anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Igore, ovo je i vise nego odlicno!! :D Imas i dara za pisanje......i to bas onako.............sve je vrlo citljivo, a sa druge strane, interesantno i podsticajno za razmisljanje!! :wink:

Jednom recju-svaka ti cast!! :D
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

E majo bas mi je drago da ti se dopada :D
Radim ja jos na tome, evo i sad ga upravo pokusavam poboljsati.
Najvise mi je drago sto ti se tekstovi dopadaju, ali nije svaki moj.
o zivotinjama i muzici je moje i prva tri o zivotu. ali bice jos, vremenom.
poseti sajt opet za nedelju-dve.
Hvala na lepim kritikama jos jednom !
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Najvise mi se dopadaju o zivotu!! :D
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

I meni :D
Imam još dosta takvih tekstova.
Biće postavljeni vremenom. A postaviću i rotirajući tekst, kao na vestima dole na ekranu kad idu glavne vesti. Tamo će se vrteti kratke ali veoma pametne rečenice, "velike" misli.
Tako da biće to još interesantnije :D

http://srdicigor.on.panonnet.net
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

Dimaggio(Igore),SVAKA CAST!

VEOMA KREATIVNO!!!

SVE POHVALE I OD MENE!

POZDRAV! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Hvala tarcika!

Eh, sav sam vec porumeneo od vasih pohvala :D
Molim vas i kritikujte malo, sutnite me malo "bilo bi mozda bolje ovako ili jos ovo itd.... :D

Volim ja i negativne kritike :D

Kazem vam, sav sam.... evo.... evo vec sam sav pocrveneo! :wink:

http://srdicigor.on.panonnet.net
Poslednja izmena od Dimaggio u Ned Jan 21, 2007 10:59 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

To ti je jos jedna vrlina...........sto znas i da pocrvenis!!! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

eh majo pa ko ne moze :D
ja se zastidim pa porumenim kad dobijem dobre kritike za svoj rad, ozbiljno :D

Vrlina? Pa ako ti kazes, verujem ti :wink:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Cao društvo!

Vidim da ste svi dobro i drago mi je zbog toga! :lol:

Dimaggio, Svaka ti čast!

Pozdrav za sve!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem, tu sam bila je ova slava pa sam malo lutao :lol:

Vrijeme je toplo, užas jedan ovdje je prošle zime za Jovandan bilo -32, a sad ove godine +15.
Vjerujte mi niko se neosjeća dobro, još nekakav virus hara slomi narod.

Mene nije uvatio valjda neće na debeljka :lol:

Sad ću malo da pogledam Igorov sajt, da vidim kakav je, vidim hvalite ga................. Slika
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Evo me od lekara, snimila sam pluca, to je OK, verovatno je stvarno neki dosadan virus. Bljak! :-? :-?

Dimaggio, upravo je i mene moj psiholog kljukao takvim cinjenicama, ako si citao ranije, verovatno si video. Stvar je u tome da se mi mucimo godinama, a tako je mali potrebno da se izvucemo. Samo nastavi, ja sam na terapiju isla 2 godine. Isla bih ja i dalje, da nije finansijska strana u pitanju. Ali i ovo mi je puno znacilo :lol: :lol: :lol:

Odoh sad da vidim taj tvoj cuveni sajt :P :P :P

POZDRAV :P :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ćao društvance ..............

evo me ''koprcam'' :lol: :lol: :lol: , al još živa.

Dimaggio, svaka čast , u tebi čuči prava umetnička duša, obično (mi polu umetnici i umetnici so skloni tome da se dušom unesemo i ''duša '' nam uvek strada- nadam se da me razumete :oops: ).Ja sam se topila gledajući koliko kuca , maca, paukova, i ostalih životinjica ima i to kako su slikani -SVAKA ČAST . (naročito na kucama , moja velika ljubav).

Ljudi još malo pa će zahladjenje, pa valjda će da se pomrznu svi ovi virusi .Pročitah negde da se zmije (fuj ,jedina životinja koje se bojim ,i gliste :oops: , se bojim i gadim fuj migolji 8) :oops: ) kažu da se razmnožavaju -prija im vreme i pacovima .........pa baš fino samo nam još mišija kuga fali. :lol: :o

Jasna , najbitnije da su pluća ok. ali ja imam drugaricu koju su isto slali tri puta joj se vraća virus ili šta li je već.

