Ćao društvance ..............
evo me ''koprcam''

, al još živa.
Dimaggio, svaka čast , u tebi čuči prava umetnička duša, obično (mi polu umetnici i umetnici so skloni tome da se dušom unesemo i ''duša '' nam uvek strada- nadam se da me razumete

).Ja sam se topila gledajući koliko kuca , maca, paukova, i ostalih životinjica ima i to kako su slikani -SVAKA ČAST . (naročito na kucama , moja velika ljubav).
Ljudi još malo pa će zahladjenje, pa valjda će da se pomrznu svi ovi virusi .Pročitah negde da se zmije (fuj ,jedina životinja koje se bojim ,i gliste

, se bojim i gadim fuj migolji

) kažu da se razmnožavaju -prija im vreme i pacovima .........pa baš fino samo nam još mišija kuga fali.
Jasna , najbitnije da su pluća ok. ali ja imam drugaricu koju su isto slali tri puta joj se vraća virus ili šta li je već.
Evo moj MB posle ture inekcija ,dobi dve kutije cliacila ,ma samo ih je bacio neće više da guta ,kaže proći će i sa tim i bez toga. Ja sam već počela da razmišljam da bolujem ..................od ko zna čega ..................

.
Čujemo se , sutra idem da sadim moju Novogodišnju jelku ...............nadam se da opet neću odložiti...............pa vam se javljam
Ćao svima