anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

DAKON:
Pa 40 Eur-a je jako puno!!!
Ja placam 20 Eur-a po seansi. E sad, u bgd-u 45 min. je 20 Eur sto je i vreme za jednu seansu kod vrhunskih REBT terapeuta!

Ja imam veliku srecu jer doktorica kod koje idem je veoma dobra jedna zena, nije ni znala koliko da trazi posto ne radi za pare (radi u bolnici i ne uzima pare). Ja sam trazio da idem privatno, insistirao jer me je odlazak u bolnicu opteretio dosta (posto radi na "zatvorenom" odelenju, ako me razumete).
E i mi se dogovorili 20 Eur-a za seansu, samo sto seansa sa njom traje sve dok jedan problem ne resis a to potraje ponekad i 3 sata!!!
Tako da mene pitati je malo nerealno jer imam veliku srecu sa ovom doktoricom koja stvarno radi svoj posao da bi lecila i pomogla a ne radi ovo radi para. Inace i ne prima privatno nikoga osim mene i jedne mlade devojke kao sto sam ja.
Ja ne bi mogao da idem kod nekoga a da ne platim a da se bavi samnom van radnog vremena. Tako da je to sve bilo moje insistiranje.
Eto, malo bolje procesljaj psihijatre, psihologe i vidi koju metodu koriste.
Ako imas jos pitanja pitaj slobodno :)
Pozdrav!
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Inace i ne prima privatno nikoga osim mene i jedne mlade devojke kao sto sam ja.

e glupe li recenice!
mislim devojka je mlada kao i ja :D
znaci nisam devojka :D :D :D
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Re: Dimaggio

Post od majja »

Dimaggio napisao:Inace i ne prima privatno nikoga osim mene i jedne mlade devojke kao sto sam ja.

e glupe li recenice!
mislim devojka je mlada kao i ja :D
znaci nisam devojka :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Morala sam da se nasmejem (glasno)!! :lol: :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

:D e samo se smejte :D

To je zdravo a i ja sam napisao bas glupu recenicu koja i minimum koji zasluzuje je smeh :D

8)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

E stvarno je za smeh..................JA već počeh da sumnjam ko je devojčica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ljudi ja sinoć posle celog dana vukljanja po lekarima (opet sam natekla) i izvlačenja MB sa posla da me voda itd. :evil: :evil: :evil: .Odemo uveče u 22h da sadimo jelku ,poče kiša , mi se nateglismo jer je teška ko tuč.............Al je zasadismo, dal će da uspe i da se primi ...........javiću.

Majjo ,pa tebi je baš nizak pritisak , pa nije ni čudo što lelujaš..........

Gde li je Tarci, dal šopinguje :lol: ?

Lana, Jasna žive li ste ..........

Čujemo se
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Evo i mene!

Samo da vam se javim:

Juče sam išla na Torlak da vadim krv! Nadam se da više nemam koksaki!

Imam 10. februara dva ispita pa sam počela sa učenjem!

Tarci, učiš li i ti? :o

Minja, mnogo mi je žao što si ponovo natekla! :cry:

Vi uživajte a ja idem da učim menadžment!

Cao :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma gura se. Juce sam isla sa cerkom u NS na test opterecenja i sve je OK.Sad mi je mnogo lakse :lol: :lol: :lol:

Dakon, to je pljacka. Ja sam mom psihologu placala 15 eura za sat vremena, a uvek sam ostajala duze. Sta sve ovaj narod ne radi. :x :x

Sta je sa ovom vezom, puca mi svaka 2 minuta. I mi smo se prijavili za ADSL, ali ko zna kada ce to do nas stici. :-? :-?

Ja sam nesto stalno gladna, moram sad nesto da gricnem,pozdrav svima :P :P :P
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Minjab, tek sada procitah sve na pulmologiji!! :o Pa ti si se bas nasetala po lekarima!! :roll:

Nadam se da si bolje??!! :wink:

Pozdrav ostalima, nesto nisam u "fazonu" da pisem, a i ne znam sta bih. Relativno sam ok, samo mi se mnogo spaaaaaavaaaaaaaa (PREKO DANA :evil: )!!

Pozdav svima :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

E Majjo , pa ja sad krenula da isključim komp. al reko da bacim još jedan pogled i mooooooorala sam da se javim. :oops:

I meni se preko dana spava i mnooooogo mi se spava , večeras još izuzetno kasno ležem jer mi je ovo čudo upaljeno , da nije ja bih ko prethodnih večeri u 23:30h već odavno utonula u san. A što je najcrnje ne da me mrzi da pišem nego se i vidi da se javljam samo da znate da sam živa , mada sam se danas raspisala .....

Toliko odoh sad i čujemo se sutra .....Laku noć svima :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pljačka kako nije i to su oni sa diplomom prof,spec,prim, itd nemože da mu stane na oglas :lol:

Nevjerovatno..........

ADSL obavezno, ako se može, jer nema pucanja veze on line si kad upališ konp i nema opasnosti zapati "dilera".
Diler program koji se kači na konp i dok si na vezi on okreće npr. tačno vrijeme u Bangladešu :evil:
Kad dođe telefonski račun da se šlogneš........
A još ADSL nema veze sa telefonom, možeš pričati i surfovati, a tek brzina......

