, meni je pomagao .. .eee to su bila srecna vremena

ljubim vas sve i pozz za nove clanove (ali mi je zao sto ste sa nama na temi i sto imate te probleme!)
ps izvinjavam se sto je ovoliki post!!!!