Evo moj MB posle ture inekcija ,dobi dve kutije cliacila ,ma samo ih je bacio neće više da guta ,kaže proći će i sa tim i bez toga. Ja sam već počela da razmišljam da bolujem ..................od ko zna čega .................. :oops: :oops: :oops: .

Čujemo se , sutra idem da sadim moju Novogodišnju jelku ...............nadam se da opet neću odložiti...............pa vam se javljam

Ćao svima
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Ćao društvance ..............

Dimaggio, svaka čast , u tebi čuči prava umetnička duša, obično (mi polu umetnici i umetnici so skloni tome da se dušom unesemo i ''duša '' nam uvek strada- nadam se da me razumete :oops: ).

Da da..........bas tako!!! To nam je valjda u opisu "stanja"!! :wink:

Ljudi još malo pa će zahladjenje, pa valjda će da se pomrznu svi ovi virusi .Pročitah negde da se zmije (fuj ,jedina životinja koje se bojim ,i gliste :oops: , se bojim i gadim fuj migolji 8) :oops: ) kažu da se razmnožavaju -prija im vreme i pacovima .........pa baš fino samo nam još mišija kuga fali. :lol: :o

Misija groznica & hepatitis A!! :evil:

I ja sam citala i isto sam kao i ti :o :o :o :o !!

Nadam se da ste svi tuto kompleto OK, i ja sam, doduse pritisak mi je 80/60 ali borim se sa njim, ne dam mu da me obori!! :wink:

Jasna, vazno je da su pluca cista. Vlada neki gadan virus, oko mene su opet svi bolesni!! :cry:

Pozz svima!! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Ja mislim da u svima nama leži neki "umetnik" :D
Samo treba maštu pustiti na "pašu" (da ne kažem mozak hihihi).

Što se tiče virusa i prehlada itd... ja sam (kuc,kuc,kuc o drvo) do sada zaobišao iako su u kući svi prošli kroz klasiku (grlo, temperatura....).
Ali, ako me ipak ne zaobiđe pa šta ću, nije frka 8) Ima da se izležavam po ceo dan i pijem čaj kao neki manijak sa sve limunom i buljim u tv koji ovako, zdrav uopšte ne gledam :D

So, ako znate pevajte samnom!
ALWAYS LOOK AT THE BRIDE SIDE OF LIFE.... na na, na na na na..... :D

Pozdrav!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Bio, gledao, i super ti je sajt. Samo jedna zamjerka, ako je moglo da muzika bude čitavo vrijeme tu, mislim kao podloga bilo bi divno, jer ja obožavam Lazu.

Sad, podstaknut idejom od Igora da je psihoterapija plodotvorna, Uzeh telefon i nebudem lijen, nazovem nekog psihića koji je malo poznatiji kod nas, više mislim izvikaniji ali nema veze.
Pitam ga tako koliko je seansa i frapirah se 40 eura.
Sad pitam vas braćo i sestrice moje, jel i kod vas tamo preko Drine toliko skupo.
Ovo je za nepovjerovati.
Igore koliko puta ideš na seansu????Interesuje me da bi de mogao orjentisati(iako mi se čini da ću ostati dezorjentisan :x ) jer 40 evrića?????

Pitam jer me smori ovo udaranje u solarisu, vrtoglavice su bile mila majka(vjerovatno mi se čini da je svaki simptom ono najgori)
Zato me inema tako često na forumu, nekako sam slomljen umoran od ovog sheeta(narodski rečeno sjeban ko roletna)znate one roletne kad je pustiš naglo, ona se razvali momentalno(one sa oklagijom)
Pozdrav svima u ovoj našoj maloj družini.

PS
Tarci ma kakva provincija, da znaš gdje sam ja samo jedna ulica i ništa više, a nevjerovatno sve imamo čak i ADSL(ja sam se davno priključio na njega preporuka svakom ko nije okusio)
Imate mahanje od Dakona Slika
Odgovori