Tarci neodgovori mi, da samo vidiš ove moje provincije...............
Šta ima kod tebe.
Ja sam nešto i dalje ono ko roletna(mislim *eban, valjda naleti)
Majo pritisak ti je nizak i zbog toga ti se vrti, onda kupi onaj sa živom vjerujmi znam da su oni najrelevantniji jer mi je medicinska sestra moje omiljeno stvorenje(mislim žena mi je)rekla da digitalac niko od profesionalaca nekoristi.A i ona ima nizak pritisak , valjda što je isto malenog rasta ko i ti(nemoj da se ljutiš) ja kad hoću da je iznerviram kažem joj da je dugačka ko februar :lol: :lol: :lol:
Malo šale nije na odmet............
Pa ja sa kvintalom ipo kilaže imam pritisak 110/80 i ponekad me baci, samo ja sam patio i još ponekad je imam onu vrtoglavicu na psihogenom nivou, vjeruj mi ona slomi 24sata svaki dan i tako skoro 3 godine....dok nije otanjilo malo po malo

Čao imate mahanje.....
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ne ljutim se Dakon :D :D :D :D .

I ja na pitanje "koliko si visoka?" odgovaram sa "metar i zelja da porastem" :D :D :D , tako da nemam problema sto se toga tice..........pubertet je odavno iza mene............ :lol: , a najsrecnija sam bila kada sam shvatila da mi "malene" imamo mnogo veci izbor sto se tice muskaraca........ :lol: :lol: :lol: .......mozemo da biramo od onih malo nizih (koji izgledaju smesno uz visoke devojke), pa do onih previsokih, koji obozavaju da se postavljaju zastitniciki prema nama (nejakim :lol: ), tako da, sto se toga tice, mene mozes da "zezas" do sutra, necu da se naljutim!! :D :D :D :D

Znam da je sa zivom najbolji, ali kad me uhvati frka, dok ja stavim sluske, dok sve omotam oko ruke, pa mi bubnji u usima.............ne mogu nista ni da cujem :lol: !!

Kako ste svi ostali, jel ima nesto novo kod vas??! Ja sam danas setala do besvesti i bas mi je prijalo!! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Majo imam jedno pitanje za tebe ako dozvoljavas :D

Koliko puta ti se desilo da si izmerila pritisak koji bi bio kritican po tvoj zivot?

Da li si ikada zbog srca, pritiska, pulsa dospela u bolnicu da je bilo toliko kriticno?
majja
Stalni član
Stalni član

Re: Dimaggio

Post od majja »

Dimaggio napisao:Majo imam jedno pitanje za tebe ako dozvoljavas :D

Koliko puta ti se desilo da si izmerila pritisak koji bi bio kritican po tvoj zivot?

Da li si ikada zbog srca, pritiska, pulsa dospela u bolnicu da je bilo toliko kriticno?

Najkriticnije mi je bilo kada mi je pritisak bio 130/90 (uz uzasnu i naglu vrtoglavicu, zujanjem u usima i velikim crvenilom u licu i puls je bio oko 200!! To se desilo mozda par puta i tada nisam isla u bolnicu ni kod lekara, nego se zakucam na krevet, jer nakon samo par minuta pritisak padne na 75/45 i tada nakon drhtavice i nekontrolisanih trzaja celog tela zaspim.

Nisam nikada jurcala u bolnicu zbog pritiska i tih stvari, samo kada mi utrne cela polovina tela, kad se malo "pogubim" (nemam pojma ni ko sam ni sto sam), kada mi sjajne trakice pred ocima igraju i tad na jedno oko ne vidim uopste od toga, a na drugo-samo delom, utrne mi i jezik i zdrelo i ruka, kao da mi mravi gamizu. A to mi se desi bukvalno na pola tela (kao anestezija za zub koja tacno razgraniceno utrna jednu stranu a drugu ne :lol: ).
U ovom stanju sam bila jedno 3-4 puta kod neurologa kada je "hitno" i svaki put je pregled bio ok.

A sto??!! :roll:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

:lol: Baš tako širi izbor imate. Ali to je opako meni je moja ljepša strana visoka 155 a ja 193 i kvintal ipo :lol: Zamisli.....

Što se tiće pritiska mene dok je tahikardija tukla stalno, redovni gost hitne sam bio ja, i kad mi je najgore bilo pritisak 140/80 otkucaji 140. Valjda se smire mislim otkucaji.
Kasnije kad mi se desi to kući,nekako pretrpim i sama znaš kako i poslije obavezno drhtavica kao da imaš groznicu i obavezno san, zaspiš ko pile.

A digitalac, laže garant mislim za otkucaje, mogu misliti kako izgleda kad pogledaš 200 otkucaja na displeju.I za pritisak sto posto.Probaj da ti makar u domu zdravlja izmjere pritisak na živinom pa onda otiđi kući pa vidi koliko je na digitalnom ili još bolje odnesi digitalac kod doktora pa neka ih on uporedi :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:D :D :D Ja sam 161, a max mi je 193 :lol: :lol: :lol: :lol: (i previse). :lol:

Kada je puls bio 200, ja sam ga brojala (tj. pokusavala sam da brojim, jer je tesko izbrojati bas tacno (zbog brzine)-po meni ispade 55/15 sek, tada sam bila bez aparata.

Dobar ti je predlog da odnesem digitalac u DZ pa da uporedim, mada ja nikada ne idem u DZ kada mi je tako lose, jer od guzve moze samo jos gore da mi bude :-? , obicno idem kada mi padne, i kad jedva drzim glavu na ramenima, ali kad udjem u ordinaciju, valjda od zorta-UVEK BUDE 120/80!! :lol: I tada se osecam lose, a dr mi kaze "Odlicno"!! :lol:

Jedino da platim pa da sedim pola sata kao ludak u ordinaciji da se "priviknem", to bi bio validan skor!! :D
Odgovori